Sanjati sa Ć

ĆEBE
Nedostupno značenje. Vidi šta znači sanjati deku.

ĆELAV
U snu videti muškarca bez i jedne dlake na glavi upozorava da pripazite na svoje ponašanje da vam se ne bi podsmevali. Biti ćelav spreda znači da će vam se neko rugati. Biti ćelav otpozadi upozorava na siromaštvo na javi. Videti ćelave znači da dobro i uspešno vodite posao.

ĆELIJA
Videti ćeliju u snu znači da ćete se osetiti usamljeno.

ĆILIM – TEPIH
Videti ćilim u snu znači da ćete biti ljuti na nekog u familiji. Ćilim koji leti označava da vam se neće ispuniti očekivanja. Ćilim tkati upozorava da se čuvate ženskog društva. Ćilim sa egzotičnim šarama upozorava da se protiv vas u tajnosti nešto sprema. Ćilim modernih šara u snu simboliše ostvarenje davnih želja.

ĆORAV
Biti ćorav u snu označava gubitak voljene osobe na javi. Ako sanjate ćoravog muškarca, predstoji vam sreća u kocki. Ako vidite ćoravu ženu, sledi vam veliko ogovaranje i trač.

ĆUK
Videti ćuka u snu upozorava da vas očekuje nesreća, a čuti ga znači loše vesti u porodici.

ĆUP
Videti ćup u snu označava iznenađenje, neočekivani dobitak novca, nasledstvo. Sanjati pun ćup simboliše poziv u društvo.

ĆUPRIJA – MOST
Ćuprija drvena upozorava da se kloniš loših prijatelja. Ćuprijom prelaziti u snu savetuje da dobro promislite pre svojih odluka. Ako sanjate urušenu ćuprijuru upozorava da ćete u svom radu imati gubitak.

ĆURKA
Predstavlja simbol blagostanja. Ćurlik čuti u snu znači da te očekuje radostan događaj.

ĆUSKIJA
Sanjati ćuskiju znači da ćeš uspešno savladati prepreke na javi.

ĆUŠKA
Sanjati da dajete ćušku znači da ćete imati posla sa sudom. Dobiti je upozorava da će vas optužiti nevinog.