Šta znači sanjati bolničara/bolničarku?

Ako u snu vidite bolničara/bolničarku, to upozorava na bolest u porodici. Moguće je da se radi o lakšem zdravstvenom problemu koji će se brzo rešiti. U svakom slučaju, to će vas uplašiti i naterati da vodite računa o zdravlju kao i da utičete na druge da tako postupe. Ukoliko se budu bunili i odbijali da vas poslušaju, moraćete da budete uporni jer nisu od malih nogu imali uzora na koga bi mogli da se ugledaju.

Kada sanjate da ste vi bolničar/ka, to to ukazuje da vam neko namerni pravi probleme. Shvatićete da se u vašem okruženju dešavaju čudne stvari, ali u početku tome nećete pridavati značaja. Vremenom ćete se uveriti da vam neko smešta, ali neće znati ko je to. Moguće je da se radi o osobi koja je dobra na rečima, ali čija dela nisu opravdala tu rečitost. Moraćete pažljivo da sakupljate dokaze i da ne govorite o vašim sumnjama i namerama.

Takođe, značenje može biti da imate mnogo obaveza, posebno ako ste po profesiji bolničar/ka ili se brinete o nekom članu porodice. Verovatno obavljate i sve kućne poslove i vaša odgovornost se ispoljava putem ovog sna.

Definicija bolničara/bolničarke

Bolničar/ka je medicinski radnik koji neguje pacijente koji leže u bolnici.