Šta znači sanjati štedionicu?

Sanjati da vidite štedionicu

Ako u snu vidite štedionicu, to implicira da će vam neko tražiti novac. Moguće je da se radi o rođaku ili prijatelju koji je u teškoj materijalnoj situaciji. Želećete da mu/joj pomognete, ali pretpostavićete da ćete se udaljiti jer će njemu/njoj biti neprijatno da vam se javi pre nego što bude mogao da vrati pozajmicu.

Sanjati da ulazite u štedionicu

Ukoliko u snu ulazite u štedionicu, to znači da ćete pravilno rukovati novcem. Vi ste osoba koja ume da rasporedi platu tako da tokom celog meseca ni u čemu ne oskudevate. Svesni ste da je glupo da sve odjednom potrošite pa, pre nego što nešto kupite, dobro razmislite da vam je to zaista potrebno.

Sanjati da radite u štedionici

Kada u snu radite u štedionici, to ukazuje da nekoga izdržavate. Verovatno je u pitanju dete ili neki drugi član porodice. Smatrate da je krajnje vreme da se osamostali, ali ako nastavite da mu/joj dajete novac, to se nikada neće dogoditi. Plašite se da će vam zameriti, ali, zapravo, učinili biste mu/joj veliku uslugu.

Sanjati da neko radi u štedionici

Ako u snu neko drugi radi u štedionici, to znači da će vam biti potreban savet. Može se desiti da ćete blisku osobu pitati kako izlazi na kraj sa troškovima. Pošto je on/a veoma ekonomičan/ekonomična, trudićete se da poštujete njegove/njene instrukcije pa ćete vrlo brzo primetiti napredak.

Sanjati da pljačkate štedionicu

Ukoliko u snu pljačkate štedionicu, to implicira da nikad nemate dovoljno novca. Moguće je da vaši rashodi nisu u skladu sa prihodima. Često se žalite da je sve preskupo i smatrate da ne biste bili zadovoljni ni kada biste radili više poslova.

Sanjati da neko pljačka štedionicu

Kada u snu neko pljačka štedionicu, to ukazuje da nikome ne verujete. Verovatno ušteđevinu držite na mestu koje je samo vama poznato. Smatrate da banke nisu bezbedne i ne želite da drugi prisvoje ono što ste teško zaradili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, bili ili radili u štedionici, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija štedionice

Štedionica je specifična bankarska institucija koja prikuplja i plasira štednju svih slojeva stanovništva.