Šta znači sanjati vile za seno?

Sanjati da vidite vile za seno
Ako u snu vidite vile za seno, to znači da će vam biti dodeljen važan posao. Verovatno će nadređeni shvatiti da mogu da se oslone na vas ili će vas bliska osoba zamoliti da uradite nešto i da budete diskretni. Trudićete se da im dokažete da nisu pogrešili i da mogu da vam veruju.

Sanjati da kupujete vile za seno
Ukoliko u snu kupujete vile za seno, to ukazuje da mudro raspolažete novcem. Vi ste skromna osoba koja nije navikla da se razbacuje. Kupujete samo ono što vam je potrebno i pokušavate da uštedite kako biste osigurali svoju budućnost i budućnost vaše porodice.

Sanjati da prodajete vile za seno
Kada u snu prodajete vile za seno, to označava svađu. Moguće je da nećete hteti da se bavite porodičnim biznisom ili da radite u firmi u koju roditelji mogu da vas ubace. Želećete sami da se izborite za posao, a ne da sve dobijete na gotovo. Vaši roditelji neće razumeti takav stav pa ćete se često raspravljati.

Sanjati da skupljate seno vilama
Ako u snu skupljate seno vilom, to implicira da imate stresan posao. Verovatno radite sa ljudima i jedva čekate da dođe vikend. Maštate da živite na selu i da nemate nikakvog dodira sa gradom. Nekad vam dođe da sve napustite, ali brzo se vratite u surovu realnost i nastavljate da brojite dane do penzije.

Sanjati da drugi skupljaju seno vilama
Kada u snu drugi skupljaju seno vilama, to poručuje da ćete imati pomoć. Moguće je da će neko uraditi vaš deo posla pošto ćete vi biti sprečeni. Bićete beskrajno zahvalni dotičnoj osobi i reći ćete mu/joj da uvek može da računa na vas.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, prodali ili skupljali seno vilom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vile

Vila je poljoprivredna alatka kojom se kopa zemlja, skuplja seno, itd.