Šta znači sanjati usev?

Sanjati da vidite lep, zeleni usev
Ako u snu vidite lep, zeleni usev, to označava dobru zaradu. Verovatno ćete u narednom periodu više raditi nego obično što će se odraziti i na vašu platu. Biće vam čudno što ćete imati veliki iznos na raspolaganju pa ćete kupiti sve ono o čemu ste razmišljali kada ste zarađivali manje novca.

Sanjati proklijao usev
Ukoliko u snu vidite proklijao usev, to ukazuje da ćete imati prinovu u porodici. Može se desiti da ćete u skorije vreme dobiti dete i da će se vaš život promeniti za 180 stepeni. Imaćete nove prioritete i jedva ćete uspeti da pronađete vreme za aktivnosti kojima ste se ranije bavili.

Sanjati da gajite useve
Kada u snu gajite useve, to implicira da ste radoholičar. Vi ste osoba koja je spremna da rizikuje sve zarad posla. U stanju ste da ceo dan provedete u kancelariji i da završavate obaveze koje su poverene drugima. To smeta vašim kolegama pa vas većina posmatra kao konkurenta koji ne bira sredstva da se nametne šefu.

Sanjati da štitite useve
Ako u snu štitite useve, to znači da mislite o budućnosti. Vi ste veoma oprezni i pažljivo planirate svaki vaš korak. U obzir uzimate i nezgode koje se mogu dogoditi jer ne želite da vas zateknu nespremnog/nespremnu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, gajili ili štitili useve, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija useva

Usev je zasejana biljka.