Šta znači sanjati plač?

Sanjati tihi plač

Ako u snu čujete tihi plač, to označava patnju. Moguće je da neko od osoba iz okruženja ima ozbiljne probleme koje ne želi ni sa kim da podeli. Ma koliko pokušavali da ga/je naterate da vam se poveri, uvek će ostati nedorečen/a i sam/a će taj teret nositi na svojim plećima.

Sanjati glasan plač

Ukoliko u snu čujete glasan plač, to upozorava na neprijatne vesti. Verovatno se radi o projektu u koji ste mnogo uložili, ali koji se neće isplatiti onako kako ste zamišljali. Umesto da to shvatite kao nauk za ubuduće, steći ćete utisak da je vaš neuspeh uzrokovan činjenicom da niste dovoljno dobri u svom poslu zbog čega ćete se dvoumiti da li da nastavite njime da se bavite.

Sanjati da vi plačete

Kada u snu vi plačete, to ukazuje da ćete se radovati. Može se desiti da ćete videti osobu koja vam je nekada mnogo značila što će u vama probuditi mnoge emocije za koje ste mislili da više ne postoje. Iako nećete znati da li je realno da se ičemu nadate, prijaće vam promena koja će učiniti da se ponovo osetite živim/om.

Sanjati da drugi plaču

Ako u snu drugi plaču, to implicira da ćete likovati. Vi ste osoba koja jedva čeka da izgovori rečenicu koju svi mrze, a koja glasi: „Jesam li ti rekao/la…?“. Smatrate da ste uvek u pravu što pre ili kasnije dođe do izražaja, ali nikako ne uspevate druge da ubedite da je za njih najbolje da vas slušaju.

Sanjati da se u isto vreme smejete i plačete

Kada se u snu u isto vreme smejete i plačete, to znači da ste u haosu. Moguće je da vam se previše važnih stvari izdešavalo u kratkom vremenskom periodu zbog čega više ne znate kako da se ponašate. Trudite se da pronađete razloge za sreću, ali odmah vam na pamet padaju događaju koji vas rastuže, i obrnuto.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro plakali ili ste čuli da neko plače, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija plača

Plač je zvuk koji ispuštamo kada smo tužni.