Šta znači sanjati baru?

Kada u snu vidite baru, to označava da ćete mnogo raditi, a imati malo koristi od toga. Moguće je da ćete započeti posao od kojeg ćete imati velika očekivanja. Bilo da se radi o vašem privatnom biznisu ili da radite za nekoga, uslovi vam neće odgovarati i zarada će biti mala u odnosu na trud i vreme koje ulažete. Bićete u nedoumici šta da radite jer nećete imati adekvatnu motivaciju i nadu da će situacija biti bolja.

Ako sanjate da ste upali u baru, to je opomena da ste krenuli lošim putem. Imaćete težak period u životu koji će vas navesti na pogrešne zaključke i počećete da se ponašate totalno drugačije nego pre. Imaćete strah da će drugi zloupotrebiti vašu dobrotu i ismejati vas. Nećete prepoznati ko vam želi dobro, pa ćete biti grubi prema porodici i pravim prijateljima. Osetićete se izgubljeno i bićete u iskušenju da radite stvari koje su vam ranije bile nezamislive.

Sanjati veliku razlivenu baru simbolizuje mala zadovoljstva. Uvek se trudite da ugodite sebi, bez obzira na obaveze i druge prepreke. Imate rituale koji vas usrećuju i za njih uvek nađete vremena. Najčešće se bavite sportom, izlazite, idete na masažu, u bioskop i slično. Na taj način punite baterije i uvek ste zadovoljni i dobro raspoloženi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste videli baru ili ugazili u nju, verovatno je to ostavilo utisak na vas.

Definicija bare

Bara je vlažno stanište površine do 8 ha gde je vodena masa na niskom nivou što omogućava vršenje fotosinteze.