Kihalica po satima

 

Dok neki ljudi vole da misle da čvrsto stoje na zemlji i da je stvarno samo ono što mogu da dožive svojim čulima, postoji veliki broj onih koji traže, i često pronalaze skrivena značenja u svemu što ih okružuje.

Bilo da ste u prvoj ili drugoj kategoriji, morate da priznate da je traganje za smislom i porukama koje dobijamo iz okruženja, iz svemira, od nevidljivih sila, Boga i slično, prilično zabavno. Tako je nastalo i tumačenje znakova koji nam stižu kihanjem i sama ova kihalica.

Dakle, ako ste primetili da često kišete u određeno vreme, a ne patite od alergije i niste prehlađeni, evo načina da saznate šta bi to moglo da znači za vaš emotivni život.

Podsećamo vas da su sve interpretacije više zabavnog, nego informativnog karaktera. S toga, ne treba da ih uzimate „zdravo za gotovo“.

Kihalica devojka

Kihanje po satima značenje

01:00 – 01.30

Ako vam se u poslednje vreme često dešava da kišete između 1 i 1.30 posle ponoći to može da bude znak da se nekome dopadate. Verovatno toga niste ni svesni zato što on tj. ona vešto krije svoje simpatije. Razlog može da bude to što delujete nepristupačno, odnosno nezainteresovano za njega tj. nju ili to što već imate partnera tj. partnerku.

01.30 – 02.00

Kihanje između 1.30 i 2 sata iza ponoći ukazuje na to da bi vas nečije ponašanje moglo iznenaditi. Moguće je da će vam osoba kojoj ste se divili i koju ste poštovali zbog odmerenog stava, pokazati svoju drugu, „tamnu“ stranu. Shvatićete da vam njegov tj. njen prizeman i lascivan humor uopšte ne odgovara.

02.00 – 02.30

Ukoliko često kišete između 2 i 2.30 sati posle ponoći to implicira da ćete dobiti nemoralnu ponudu. Nepoznata osoba će pogrešno protumačiti vaše reči ili gestove, te će vam predložiti da se upustite u tajnu aferu. Obećaće vam odličan provod, tj. nešto na šta nikako nećete želeti da pristanete. Verovatno će vas taj pristup potpuno razočarati.

02.30 – 03.00

Kada primetite da neretko kišete u periodu od 2.30 do 3 sata posle ponoći to može da znači da će se nečiji odnos prema vama potpuno promeniti. Moguće je da će odnosi sa partnerom tj. partnerkom „zahladiti“ ili da će prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. koleginica početi da se udaljava od vas.

03.00 – 03.30

Kihanje između 3 i 3.00 sati u noći ukazuje na to da biste se mogli pokajati što ste nekoga odbili ili zbog toga kako ste se ponašali prema muškarcu ili ženi koji/a je otvoreno pokazivao/la emocije prema vama. Jednostavno mu/joj niste verovali zbog loših iskustava koje ste doživeli u prošlosti.

03.30 – 04.00

Ako često kišete u periodu od 3.30 do 4 sata ujutru to može da bude znak da niste preboleli prošlu ljubav. Ma koliko se pretvarali da vam je svejedno kada ga/je vidite, svesni ste da vam srce „poskoči“ kada se sretnete. Ipak, nemojte da budete prestrogi prema sebi zato što ćete shvatiti da je izreka „vreme leči sve“ zapravo istinita.

04.00 – 04.30

Ukoliko vam se dešava da kišete od 4 do 4.30 ujutru to implicira da vam je potrebna promena. Moguće je da nemate baš mnogo sreće u ljubavi i da ste zbog toga nesrećni. Kada biste pažnju usmerili na neke druge stvari i kada biste se opustili, situacija bi se okrenula u vašu korist. Dakle, menjajte sebe, pa će se promeniti i okolnosti.

04.30 – 05.00

Kihanje u periodu od 4.30 do 5 ujutru može da bude znak da kolega tj. koleginica gaji simpatije prema vama. Verovatno ste shvatili da imate mnogo toga zajedničkog i da uživate da radite sa njim tj. njom. Ipak, sa njegove tj. njene strane postoji i više od toga. Ako obratite pažnju i sami ćete videti neke očite znakove.

05.00 – 05.30

Kada često kišete od 5 do 5.30 ujutru to znači da treba da poradite na samopouzdanju da biste bili srećniji. Zapitajte se zašto vam je toliko teško da budete sami. Da li je reč o tome da vam je, kao i svima, potrebna ljubav i pažnja ili mislite da ste nesposobni da samostalno idete kroz život. Rešite se kompleksa i stvari će se promeniti.

05.30 – 06.00

Ako vam se događa da neretko kišete baš između 5.30 i 6 sati ujutru to predviđa tajni sastanak sa osobom sa kojom profesionalno sarađujete. Moguće je da će vas pozvati na kafu, ručak i večeru i da ćete verovati da želi da priča o poslu. Međutim, brzo ćete shvatiti da ste se prevarili i da su neke druge teme na dnevnom redu.

06.00 – 06.30

Kihanje između 6 i 6.30 ujutru je obično znak da osoba plave kose i plavih očiju često misli na vas. Privukli ste njegovu tj. njenu pažnju potpuno nesvesno. Dopala mu/joj se vaša inteligencija, harizma i smisao za humor, pa mašta o tome da vas negde sretne.

06.30 – 07.00

Ukoliko ste primetili da neretko kišete baš između 6.30 i 7 časova ujutru to implicira da ćete morati da se žrtvujete za ljubav. Ako se u vezi ili braku potrebno je da pristanete na neke kompromise i da pokažete razumevanje za blisku osobu. Ukoliko ste sami, moraćete da progutate ponos tj. da se prilagodite drugoj osobi ako želite vezu ili brak.

07.30 – 08.00

Kada kišete u periodu od 7.30 i 8.00 to je znak da sramežljiva osoba pokušava da flertuje sa vama. Ako u blizini postoji neko ko vam se često blago smeši, zamuckuje kada priča sa vama, slučajno vas dodiruje i slično, moguće je da se plaši ili srami da vas otvoreno pozove na sastanak. Njegovo tj. njeno ponašanje vam može izgledati čudno ili simpatično. Ako je u pitanju ovo drugo, pokažite mu/joj da ste ga/je razumeli.

08.00 – 08.30

Kihanje između 8 i 8.30 sati ujutru ukazuje na to da sumnjate u partnera tj. partnerku ili neku drugu osobu. Moguće je da se u poslednje vreme ponaša čudno, pa ste počeli da mislite da vam nešto krije. Suzdržite se naglih zaključaka i optužbi. Možda stvari nisu onakve kakvim vam se trenutno čine.

08.30 – 09.00

Ako ste primetili da kišete u ovom periodu to implicira da biste se mogli upustiti u površnu vezu. Verovatno vas za tu osobu neće vezati dublje i snažnije emocije, nego samo fizička privlačnost. Na sreću, oboje ćete biti na istoj „talasnoj dužini“, pa iz to odnosa niko neće izaći povređen.

09.00 – 09.30

Kada često kišete između 9 i 9.30 časova to može da bude znak da će vas neko iznenaditi romantičnim gestom. Možda će partner tj. partnerka uraditi ono o čemu vi dugo maštate. Sa druge strane, nije isključen ljubavni sastanak tokom koga će se muškarac ili žena potruditi da ga nikad ne zaboravite.

09.30 – 10.00

Kihanje u periodu od 9.30 i 10 sati pre podne ukazuje na to da biste mogli otići na sastanak sa vrlo uspešnom osobom. Pored fizičkog izgleda, dopašće vam se to što tačno zna šta želi od života i što se dosta trudi da to i ostvari. Nije isključeno da ćete odmah pomisliti da je to idealan partner tj. partnerka za vas.

10.00 – 10.30

Ukoliko neretko kišete između 10 i 10.30 časova to implicira da je posao glavna prepreka u vašem odnosu sa nekim. To može da bude trenutni partner tj. partnerka ili neko ko vam se dopada. Čini vam se da će mu/joj posao uvek biti na višem mestu na listi prioriteta od emocija, konkretno od ljubavi. To vas odbija zato što ste izuzetno romantična osoba.

10.30 – 11.00

Ako često kišete u ovom periodu to može da bude znak da se sviđate muškarcu ili ženi smeđe kose i smeđih očiju. Moguće je da vi o njemu tj. njoj i ne razmišljate zato što ga/je još uvek niste primetili. Ipak, budućnost može i da donese neki značajniji preokret. Budite spremni na to!

11.00 – 11.30

Kihanje između 11 i 11.30 pre podne ukazuje na to da ćete saznati da je osoba koja vam se dopada uplovila u vezu, verio/la se ili se venčao/la. Verovatno će vam biti krivo što nikad niste ni pokušali da mu/joj se približite, ali je sada već prekasno za to zato što vam ne pada na pamet da nekome budete ljubavnik tj. ljubavnica.

11.30 – 12.00

Kada primetite da često kišete u ovom periodu to može da bude znak da ćete u bliskoj budućnosti dobiti vrlo interesantan telefonski poziv ili poruku. Moguće je da će vam se javiti neko prema kome ste u prošlosti osećali simpatije ili čak bili zaljubljeni u njega tj. nju, ali se među vama ništa nije dogodilo. Do sada…

12.00 – 12.30

Ukoliko neretko kišete od podneva do 12.30 to najavljuje romantičnu večeru ili izlet u prirodi. Možda će vas partner tj. partnerka iznenaditi takvim gestom. Druga mogućnost jeste da ćete biti pozvani na druženje gde ćete sresti osobu koja vas duže vreme privlači. Dvoumićete se da li da mu/joj to pokažete ili ne.

12.30 – 13.00

Kihanje u ovom periodu ukazuje na to da se uzalud trudite da promenite mišljenje koje neko ima o vama. Muškarac ili žena koji/a vam se trenutno sviđa, jednostavno, „ne trza na vas“. Ma šta vi radili nećete moći da ga/je zavedete i da ga/je ubedite da ste idealni za njega tj. nju. Bolje je da fokus usmerite na nekog ili na nešto drugo.

13.00 – 13.30

Ako ste primetili da često kišete između 13 i 13.30 posle podne to implicira da biste uskoro na nekom formalnom sastanku ili ručku, seminaru, predavanju i slično mogli upoznati vrlo zanimljivu osobu. Verovatno će vam se dopasti na prvi pogled što može da bude problem ukoliko ste vi ili on tj. ona već u vezi ili braku.

13.30 – 14.00

Ukoliko neretko kišete u ovom periodu to znači da ćete upoznati uticajnu i moćnu osobu koja će otvoreno pokazivati simpatije prema vama. Nije isključeno da će vam ponuditi poslovnu saradnju samo kako bi vam bio/la bliže. Dobro razmislite o tome šta ćete da uradite.

14.00 – 14.30

Često kihanje između 14 i 14.30 sati posle podne ukazuje na slučajan susret sa bivšim partnerom tj. partnerkom. Možda više nemate emocija prema njemu tj. njoj, pa će vam biti svejedno. Međutim, to se za njega tj. nju ne može reći. Taj trenutak će ga/je vratiti u prošlost i naterati da preispita svoje postupke.

14.30 – 15.00

Kada primetite da neretko kišete u ovom periodu to znači da ćete se zaljubiti na prvi pogled. Srešćete stranca tj. strankinju koji/a će vam se odmah dopasti. Pomislićete da je to osoba koju ste oduvek čekali. Ipak, ništa osim te maštarije nećete dobiti zato što se nećete usuditi da mu/joj priđete.

15.00 – 15.30

Kihanje između 15 i 15.30 sati ukazuje na to da osoba tamnog tena, crne kose i crnih očiju intenzivno razmišlja o vama. Slučajno ste se sreli ili ste proveli neko vreme skupa, a on tj. ona nikako ne može da vas izbaci iz glave. Počeće suptilno da se raspituje o vama, pa nije isključeno da će uspeti da vas kontaktira.

15.30 – 16.00

Ako često kišete između 15.30 i 16 časova to može da bude znak da ste odustali od ljubavi. Moguće je da ste shvatili da su se emocije između vas i partnera tj. partnerke potpuno ugasile. Druga mogućnost jeste da već neko vreme bezuspešno pokušavate da pronađete odgovarajuću osobu i da ste digli ruke od tog „posla“.

16.00 – 16.30

Ukoliko ste primetili da često kišete baš između 16 i 16.30 to implicira da će neko napraviti nešto ludo zbog vas. Verovatno će vas iznenaditi svojim postupkom, pa ćete se zapitati čime ste to zaslužili.

16.30 – 17.00

Kihanje u ovom periodu najavljuje flert sa umetnikom tj. umetnicom. Moguće je da ćete se zabavljati s osobom koja se bavi muzikom, slikarstvom ili nekim drugim kreativnim poslom. Sa njim tj. njom će vam svaki dan biti avantura, ponekad i u prilično negativnom smislu.

17.00 – 17.30

Kada primetite da kišete u periodu od 17 do 17.30 to implicira da ste shvatili da vas emocije koče da postignete uspeh na drugim poljima, tačnije u učenju ili profesionalnom razvoju. Možda više razmišljate o ljubavi, nego o onome čemu ste trenutno posvećeni, tj. čime se bavite.

17.30 – 18.00

Ako neretko kišete u ovom periodu to je znak da vas je odbijanje obeshrabrilo. Naime, pokušali ste nekome da se približite, međutim, nije pokazao/la interesovanje za vas. Sada se plašite da ponovo probate zato što vam je on tj. ona narušio/la samopouzdanje.

18.00 – 18.30

Često kihanje od 18 do 18.30 simbolizuje usamljenost. Moguće je da dugo niste imali partnera i da vam fali ljubavi i pažnje. Ovo može biti vrlo problematično ukoliko ste nesrećni, a u vezi ste ili braku. Razgovor sa voljenom osobom je u tom slučaju neophodan.

18.30 – 19.00

Ukoliko ste primetili da neretko kišete u periodu od 18.30 do 19 sati to implicira da će vam se izjaloviti plan. Možda ste odabrali pogrešan način da nekoga osvojite. To što radite ga/je verovatno samo odbija od vas. Razmislite o promeni taktike ili promeni fokusa interesovanja.

19.00 – 19.30

Kihanje u ovom periodu obično ukazuje na nedostatak intimnosti. Moguće je da ste predugo sami ili da između vas i partnera tj. partnerke više nema strasti. Ukoliko je u pitanju ovo drugo, onda morate nešto da preduzmete po tom pitanju. Ne smete više da sedite skrštenih ruku.

19.30 – 20.00

Kada kišete između 19.30 i 20 to je znak da će se neko ohrabriti da vam priđe ili da vam se obrati putem poruka na društvenim mrežama. Nije isključeno da će vas to iznenaditi, mada ne bi trebalo. Atraktivna ste osoba i mnogima se dopadate, samo što vrlo malo njih ima hrabrosti da nešto preduzme u vezi sa tim.

20.00 – 20.30

Često kihanje u ovom periodu najavljuje sreću i mir u ljubavnom životu. Verovatno vaš brak ili veza nikad nisu bili stabilniji. Ne preostaje vam ništa drugo nego da uživate u pažnji i nežnosti koju dobijate i da mu/joj „uzvraćate istom merom“. Ako ste još uvek sami, ovo može da bude znak da će se to uskoro promeniti.

20.30 – 21.00

Kihanje u periodu od 20.30 do 21 predviđa seks za jednu noć. Moguće je da ćete se prepustiti strastima sa nekim koga sutradan nećete poželeti da vidite. Biće to mala, uzbudljiva avantura koje ćete se rado sećati.

21.00 – 21.30

Ako ste primetili da često kišete između 21 i 21.30 uveče to implicira da bi neobavezan i neozbiljan flert mogao da vam napravi veliki problem. Naći ćete se na meti tračeva, a o vama će pričati čak i ljudi koji vas ne poznaju. Porodica će smatrati da ste ih obrukali svojim ponašanjem.

21.30 – 22.00

Kada kišete u ovom periodu to znači da ćete morati da se borite za nečiju naklonost ili ljubav. Moguće je da imate vrlo ozbiljnu konkurenciju i da se on tj. ona neće libiti da vam zadaje „niske udarce“. Pitanje je da li su vaše emocije uopšte dovoljno snažne da biste se upuštali u takvu borbu.

22.00 – 22.30

Ukoliko vam se neretko dešava da kišete baš između 22 i 22.30 uveče to implicira da će vam neko ponuditi „vezu bez obaveza“. S obzirom na to da je reč o osobi koja vam se duže vreme dopada, možda ćete i pristati na to. Ipak, budite oprezni jer biste iz toga mogli izaći povređeni.

22.30 – 23.00

Često kihanje u ovom periodu može da najavi iznenadni poljubac. Nije isključeno da će se dogoditi iz čista mira. Možda je to u vašoj glavi tako, ali druga strana duže vreme razmišlja o tome i planira kako da to izvede.

23.00 – 23.30

Ako vas kihanje „napada“ baš između 23 i 23 i 30 to može da bude znak da će vam partner tj. partnerka ili ljubavnik tj. ljubavnica ponuditi da zajedno pobegnete negde na par dana. Verovatno ćete morati nekako da to uklopite u obaveze koje ste na sebe preuzeli. Ukoliko to želite, onda nemojte da oklevate.

23.30 – 00.00

Kihanje u periodu od 23 i 30 do ponoći ukazuje na to da ćete dobiti „poziv na seks“ od poznanika tj. poznanice. Moguće je da će vas to šokirati, međutim, ako malo bolje razmislite, shvatićete da je i ranije pokazivao/la neke signale da ga/je privlačite.

00.00 – 00.30

Kada primetite da često kišete u ovom periodu to može da bude znak da je vreme da prošlost ostavite iza sebe. Predugo ste fokusirani na bivšu ljubav ili neke emotivne neuspehe, pa ne vidite šanse koje su sada pred vama. U budućnost ne možete krenuti vukući „repove“ za sobom!

00.30 – 01.00

Ukoliko vam se događa da kišete od 00.30 do 1 sat posle ponoći to simbolizuje ljubav na daljinu. Možda volite nekoga ko vam nije blizu ili biste mogli uploviti u takvu vrstu romantične veze. U svakom slučaju, morate da budete spremni na žrtvu koju će ovakav odnos tražiti od vas.