Šta znači sanjati gramofon?

Ako u snu vidite gramofon, to je upozorenje da će se nad vašom ljubavnom vezom nadviti crni oblaci. Moguće je da između vas i partnera/partnerke stvari savršeno funkcionišu, ali tu idilu će narušiti članovi nečije porodice koji će se previše mešati u ono što ih se ne tiče. Jedno od vas dvoje će se naći u veoma teškoj i nezahvalnoj poziciji u kojoj neće znati kako da reaguje. Atmosfera će postajati sve napetija, a od rešenja neće biti ni traga ni glasa.

Drugo značenje je da biste trebali da pazite na ponašanje. Po prirodi ste tvrdoglavi i ne odustajete dok ne ostvarite ono što ste naumili. Čak i kada ste svesni da grešite, iz principa nećete to priznati. Takvim stavom ste najviše naškodili sebi, ali ni drugi više neće biti imuni na vaše ispade i prestaće da vas ozbiljno shvataju.

Sanjati da slušate muziku sa gramofona implicira da vas neko ogovara. Verovatno već znate o čemu se radi, ali ste nemoćni da bilo šta učinite po tom pitanju. Najvažnije vam je da oni koji vas dobro poznaju nikada neće poverovati u laži već će pokušati da vas zaštite i ohrabre.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili slušali muziku sa gramofona, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija gramofona

Gramofon je mehanički uređaj za snimanje i reprodukciju zvuka.