Šta znači sanjati dojenje?

Kada neudate i neoženjene osobe sanjaju dojenje, to ukazuje da će uskoro stupiti u brak. Moguće je da ćete sa partnerom voditi ozbiljan razgovor na temu zajedničke budućnosti što će rezultirati veridbom i traženjem vaše ruke od roditelja. Od samog početka vaše veze osećali ste da je ona za ceo život i da ste našli osobu sa kojom želite da stvorite porodicu.

Ako venčani sanjaju dojenje, to simbolizuje blagostanje. Srećni ste jer pored sebe imate osobu koja vas podržava u svemu što odlučite i za koju znate da će uvek raditi u vašem interesu. Harmoniju koja vlada u vašem odnosu prenećete i na druge članove porodice i nastojaćete da svaki problem rešavate razgovorom.

Sanjati da dojite tuđe dete implicira da ste na sebe preuzeli veliku odgovornost. Verovatno se brinete o članu porodice koji je, iz nekog razloga, ostao sam. Trudite se da mu pružite najbolje što možete i da za njega/nju uvek nađete vremena i lepu reč. Ovaj poduhvat zahteva mnogo vremena i strpljenja, ali svest da činite dobro delo vam kompenzuje svaku muku i teškoću.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko dojite dete ili ste bili u društvu dojilje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija dojenja

Dojenje je proces hranjenja novorođenčeta ili bebe mlekom iz majčinih grudi.