Šta znači sanjati štampariju (štamparstvo)?

Sanjati da vidite štampariju

Ako u snu vidite štampariju, to ukazuje da ste blizu velike počasti. Moguće je da je samo pitanje dana kada će vas nadređeni nagraditi. Trudite se da budete korektni prema svima pa i vaše kolege smatraju da zaslužujete unapređenje. Ne volite da se namećete, već pružate svoj maksimum u projektima koji su vam povereni.

Sanjati da radite u štampariji

Ukoliko u snu radite u štampariji, to znači da ste nezadovoljni svojim poslom. Verovatno ste uvereni da zaslužujete bolje radno mesto, ali nemate veze i novac da biste ga dobili. Prebrzo ste odustali pa nigde ne aplicirate smatrajući da su konkursi namešteni i objavljeni samo reda radi.

Sanjati da neko drugi radi u štampariji

Kada u snu drugi radi u štampariji, to implicira da nekome zavidite. Moguće je da se osoba u vašem okruženju previše hvali svojim uspesima zbog čega vi smatrate da je njegov/njen život savršen. Ne shvatate da svi imaju probleme, ali ne razmišljaju samo o njima i ne daju im preveliki značaj.

Sanjati da ulazite u štampariju

Ako u snu ulazite u štampariju, to označava velike troškove. Može se desiti da će vam iskrsnuti problem u kući i da ćete ga rešiti uz pomoć ušteđevine koju ste namenili u druge svrhe. Vaši planovi će se izjaloviti i naići ćete na nerazumevanje okoline, ali bićete mirni jer ste postupili onako kako ste smatrali da je ispravno.

Sanjati da izlazite iz štamparije

Kada u snu izlazite iz štamparije, to znači da ćete postići dogovor. Verovatno ćete se konačno sporazumeti sa osobom sa kojom ste bili u sukobu. To može biti suprug/a, prijatelj/ica ili poslovni partner. I vi i on/a ćete popustiti jer ćete želeti da se ova situacija što pre privede kraju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, radili ili bili u štampariji, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija štamparije

Štamparija je mesto gde se tekstovi i slike, uz pomoć mašina za štampanje, prenose na papir.