Šta znači sanjati brakolomstvo (preljubu)?

Kada sanjate da ste učinili brakolomstvo, to upozorava na lošu sreću u ljubavi. Verovatno niste zadovoljni vašom vezom ili brakom što se odražava i na vaše snove. Shvatićete da niste dobro upoznali partnera i da ste ga u početku idealizovali. Vaše razlike će biti nepomirljive i, u većini slučajeva, nećete uspeti da nađete kompromis.

Ako se u snu odupirete brakolomstvu, to označava ispunjenje intimnih želja. Dobro ćete se kontrolisati i nećete sebi dozvoliti da učinite nešto zbog čega biste mogli da se kajete u budućnosti. Bićete svesni koliko vaš partner vredi i on/ona će to znati da ceni. Postaćete još bliskiji što će pozitivno uticati i na vaše seksualne odnose. Uživaćete u svakom trenutku još odlučniji da nikada ne povredite partnera.

Sanjati da ste videli preljubu upozorava na svađu. Sumnjaćete u partnerovu iskrenost i često ćete ga proveravati. Iako duboko u sebi slutite da ste u pravu, tražićete dokaze koji će to potvrditi. Preispitivaćete vašu vezu i ponašanje da biste shvatili gde ste pogrešili i da to ne biste ponovili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste u iskušenju da učinite preljubu ili ste je već učinili, to je sigurno ostavilo utisak na vas. Ako ste videli preljubu, to vas je jako pogodilo pa se mučite i u snovima.

Definicija brakolomstva

Brakolomstvo je nevera u braku.