Šta znači sanjati tuču?

Sanjati da vidite tuču

Ako u snu vidite tuču, to znači da se nikada ne mešate u tuđe probleme. Moguće je da drugima delujete nezainteresovano, ali ne želite da vam sutra neko prebaci da je vašom krivicom nešto uradio. Takođe nikome ne dozvoljavate da vama govori kako da se ponašate.

Sanjati da se tučete sa svojom ženom/mužem

Ukoliko se u snu tučete sa svojom ženom/mužem, to upozorava da vam predstoji svađa u kući. Verovatno će povod biti sitnice koje će vam smetati više nego ranije. Bićete svesni da ste sami krivi jer niste na vreme uticali na partnera/partnerku da promeni loše navike.

Sanjati da tučete ženu/muža

Kada u snu tučete ženu/muža, to implicira da vam je neverna/neveran. Može se desiti da ćete posumnjati da se viđa sa drugim/om. Želećete da saznate istinu, ali nećete imati ideju kako da se postavite.

Sanjati da tučete dete

Ako u snu tučete dete, to označava nemoć. Verovatno arogantnim ponašanjem prikrivate svoje slabosti. Ne dozvoljavate drugima da vam se približe i da vas bolje upoznaju jer se plašite da će shvatiti koliko ste osetljivi i da će vas povrediti ili ismejati.

Sanjati da tučete jačeg od sebe

Ukoliko u snu tučete jačeg od sebe, to ukazuje da ste hrabri. Vi ne odustajete od svojih principa i trudite se da uvek budete na strani istine. To vam je često u životu stvaralo nevolje, ali drugačije ne biste umeli da se ponašate, niti da funkcionišete.

Sanjati da vas neko tuče

Kada u snu vas tuku, to znači da će vas neko kritikovati. Moguće je da, koliko god se trudili, ne uspevate da udovoljite osobi iz okruženja do čijeg vam je mišljenja stalo. On/a osuđuje sve što uradite pa uvek imate osećaj da manje vredite i da ne zaslužujete njegovo/njeno poštovanje, ljubav, itd.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili učestvovali u tuči, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija tuče

Tuča je nasilna radnja čija je namera da se uspostavi dominacija nad protivničkom stranom.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email