Šta znači sanjati vic ili šalu?

Sanjati da pričate vic
Ako u snu pričate vic, to znači da ste na rečima jaki, a na delu slabi. Vi često dajete obećanja koja ne možete da ispunite. Ne radite to iz loše namere, već biste voleli svima da ugodite. Na taj način ostavljate utisak neodgovorne osobe i drugi ljudi očekuju da ćete ih izneveriti.

Sanjati da čitate vic
Ukoliko u snu čitate vic, to ukazuje da ćete biti lepo raspoloženi. Moguće je da ćete raditi stvari koje vam prijaju i da ćete biti sami sebi dovoljni. Odbićete mnoge pozive za druženje jer ćete želeti da se osamite i da se odmorite od stresnih situacija sa kojima ste se suočavali u prethodnom periodu.

Sanjati da slušate vic
Kada u snu slušate vic, to označava susret sa zanimljivom osobom. Može se desiti da ćete upoznati nekoga ko će vam izmamiti osmeh na lice. Odlično ćete se provesti u njegovom/njenom društvu i jedva ćete čekati da ga/je ponovo vidite.

Sanjati da smišljate vic
Ako u snu smišljate vic, to implicira da ćete nekoga animirati. Verovatno se radi o bliskoj osobi koja je tužna. Pružićete mu/joj podršku i pomoći da prihvati ono što mu/joj se dešava.

Sanjati da se smejete dok neko priča vic
Ukoliko se u snu smejete dok neko priča vic, to je upozorenje da ćete se posvađati sa dotičnom osobom. Može se desiti da će doći do nesporazuma zbog kojeg vaš odnos nikada više neće biti kao pre.

Sanjati da se ne smejete dok neko priča vic
Kada se u snu ne smejete dok neko priča vic, to znači da ćete biti nepristojni. Moguće je da nećete imati obzira prema osobi koja vam se ne dopada. Vaša reakcija će biti spontana i iskrena, ali mnogi će vam prebaciti da ste preterali.

Sanjati da se neko drugi smeje dok vi pričate šalu
Postoji mogućnost da će osoba koja je pričala vic u snu da se naljuti na vas na javi zbog neke sitnice ali će se brzo i odljutiti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro čitali, pričali ili čuli vic, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vica

Vic je šala koja se priča u društvu sa namerom da se ostavi utisak na slušaoce.