Šta znači sanjati gusara (pirata)?

Ako u snu vidite gusara (pirata), to implicira da ćete imati nesporazum sa okolinom. Moguće je da se trudite svakome da pomognete najviše što možete, ali u trenucima kada vama bude trebala pomoć, mnogi će vas napustiti. Shvatićete da morate više da se oslanjate na sebe, kao i to da morate da čuvate energiju za ozbiljnije događaje koji vas očekuju u budućnosti.

Sanjati da ste vi gusar je upozorenje da ne ulazite u površne dogovore. Ovo se posebno odnosi na vas ukoliko planirate da započnete privatni biznis. Verovatno ćete želeti da se oprobate u poslu u kome nemate ni dana radnog iskustva i za koji se niste školovali. Smatraćete da ste dovoljno snalažljivi da se upustite u bilo koju poslovnu avanturu i da ćete iz nje izaći kao pobednik. Međutim, realnost će biti mnogo neizvesnija pa ćete se prvi put sresti sa mnogim troškovima i obavezama na koje niste računali. Uvidećete da se svaka greška i neznanje veoma skupo plaćaju i da ste sebi mogli da olakšate život konsultujući se sa ljudima koji uspešno posluju duži niz godina.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro gledali film ili čitali priču o gusarima, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija gusara (pirata)

Gusari su razbojnici koji pljačkaju na moru i na kopnu.