Šta znači sanjati tuču?

Sanjati da vidite tuču

Ako u snu vidite tuču, to upozorava da vam preti životna opasnost. Može se desiti da ćete se naći na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Bićete iznenađeni i odreagovaćete onako kako smatrate da je ispravno. To se nekome neće dopasti pa će vam zapretiti i planirati da vam se osveti.

Sanjati da učestvujete u tuči

Ukoliko u snu učestvujete u tuči, to implicira da ste na javi okruženi neprijateljima. Verovatno vam govore ono što želite da čujete, a iza leđa spletkare i trude se da vam naude. Često ne umete da ocenite ko vam misli dobro pa ljude koji su surovo iskreni smatrate zavidnim i podmuklim.

Sanjati da ste započeli tuču

Kada u snu započnete tuču, to znači da ćete ishitreno reagovati. Moguće je da ćete biti nervozni i da ćete reći ili uraditi nešto zbog čega ćete se kajati. Vaš odnos sa osobom koju ćete povrediti će biti uzdrman pa ćete morati da pazite na ponašanje.

Sanjati da ste pobedili u tuči

Ako u snu pobedite u tuči, to ukazuje da ćete zavesti red. Verovatno živite, družite se ili sarađujete sa neozbiljnim ljudima koji ne završavaju svoje obaveze na vreme. Bićete primorani da im očitate bukvicu i da im zapretite da takvo ponašanje nećete tolerisati.

Sanjati da ste sprečili tuču

Ukoliko u snu sprečite tuču, to znači da ćete pomiriti dve bliske osobe. Moguće je da se radi o prijateljima koji će zaboraviti koliko jedno drugome znače. Vi ćete ih podsetiti na mnoge lepe i teške trenutke koje su zajedno preživeli i zamolićete ih da se ne inate.

Sanjati da ste povređeni u tuči

Kada ste u snu povređeni u tuči, to implicira da ćete nekoga braniti. Verovatno se radi o osobi kojoj će biti naneta nepravda. Pokušaćete da mu/joj pomognete da je ispravi, ali vi ćete izvući deblji kraj.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, učestvovali, započeli, pobedili, sprečili ili bili povređeni u tučo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija tuče

Tuča je nasilna radnja čiji je cilj dominacija nad protivničkom stranom.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email