Mandarina – šta znači sanjati mandarine?

Mandarine su simbol sočnosti, intenzivne arome i želje za slatkim zalogajima. Šta mandarine predstavljaju u našim snovima, pokušaćemo vam opisati u narednim redovima.

Sanjati da jedete mandarinu
Kada sanjate da jedete sočnu mandarinu, to obično znači da je vreme za nove početke. Ovo se može odnositi na vaš poslovni život, ali u većini slučajeva radi se o novim počecima u ljubavnom i društvenom životu. Vezano za posao, sanjati kako jedete mandarine znači da je vreme za nove projekte, nove ideje i zasluženo napredovanje. Kada se radi u ljubavi, mandarine označavaju prestanak problematičnog perioda i okretanje novih stranica ispunjenih uživanjem i srećom.

Sanjati stablo puno mandarina
Snovi o drveću punom ploda mandarine u pravilu predstavljaju uspeh, kako na poslovnom, tako i na ostalim životnim poljima. Odraz vaših težnji i uloženog truda, najbolje se vidi kao stablo koje počinje da buja od ploda i na taj način vam ukazuje da je došlo i vreme da vi ubirete plodove svog rada.

Sanjati stablo bez plodova
Ako u snovima vidite stablo mandarine bez voća, ili stablo koje se suši, to može značiti da gubite veru u ono, u šta ste do sada jako vjerovali. Ruše vam se neki ideali, i stvari nisu onakve kakvim ste ih smatrali. Vreme je da se preispitate i da možda, okrenete novi list, što se nekih stvari u životu tiče.

Sanjati da vam neko daje mandarine
Kada vam u snu neko daje, ili donosi mandarine, došlo je vreme da vi budete u centru pažnje. Vaša pojava, vaše ideje, izaći će na svetlost dana više nego ikad, a svi problemi koji vam se mogu naći na putu, za vas će postati lako premostivi. U borbi sa neprijateljima i svim mogućim problemima, imaćete dosta saveznika među svojom familijom i prijateljima.

Sanjati da pijete sok od mandarina
Ovakvi snovi ukazuju da su loša vremena iza vas i da je pred vama lepši period, obeležen srećnim i ispunjenim trenucima. Na redu su promene koje će uneti osveženje u vaš život i pomoći vam da utažite žeđ za novim stvarima i novim dešavanjima u vašoj svakodnevici.

Sanjati da berete mandarine
Snovi u kojima berete mandarine sa stabla često nemaju pozitivan kontekst, i mogu značiti da ćete izgubiti nešto veoma bitno u vašem životu. Neko vas može napustiti, nekog možete i sami, nepažnjom oterati, ali isto tako možete i učiniti zlo drugima. Kod ovakvih snova posebno pripazite i preispitajte svoje odluke i postupke.

Sanjati trule i kisele mandarine
Ako vam se u snovima pojave trule mandarine, verovatno će vaša ljubavna veza, ili blisko prijateljstvo s nekim doći u iskušenje. Pred vama je moguć raskid veze, ili prijateljstva, a na vama je da učinite sve što možete da do toga ne dođe. Ako sanjate kisele mandarine moguća je bolest, ili neki veći zdravstveni problem. Mandarine koje su oštećene i iz njih se proliva sok, označavaju da je vreme da uradite generalni zdravstveni pregled, jer je moguće da vas neka bolest potajno napada.

Sanjati da dajete mandarine
Kada poklanjate nekom mandarine u svojim snovima, to često znači da vam se ta osoba sviđa, ili da prema njoj gajite pozitivna mišljenja i osećanja. Ako ih ta osoba sa oduševljenjem prihvati, vrlo verovatno se i vi sviđate njoj, ali ako nekom poklanjate trule mandarine, to označava vašu ljubomoru prema toj osobi, kao i vaše nezadovoljstvo njenim životnim uspesima.

Definicija mandarine

Mandarina je voćka iz porodice citrusa, poreklom iz Južne i Jugoistočne Azije, a karakterišu je izuzetna sočnost, sladak i primamljiv okus, te brojne nutritivne vrednosti