Šta znači sanjati džunglu?

Ako u snu vidite džunglu, to je upozorenje da vam preti opasnost. Moguće je da ćete u nekim situacijama nepromišljeno reagovati što će vas dovesti u sukob sa ljudima čija je pozicija bolja od vaše. Inače ne volite autoritete i sve radite kako biste im prkosili. Nakon određenog vremena shvatićete da je za vas bilo bolje da ste malo istrpeli umesto što isterivali pravdu i ispravljali krive drine.

Kada sanjate da ste se izgubili u džungli, to simbolizuje veliku promenu u vašem životu. Vi ste dobro organizovani i volite da u svakom trenutku ispred sebe imate jasan cilj. Međutim, uskoro će vam se dogoditi nešto što će vas izbaciti iz koloseka i što će poremetiti sve vaše planove. U početku nećete umeti da se snađete, ali potrudićete se da se fokusirate samo na lepe stvari koje vas tek očekuju.

Sanjati da živite u džungli implicira da imate veselu porodicu. U vašem domu se uvek dešava nešto zanimljivo i jedva čekate da završite sve obaveze kako biste sa njima proveli što više vremena. Isto važi i za vaše prijatelje koji kada vam dođu u posetu, više pričaju sa ukućanima nego sa vama.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro na televiziji gledali repotražu o džungli ili ste tamo putovali, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija džungle

Džungla je tropska kišna šuma koja je obrasla gustom vegetacijom.