Šta znači sanjati štipanje?

Sanjati da gledate štipanje

Ako u snu gledate štipanje, to implicira da ćete biti ljubomorni. Moguće je da će vam se učiniti da se vašoj simpatiji ili partneru/partnerki dopada neko drugi. U vašoj glavi će se odigrati nerealne scene koje će prouzrokovati brojne svađe. Ukoliko niste zajedno, drugačije ćete se ponašati prema njemu/njoj pa mu/joj ništa neće biti jasno.

Sanjati da vi nekoga štipate

Ukoliko u snu vi nekoga štipate, to označava ogovaranje. Može se desiti da će neko pogrešno protumačiti vaš odnos sa osobom suprotnog pola zbog čega će vam stvoriti probleme sa partnerom/partnerkom. Pokušaćete da mu/joj objasnite o čemu se zapravo radi, ali on/a će vam tražiti da prestanete da viđate dotičnu osobu.

Sanjati da vas neko štipa

Kada vas u snu neko štipa, to znači da ćete se naći u neprijatnoj situaciji. Verovatno će vam se neko udvarati na način koji vam se ne dopada. Iako mu/joj niste dali povoda da se tako ponaša, lepo ćete mu/joj reći da prestane, a ako vas ne posluša, uzvratićete istom merom.

Sanjati da imate modricu od štipanja

Ako u snu imate modricu od štipanja, to označava strast. Moguće je da ćete biti u vezi sa osobom koja vam se mnogo dopada. Nećete razmišljati o njenoj ozbiljnosti i roku trajanja, već ćete se truditi da maksimalno iskoristite svaki trenutak. Nećete hteti da vas starost pita gde vam je bila mladost.

Sanjati da ste nekome napravili modricu štipanjem

Kada u snu nekome napravite modricu štipanjem, to ukazuje da ste posesivni. Vi ste osoba koja ništa ne voli da deli, a ponajmanje partnerovu ljubav i pažnju. Tražite da vam se voljena osoba maksimalno posveti, a neretko to podrazumeva zapostavljanje prijatelja i drugih svakodnevnih obaveza.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro nekoga štipali ili je vas neko štipao, to je sigurno ostavilo utisak.

Definija štipanja

Štipati znači hvatati prstima kožu i stiskati ili vući.