Šta znači sanjati taštu ili tasta (punca ili punicu)?

Sanjati da vidite taštu/tasta (punca/punicu)

Ako u snu vidite taštu, to znači da ćete biti suočeni sa neprilikama. Moguće je da ćete se sukobiti sa osobom koja ima drugačije stavove i shvatanja. Pokušaćete da ga/je ignorišete, ali imaćete osećaj da vam prkosi i da vas izaziva zbog čega ćete mu/joj odgovoriti istom merom.

Sanjati da ste vi nekome tašta/tast (punac ili punica)

Ukoliko ste u snu vi nekome tašta/tast, to označava licemerje. Verovatno ste druge osuđivali zbog grešaka koje ćete vi ponoviti. Nećete ni biti svesni svojih postupaka i naći ćete opravdanje za sve što radite. Kada biste dobro razmislili, shvatili biste da postajete isti kao oni koje ste prezirali.

Sanjati da razgovarate sa taštom/tastom

Kada u snu razgovarate sa taštom/tastom, to implicira da ćete postići dogovor. Moguće je da ćete popustiti kako biste našli rešenje koje odgovara svim ukućanima ili kolegama. Shvatićete da morate da budete tolerantniji i da stvari ne mogu uvek da se odvijaju onako kako ste vi zamislili.

Sanjati da se svađate sa taštom/tastom

Ako se u snu svađate sa taštom/tastom, to simbolizuje slogu. Verovatno ćete se lepo slagati sa porodicom voljene osobe i doživljavaćete je kao svoju. I oni će vas prihvatiti pa nećete imati probleme i trzavice sa kojima se većina drugih parova suočava.

Sanjati da ste se pomirili sa taštom/tastom

Kada se u snu pomirite sa taštom/tastom, to ukazuje da ćete spustiti loptu. Vaš moto je da pametniji popušta zbog čega ne želite da se svađate. To smatrate gubljenjem dragocenog vremera i radije se bavite onim što vas opušta i čini srećnim/om. Nikome ne dozvoljavate da vam nametne osećaj krivice što ne učestvujete u konfliktima koji se vas ne tiču.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali, svađali se ili mirili sa taštom/tastom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija tašte/tasta (punca/punice)

Tašta ili punica je ženina majka, a tast ili punac je ženin otac.