Šta znači sanjati jastuk?

Ako u snu vidite jastuk, to označava bolest. Moguće je da je u pitanju prehlada koju ćete zaraditi zbog nedovoljne brige o sebi. Dok budete u krevetu, razmišljaćete o stvarima koje biste voleli da radite i kako ćete slušati dobronamerne savete stručnjaka i bliskih ljudi. Čim ozdravite, svakodnevne obaveze će vas okupirati i oduzeti vam vreme tako da ćete nastaviti po starom.

Drugo značenje je da ćete liti suze zbog ljubavi. Verovatno ste zaljubljeni u osobu koja vam ne uzvraća osećanja i koja nema nameru da sa vama bude u ozbiljnoj vezi. Šta god da uradi, neće biti dovoljno da ga zamrzite i da prestanete da povređujete samog/u sebe. Često ćete igrati svakakve igre, poput pretvaranja da ste ravnodušni i hladni, koje će za cilj imati da vas predstave u drugom svetlu i da ga nateraju da obrati pažnju na vas. To će vam doneti kratkotrajni uspeh, ali na duže staze, samo će odlagati neizbežno.

Sanjati da tresete jastuk implicira da ćete okrenuti novi list. U prethodnom periodu ste imali potrebu da se sklonite od svega i da dobro razmislite šta želite u životu. Dozvolili ste sebi da budete slabi i da zatražite pomoć ljudi koji vas vole i čija će vas snaga vratiti na pravi put. Napunićete baterije i odlučno krenuti u nove pobede i osvajanja.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli jastuk ili ste ležali na njemu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija jastuka

Jastuk je podloga glavi i telu koja se koristi tokom ležanja i sedenja na krevetu.