Šta znači sanjati plimu?

Sanjati da posmatrate plimu

Ako u snu posmatrate plimu, to označava uspeh na poslu. Moguće je da ćete pronaći zajednički jezik sa kolegama i da ćete promeniti loše navike koje su vas sprečavale da napredujete. Verujete da se čovek uči dok je živ pa vam nije teško da saslušate savete mnogo mlađih ljudi i da ih primenite.

Sanjati da neko drugi posmatra plimu

Ukoliko u snu neko drugi posmatra plimu, to implicira da ćete osetiti promene. Može se desiti da će partner/ka ili prijatelj/ica početi drugačije da se ponaša prema vama. Primetićete da vas izbegava pa ćete mu/joj tražiti objašnjenje i pitati čime ste zaslužili takav tretman.

Sanjati da vas plima nosi

Kada vas u snu plima nosi, to ukazuje da ćete biti pod nečijim uticajem. Verovatno u vašem okruženju postoji osoba kojoj se divite i koju smatrate uzorom. Trudite se da ga/je oponašate, ali zaboravljate da on/a, kao i svaki drugi čovek, ima svoje probleme, mane i žute minute.

Sanjati da vas plima baca

Ako vas u snu plima baca, to znači da ne učite na greškama. Vi ste veoma tvrdoglava osoba koja mora nekoliko puta da lupi glavom o zid pa tek onda da se zapita da li je kranje vreme da odustane. Volite da sve istetate na čistac i da umirite savest jer, u suprutnom, ne prestajete da razmišljate o tome šta je moglo da se dogodi.

Sanjati da plima dugo traje

Kada u snu plima dugo traje, to implicira da ćete patiti zbog ljubavi. Vi ste romantična osoba koja želi da se u njenom životu odvijaju scene kao u filmovima. Ne shvatate da zaljubljenost nije prva faza ljubavi i da će vas samo odvesti u razočaranje koje je posledica toga što idealizujete vaše partnere/partnerke.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro posmatrali plimu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija plime

Plima je spuštanje nivoa vode koje nastaje zbog privlačnih sila Sunca i Meseca.