Šta znači sanjati amajliju?

Kada sanjate da imate amajliju, to znači da će vas neko štititi. Moguće je da će partner biti previše zaštitnički nastrojen. U početku će vam to smetati, ali kako vreme bude prolazilo uživaćete u takvom stavu, pa se može desiti i da vas razmazi. Takođe, vaš odnos sa bratom ili sestrom će postati bolji nego ikada. U detinjstvu ste bili ljubomorni jedno na drugo i borili ste se koga će roditelji više voleti. Sada će situacija biti drugačija. Obavićete razgovor posle koga ćete shvatiti da ste sličniji nego što ste mislili i da možete mnogo jedno drugome da pomognete. Moguće je da ćete na poslu imati osobu koja će se brinuti o vama i neće dozvoliti nikome da vas dira. Kada se sukobite sa kolegama, staće u vašu odbranu i pružiće vam maksimalnu podršku. Ako se radi o osobi suprotnog pola, verovatno gaji osećanja prema vama i želi da vam bude više od prijatelja.

Kada u snu vidite amajliju, to implicira da ne želite da vas drugi štite. Suviše ste ponosni i nećete da pristanete da neko vodi računa o vama. Verovatno se to neće dopasti partneru, ali moraće da se pomiri sa tim ako bude želeo da ostane sa vama. Moguće je da i na njega gledate kao na konkurenciju, pa često upoređujete koliko ko zarađuje i trudite se da više od njega doprinesete domaćinstvu.

Kada sanjate da skidate amajliju, to simboliše preveliku žrtvu. Prema porodici imate i previše obzira, dok sebe uvek stavljate na poslednje mesto. Važnije su vam tuđe želje i njih prvo ispunjavate. Za vas retko kad ostane vremena i novca. Može se desiti da oni to ne umeju da cene, pa će vam biti žao. Nikome to nećete priznati, a najmanje partneru.

Definicija amajlije

Amajlija je predmet koji služi da zaštiti osobu koja je nosi od loših stvari.