Šta znači sanjati am?

Kada sanjate am, to implicira da se osećate sputano. Moguće je da ste suočeni sa očekivanjima koja drugi imaju od vas i onim što biste vi želeli da postignete. Šta god da uradite, čini vam se da nije dovoljno dobro i da će naići na kritike okoline. Imate osećaj da roditelji žele da vam nametnu perspektivno zanimanje kako bi mogli da se hvale u društvu vašim uspesima. Čini vam se da vas stalno upoređuju sa drugima i da u vama pronalaze samo loše osobine. Bićete u nedoumici da li da ih poslušate i na taj način pokušate da zadobijete njihovu naklonost, ili da se borite za ono što vas čini srećnim.

Takođe, am u snu znači da nemate poverenja u ljude iz okoline. Smatrate da vaši prijatelji ili partner površno gledaju na sve što se dešava oko njih. Stičete utisak da ne smete da pokažete slabost u mnogim situacijama jer se od vas uvek očekuje da budete odlučni i sigurni u sebe. Nailazite na nerazumevanje i teško vam pada što ne možete nikome da se poverite i ispričate šta vas muči.

Am je i simbol zdravlja pa je moguće da ste ga sanjali jer se osećate dobro u svojoj koži. Redovno trenirate i trudite se da konzumirate zdravu hranu i mnogo tečnosti. Moguće je da ćete pokušati da se bavite sportom koji ste oduvek voleli.

Definicija ama

Am je deo konjske opreme.