Šta znači sanjati plač?

Kada sanjate da plačete, to je znak da ćete se radovati. Uskoro ćete čuti vesti koje će vas usrećiti. Ako su one vezane za posao ili fakultet, ukazaće vam se šansa koju ste dugo očekivali. To može da podrazumeva i put u inostranstvo. Imaćete priliku da se usavršavate u poslu koji volite i da, zahvaljujući tome, doživite mnogo lepih iskustava. Sklopićete važna poznanstva koja vam kasnije mogu koristiti. Ako očekujete promenu na emotivnom planu, kada podvučete crtu, stvari će ići u vašu korist. Dobićete ono čemu ste se dugo nadali. Moguće je da je partner shvatio da ste vi prava osoba za njega i da želi da vaš odnos bude još bliskiji.

Kada u snu drugi plaču, a vi ih tešite, to implicira da ćete imati problema u porodici koji zahtevaju da ih rešite zajedničkim snagama. To će biti teško iskušenje za vas, ali iz njega ćete izaći jači i složniji nego što ste bili pre. Takođe, moguće je da prijatelj od vas očekuje podršku jer prolazi kroz težak period. Potrudite se da mu, sem utehe, skrenete pažnju i na greške koje je pravio. Iskreni saveti će mu biti korisniji od povlađivanja.

Ako sanjate da vi plačete, a drugi se smeju, to je znak da se ne osećate prijatno među ljudima kojima ste okruženi. Osećate se usamljeno i neshvaćeno. Mislite da okolina nema dovoljno sluha i razumevanja za vaše probleme. Čini vam se da sve što uradite nailazi na osudu i ismevanje. Pokušajte da popričate sa tim ljudima jer je moguće da oni nisu svesni svojih postupaka. Vi ćete se osećati bolje jer ste dali sve od sebe da rešite problem. Ako se situacija ne popravi, prijatelje, posao i partnera možete da promenite.

Ovi snovi mogu imati jednostavnija tumačenja. Dovoljno je da ste vi plakali ili videli nekoga da plače, pa je to ostavilo jak utisak.

Definicija plača

Plač je gest koji izražavamo tugu, žaljenje ili radost.