Šta znači sanjati da očekujete nešto/nekoga?

Sanjati da očekujete nekoga

Ako u snu očekujete nekoga, to je upozorenje da ćete se na javi razočarati. Moguće je da ćete se dogovoriti da se nađete sa osobom koju dugo niste videli, ali on/a će u poslednjem trenutku otkazati sastanak. Bićete povređeni i po glavi će vam se vrzmati da ne vredi da se samo vi trudite jer vam osećanja, očigledno, nisu uzvraćena.

Sanjati da očekujete nešto

Ukoliko u snu očekujete nešto, to implicira da vam slede poslovne brige. Može se desiti da ćete u narednom periodu imati finansijske gubitke koji će pokvariti vaše planove i naterati vas da trošite novac koji ste godinama štedeli. Bićete primorani da se zadužite i da uzmete kredite koje ćete dugo vraćati.

Sanjati da se od vas nešto očekuje

Kada u snu drugi od vas nešto očekuju, to označava odgovornost. Verovatno izgledate kao osoba koja tačno zna šta želi u životu zbog čega vas ljudi iz okruženja smatraju idolom i pitaju za savet. Iako vam komplimenti laskaju, ipak vam je neugodno jer morate da pazite na svaki korak kako ne biste pogrešili i tako negativno uticali na druge.

Sanjati da ništa ne očekujete

Ako u snu ništa ne očekujete, to simbolizuje predaju. Moguće je da ćete poniziti samoga/samu sebe i drastično spustiti kriterijume samo da biste ostali u vezi ili braku sa osobom koju volite. Zaboravićete kako izgleda biti srećan i nasmejan, ali uprkos svemu, neće vam padati na pamet da odete i tako se spasite torture. Vaša odluka će biti odraz negativnog stava i želje da kaznite sebe zbog greške koju ste napravili u prošlosti.

Sanjati da ste izneverili nečija očekivanja

Kada u snu izneverite nečija očekivanja, to ukazuje da ćete zapostaviti obaveze. Može se desiti da ćete više vremena želeti da posvetite sebi ne obazirući se na komentare da ste sebični i samoživi. Shvatićete da se niko o vama neće brinuti ukoliko to sami ne radite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro očekivali nekoga ili nešto, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email