Šta znači sanjati šljuku?

Sanjati da vidite šljuku

Ako u snu vidite šljuku, to znači da ćete biti tužni. Moguće je da ćete mnogo razmišljati o osobi koja nije sa vama i prisećaćete se svega lepog što ste zajedno prošli. Nećete imati snage i volje da ustanete iz kreveta, a i apetit će vam se drastično smanjiti.

Sanjati da lovite šljuku

Ukoliko u snu lovite šljuku, to ukazuje da ćete se dobro provesti. Može se desiti da ćete otići sa društvom ili partnerom/partnerkom na odmor koji ćete dugo pamtiti. Kako se dan povratka bude približavao, vi ćete samo razmišljati o tome da želite da ostanete.

Sanjati da jedete šljuku

Kada u snu jedete šljuku, to simbolizuje dobar znak na javi. Verovatno ćete imati planove koji će se ticati posla ili zajedničkog života sa voljenom osobom. Sve što budete odlučili u narednom periodu, imaće pozitivan ishod tako da bi najbolje bilo da započnete više projekata.

Sanjati da ste pustili šljuku

Ako u snu pustite šljuku, to implicira da ćete nekome dati slobodu izbora. To može biti voljena osoba, prijatelj/ica ili kolega. Nikoga nećete terati da ostane sa vama, već ćete mu/joj predložiti da uradi ono što je za njega/nju najbolje. Kao što ne volite da vas neko uslovljava, tako ni vi drugima ne određujete šta će da rade u životu.

Sanjati da gajite šljuku

Kada u snu gajite šljuku, to znači da ćete prihvatiti osobu koju će mnogi odbaciti. Verovatno se radi o nekome ko ima problem koji ne može da reši. Vi ćete biti jedan/jedna od retkih ljudi koji će imati razumevanja i strpljenja i učinićete sve da se bar negde oseća poželjnim/om.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, lovili ili jeli šljuku, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija šljuke

Šljuka je rod ptica iz porodice Scolopacidae.