Šta znači sanjati dvorište?

Ako u snu vidite dvorište, to je upozorenje da će vas neko ogovarati. Moguće je da se radi o komšijama sa kojima niste u dobrim odnosima, a koje zanima svaki vaš korak. Pošto su vaši prijatelji i partner upućeni o kakvim je ljudima reč, neće vam praviti probleme, već će pokušati da vas zaštite.

Kada sanjate da čistite dvorište, to označava da ćete imati uspeha u onome čime se trenutno bavite. Shvatićete da morate bolje da se organizujete i raspodelite vreme kako biste završili sve obaveze. Vaša produktivnost opada kada vam se posao nagomila dan-dva pre roka. To se posebno odnosi na vas ako studirate. Čim se budete pridržavali plana da svakodnevno učite i redovno dajete ispite, rezultati neće izostati.

Sanjati da se igrate u dvorištu implicira da ne želite da odrastete. Suočeni sa mnogim životnim iskušenjima, shvatili ste da vam je najbolje bilo u detinjstvu. Tada ste mogli da se opustite jer ste znali da su roditelji uvek tu da vas zaštite. Neće vam se mnogo dopasti svet odraslih u kojem morate da stojite iza svega što kažete kao i da snosite posledice za vaše postupke.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro provodili vreme u dvorištu ili ste ga čistili, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija dvorišta

Dvorište je otvorena površina koja je povezana sa kućom ili zgradom ispred koje se nalazi.