Ljubavne SMS Poruke

Lijepo je znati da postojiš u mom životu…nije bitno ni koliko, ni otkad, ni zašto…lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu…

Ako se ikad sretnemo, nemoj mi ruku dati. Ako se ikad vidimo, pođi i nemoj stati. Ako se ikad nađemo, daleko od mene stani. ako se još volimo, doći će naši dani.

Trebaš mi…kao zori sunca, kao tijelu srce, kao suncu zrak, kao tišini nemir, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao krv veni, kao…Ti…meni…

Nemoj nikad voljeti, možda nećeš shvatiti, jer kad jednom zavoliš, znaj da ćeš patiti. Zaborav je težak voljenog bića, a ljubav je uvijek neka tužna priča.

Kad pročitaš ovu poruku ti pomisli na mene kako me srce steže! Otkad Tebe znam, sve me na Tebe veže, Tvoje ime u srcu nosit ću i dok živim Tebe VOLJET ĆU!

Ti si cilj i punina mog života. Ti si srce koje me ljubi, uho koje me čuje. Ti si ruka koja me drži i snaga koja me jača.

Ne znaš koliko zvijezda na nebu ima, ne znaš kako je meni noćas zima, ne znaš koliko Te želi netko, ali znaj da je uz Tebe iako si daleko.

Noćas dok rosa umiva travu, dok tiha noć sanja o danu, noćas dok svi sanjaju o raju ja snivam o Tvom zagrljaju.

Oči me tvoje zaluđuju, osmjeh mi donosi sreću. Znaš li dušo da Te nikad zaboravit neću?

Ne mogu da zaboravim onu večer, ne mogu da izbrišem sjećanja, ne mogu da Ti kažem «zbogom», kad još nisam rekao «zdravo», kad još nisam upoznao srce Tvoje kad mi ga još nisi otvorila. Ne mogu da kažem da je kraj, kad nije ni početak.

Da sam ptica, letio bih za Tobom. Da sam pas, trčao bih za Tobom. Da sam riba, išao bih na kopno za Tobom. Pošto sam čovjek, jedino što mogu je voljeti Te!

Volim Te dirati, gledati Te, nervirti Te, mozak Ti ispirati. Volim Te maziti, paziti, razmaziti, zaraziti, ne volim Te moliti, ali VOLIM TE VOLJETI TE!!!

Naučit ću vjetar da šapuće Tvoje ime, cvijeće da miriše na Tebe, naučit ću sunce da miluje kao Tvoj dlan, zvijezde da sjaje kao Tvoje oči. Tada bit ćeš svuda oko mene…

Ako postoji sjaj (onda je u Tvojim očima) ako postoji sreća (onda je to život s Tobom) ako postoji tuga (onda je život bez Tebe) ako je tko voljen (onda si to Ti)!!

Nezdravo, neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno TE VOLIM.

Tvoje usne slađe su od meda, moje srce gori dok Te gleda, Tvoje oči ljepše su od neba… Ti si ono što meni treba !

Poslat ću ti vjetrom poljubac blag, da Ti kaže da ima netko mome srcu drag, a Ti ga udahni da zauvijek ostane tu, jer ja sam s Tobom i u dobru i u zlu.

Poslat ću Ti vjetar da Ti miluje kosu, za svako jutro poslat ću Ti rosu, poslat ću Ti mjesec da u mraku sja, a što se tiče puse, to ću osobno… JA.

Želim bezbroj poljubaca posuti po Tvome tijelu… Želim Tvoje dodire po svojoj koži… Želim zaspati uz Tebe i probuditi se šapčući Ti nježno VOLIM TE.

Dvije suze krenuše niz obraze moje dok mislim na Tebe i ime Tvoje. Samo Tebe volim i o Tebi snivam, jer Ti si mi sve što imam.

Kad osjetiš najteži trenutak u životu, kad izgubiš povjerenje u sebe, sjeti se bar tad da postoji netko tko misli na Tebe.

Pokloni mi svoje oči i njihov topli sjaj, pokloni mi još nešto: svoj vječni zagrljaj. Pokloni mi svoje meke usne i tople riječi dvije: VOLIM TE.

Koliko dugo tražio sam sebe, u zagrljaju svjetlosti i mraka… Koliko dugo ići ću do Tebe, a potrebno je samo par koraka…

Svu noć čekam Te i tražim kroz snove. Ti ne čuješ glas i pjesmu što Te zove, ne, nije me strah kad ostanem sam, jer uvijek osjetim strast što lebdi između nas.

Dođi da Ti nešto šapnem na usta, možda pronađemo zajednički JEZIK.

Samo su za Tebe jutros pjevale ptice… Samo su Tvoje ime šaptale ravnice… Samo za
Tebe oblaci nebom plove… Samo Tebe moje srce zove…

Pristajem na sve samo kaži, čini što hoćeš i život traži. Uzmi me vodi me, ne pitam kuda, čini što hoćeš s Tobom ću svuda.

Ja neću ljepšu, ja neću drugu, birao sam, srećo moja, il’ Tebe il tugu.

Ako me ne voliš nek Ti je sretno, al’ ja Te volim i voljet ću Te vječno.

Otvori mi svoja vrata, ja sam čovjek koji kuca, vjerni sluga što Te moli, zarobljenik što Te voli, Ti kraljice moga srca.

Sumnjaj dal’ su sjajne zvijezde ove, sumnjaj dal’ Sunce zna putanju svoju, sumnjaj dal’ laž se istinom ne zove, al’ u ljubav ne posumnjaj moju.

I da mi daju svijet da ga uzmem sebi, da me učine jačim i od Boga, nijednu sekundu razmišljao ne bih, uzeo bih Tebe umjesto svega toga!

1000 je suza u mojim očima bilo. 1000 je želja koje mi život nikad nije ispunio…malo je prijatelja koje trebamo svi, a još manje ljubavi takvih kao što si Ti.

Reci mi što da radim i učinit ću sve, reci mi što da budem i bit ću za Tebe. Volim Te!

Daleko od očiju, al’ od srca nisi jedino što mi nedostaje Ti si! Nisi zvijezda ni anđeo ni Bog da Te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim!!

Ako je Francuska ljubav onda si Ti Pariz !!

Ona je istina, koju u srcu nosim! Ona je biće, koje ludo volim! Ona je laž, koja me boli! Znam, da je uzalud, ali ipak ju volim!

Oduzimas mi dah, za Tobom ludim! Volim svaki Tvoj osmjeh dok se budim! Volim
Tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan! Oduzimaš mi dah, ostajem bez riječi!

Vodi me kroz noćni san, sakrij me k’o zrno u dlan. Voli me k’o nikada! Budi moje sunce nakon oblaka! Ti si moj život, nada i snaga!

Tvoja će ruka moju voditi po obzorju plavom, priječi ćemo 7 mora i ići snom i javom.

Što dalje od bola i samoće koja umara poći ćemo sami TI i JA!

Ljubilo bih Tvoje usne i danju i noću, šaptao Ti draga moja: samo Tebe hoću! Mazio bih Tvoje tijelo od glave do pete, radilo bih nešto što ne valja jer nisam više dijete.

Nisam Ti suza u oku, a Ti to meni jesi. Nisam Ti osmjeh na licu, a stalno se pitam gdje si. Uzalud ovo pišem uzalud srce pati, ipak za Tebe dišem i volim Te, shvati.

Kada pada kiša, kažu da duše mrtvih dolaze da vide one koje vole, ….. kada mene jednom više ne bude, tu gdje si Ti kiša nikad neće prestati!!!

Poželi da postanem voda – POSTAT ĆU MORE, Poželi da postanem toplina – POSTAT ĆU SUNCE, Poželi da postanem sjaj – POSTAT ĆU ZVIJEZDA, Poželi da Te zaboravim – ZABOTAVIT TE NEĆU!

Bog će Tebi samo dobro dati, jer duša je Tvoja velika i čista, a u ovom svijetu punom tuge i patnji, bogatstvo je znati nekoga poput Tebe.

Još uvijek mislim na Tebe, još uvijek plavi dim cigarete na mjesečini iscrtava Tvoj lik, još uvijek si sama u odajama moga srca.

Uz Tebe sam ja samo ja….ja kakvog nitko ne pozna….i zato budi tu uz mene tako da i drugi mogu upoznati tog “drugog “ ja…

Ako odem u nebo prije Tebe, na svaku ću zvijezdu napisati Tvoje ime, tako da i anđeli znaju kako se zoveš jer djevojke poput Tebe su neponovljive!!!!!!!

Kad bi netko u životu rasjekao srce moje umjesto krvi vidio bi ime Tvoje…za Tebe živim, za Tebe se borim i kada umrem Tebe ću da volim!!!

Dijete, volim Te! Sad ja Tebe molim, ne sumnjaj u to, anđele mali! I ljubim Te, najiskrenije, kao uvijek! Ostani moje dijete! Tebe volim.

Dođi na naše mjesto, kod one ograde, uberi bijeli cvijetak pored nje, zatvori oči i sjeti se kako su nam usne bile blizu jedne drugih.

Ako sam ikad ikada nekog volio, čuvao u srcu, sanjao svako veče, nosio u mislima, govorio istinu, šaputao slatke riječi na uhu, onda si to bila TI!!!

Da me sad proguta zemlja ova moje srce neće stati jer će ono za Tebe doživotno kucati!

M-nogo mi nedostaješ A-li sam sigurna da to znaš R-ekla sam Ti ja nikom ne dam Te K-azaz ću još nešto O-božavam Te!!!

Svaku sekundu, minuti, sat, dan, tjedan, mjesec, godinu…uh…vijek, stoljeće, ma neograničeno mislim na Tebe.

Ako se ikad sretnemo ne stavljaj ruke na lice. Nemamo što kriti jer našu ljubav nitko ne može ubiti!

Ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tišini, moja java i moj san….svaka noć i svaki dan…Ti si mi sve…ja ne mogu bez Tebe…

Svaki dan negdje život nastaje, a negdje se gasi… Negdje se rađa ljubav, a negdje umire… Tako ću umrijeti i ja, ali moja ljubav prema Tebi nikada.

Ljubi me strasno još ovu noć i reci da jutro nikada neće doć, zagrli me nježno, ruku mi daj i šapni mi tiho da nikada neće doći naš kraj.

Tamo gdje nema pustoši i gdje je stvarnost ljepša od snova, tamo ću s Tobom otići i nikada se neću vratiti…

Pruži mi ruku, zagrli me u tami. Želim biti s Tobom, želim da smo sami. Više od svega ja Te volim, jer ljubav se zove imenom Tvojim.

Sve jače osjećam kako mi strujiš tijelom i prolaziš dušom ostavljajući neizbrisive tragove koji me svakim otkucajem srca podsjećaju da postojim samo za Tebe.

Tijelo, vreteno, svaki pogled u srce me dira, baš mi medeno đavo s Tobom ne da mira.

Oprosti mi što Te volim, Bog me kaznio. Dao mi je da Te vidim pa Te uzeo. A u mome srcu samo teku otrovi, u njima me nema više, u njima si Ti.

Ti si suza u mom oku, Ti si život koji zivim , Ti si ona što postoji da se samo njoj divim.

Ova poruka ne služi za ukras i ljepotu, već da me sjeti kako sam volio jednom u životu.

Nek Ti u životu bude na sramotu što si ljubav krala, meni je nisi dala. Nek Ti u životu krene na dobrotu, al nek srce zna da Te volim ja.

Neću plakati kad odeš drugome, neću moliti da mi se vratiš, bit ću daleko kad budeš sretna i još dalje kad počneš patiti.

Volim Te, volim, a duša mi vene, jer nisam siguran – voliš li Ti mene!!!

Ti si zrak koji dišem, Ti si sunce što me grije, Ti si ona što postoji da se moje lice smije.

Govori onda kad patiš, jer jedino onda riječi vrijede, a šuti kada si sretna i ne pokazuj sreću onome što pati, jer njega će to boljeti, a Ti nećeš znati!!!

Volim Te kad si daleko, volim Te kad si tu, volim Te kad voliš mene, volim Te i kad voliš njega.

Da zavoliš mene nije bilo sile, jedan prema tisuću šanse su mi bile.

Ako se ikada vratiš znat ćeš kako je ljubav gorjela, tada će ostati samo dim, al’ ne i onaj koji Te je volio.

KIŠA-poslije kiše duga, Ja-poslije mene druga, TI-poslije Tebe samo tuga.

Ne daj da život postane Ti bijedan, jer život je ipak samo jedan.

Prestat ću da Te VOLIM, Prestat ću da Te ŽELIM, Prestat ću poruke da Ti PIŠEM! Prestat ću…ali kad prestanem disati!!!

Ja volim ljubav i ona voli mene, i ja ću vječno voljeti TEBE.

Sudbina je moja takva bila za moju bol ona je kriva, Te noći tužan sam bio zbog jedne djevojke opet sam pio!!!

Bez Tebe sve je ništa! Sa Tobom ništa je sve! Teško je kad si NIŠTA očima koje su Tebi SVE ….

Kada čovjek izgubio ono što je VOLIO živi samo ZATO da bih se SJEĆAO ONOG što je IZGUBIO……

Sjećat ću se uvijek Tebe, prva Ljubav si mi bila! Volio sam samo Tebe, a Ti si me ostavila!!!

Bila si ono što se iz života briše „Djevojčica njegovih snova i ništa više“!!!

Ako smatraš OBAVEZOM da me se sjećaš, „Zaboravi me …..“!

Njega si voljela, njega si ljubila, njega si željela i zauvjek izgubila!!

Cvjeta ruža usred žita, ljubim onog tko pročita, ljubi i Ti onog tko šalje pa nek ruža cvjeta i dalje!!!

Daleko je zvijezda, što na nebu sja, daleko je djevojka što ga volim ja!

Bože, volim je toliko da bi trebao nešto kao trik da to ne bude.

Ako si daleko ništa ne smeta, vječna ljubav ostaje i da si nakraj svijeta.

Zavedi mi um i imaš moje tijelo, pronađi mi dušu i imaš me zauvijek.

Kada se iskreno voli, ni razdvojenost, ni vrijeme ne mogu vam ništa!

Kad se ponoć spusti i prekrije prozor Tvoj po nebeskoj mjesečini, poljubac Ti šaljem svoj, nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja, nek Ti šapne da Te volim ja.

Kad budeš u samoći, kada budu duge noći. Ti upitaj srce svoje da li pamti ime moje.

Poljubac je ništa, Voljeti je sve, Ljubiti svako može, A voljeti ne.

Ja ću uvijek na neki način biti Tvoj, jer Ti si bila prva suza moja!!!!!

Kupio bih Tvoju ljubav, ali stvarno nemam ništa sitno.

Postoji netko tko Te treba, tko Te voli i tko se za Tebe protiv svijeta bori. Ako želiš saznati tko je poslušaj srce svoje i tiho izreci ime moje.

Ti si moja zemlja i zrak što dišem, Ti si mi od svega nešto više. Ti si pupoljak u kojem ruža drijema, najviše mi nedostaješ kada Te nema.

Opet ću noćas sjediti uz prozor i gledati nebo, opet će biti predivno i obasuto zvijezdama, a ja ću opet tražiti jednu najljepšu i nazvati ju Tvojim imenom.

Lako je zvijezde sa neba skinuti, lako je noć mjesecu uzeti, lako je preploviti olujno more, ali je uistinu teško opisati koliko mi nedostaješ.

Ne znam da li ima netko, koga tako silno želim. Ne znam da li ima netko koga volim bićem cijelim. Za odgovor sam pitao samo srce svoje, a ono mi je šapnulo ime Tvoje.

Nemoj nikada reći da Te nisam volio – volio sam Te u snu, u suzi, u pjesmi – jer ću tada zaista misliti da Te više ne volim, a volim Te više nego ikada…

Kada umrem neću otići na nebo nego ću ostati tu, s Tobom… Jer mi ni samo nebo ne može pružiti onaj neopisivi osjećaj koji osjećam kad sam uz Tebe…

Polako si mi se uvukla pod kožu, u moje misli i snove… Neprimjetno si zavladala mojim srcem, dušom i tijelom… I nije mi žao zbog toga jer Te volim najviše..

Želim Ti biti san u najljepšoj noći, riječ ljubav što niz usne će proći, misao što Ti se po glavi mota, želim biti iskra… Dio tvog života!

Kada u noći ruže budu plakale i srce se Tvoje slomi, želim Ti se u snu prikazati i reći da Te volim!

Što još mogu reći, kad se teško prave riječi nalaze. Samo dotakni moje srce i utoni u dušu moju. Ljubav svoju nikada ne predaj.

Ako sam daleko ne znači da Te ne volim, ako Te čekam znači da si mi sve na svijetu, doći ću po Tebe, uhvatit ću Te u letu i zauvjek živjeti u našem svijetu!!!!!!!!!

Ti si zadnja misao pred san i prva kad se probudim, kako sporo prolazi mi dan kad nemam što da izgubim!

Ako Te ikada budem zaboravio, bit će to posljednji dan u mom životu!

Kad bih mogao dao bih Ti cijeli svijet, ali zato Ti dajem ovaj cvijet, ovaj cvijet srce je moje što zauvijek bit će Tvoje!

Neka Ti svjetlost novog dana obasja dušu i ispuni je najdivnijim osjećajima i neka Ti Bog podari sve što nemaš, a želiš i pomogne da sačuvaš sve što imaš, a voliš.

Ti si šećer, a ja med dijete, nam je sladoled!!!

Prolaze ,vrijeme se gubi, nedaj me ljubavi – žele me drugi. Ne daj me ljubavi i čuvaj me za sebe… Kunem se životom-volim samo Tebe!!!

…hrabri mogu sve ako hrabe znaš, ljubav može sve ako ljubav daš…

Oprosti što mislim na Tebe, noćas sam Te opet vidio u snu pa 100 puta pitam sebe zašto se snovi ne ostvaruju.

Ako si daleko ništa ne smeta, vječna ljubav ostaje i da se nalaziš na kraju svijeta.

Bori se za sreću, za ono želiš. Ono što mnogo Ti znaci, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi će se snaći, ali ljubav poput Tebe teško je naći.

Daj mi 1000 poljubaca, pa još 1000, pa još 1000… Kad razmijenimo milijun poljubaca vješajmo ih zajedno sve dok ih ljubomorni ne budu mogli prebrojati.

Ja ću Tebe noćima sanjati, Tvoje ime nečujno dozivati, Ti si vizija mog sna, dušo moja daleka. Oči moje traže Te, usne zovu Te, dođi molim Te jer ludo VOLIM TE.

Ti si mi nešto naj od Boga dato!

Želim da si uvijek kraj mene, da smo vječno zajedno mi, da volim samo Tebe, da budem tu kad zatrebam Ti. Ti si mi nešto najljepše u životu, Ti glazbi mog srca daješ notu.

Kad mi je teško, kad mi srce zebe, ja mislim na Tebe, tad me prođe sve, i bude kao prije. Gdje god bio, gdje god se nalazio, i noću i danju, ja mislim na moju malu.

Nitko me ne može promjeniti, ni jedan Te ne može ZAMIJENITI. Voljet ću Te zauvijek.

Ako ikad budem voljen tražit ću da to bude od Tebe, da Te volim istina je stvarna imam sve u životu, a moj život si Ti.

To nije snijeg, to nije kiša već moje suze za onom kojoj moja poruka neće stici.

Tvoja riječ ono je što trebam, Tvoj pogled ono je što želim, Tvoj osmjeh ono je što sanjam, Tvoj poljubac ono je što mi nedostaje.

I more laže ako kaže da ga ima više od suza mojih, jer nitko ne zna, pa ni samo more koliko sam željan usana Tvojih.

Čuvaj moju sliku, srce Te moje moli, jer kopija Te gleda, a original Te voli.

Ako kriv sam – optuži me. Ako pogriješio sam – okrivi me. Ako razumjela nisi – ponovit ću. Ako me ne želiš – otići ću.

Ležim u sobi, srce mi tuče, misao strašna k Tebi me vuče, pitam se gdje si i što li sad radiš i da li me nježno u mislima maziš…

Svaki put kad se nad gradom spusti noć teško mi je jer u prazan krevet moram poć, tad iz mog oka suza krene jer i ove noći ljubavi moja Ti nisi kraj mene.

Istina je…Volim Te. Za ovo što osjećam krivo je Tvoje lice. Zvuk Tvog glasa urezan mi je u sjećanje. Čak i kad nismo zajedno, ja sam uz Tebe…

Ispod zvijezda koje obasjavaju noći ja sjedim sam i čekam kad ćeš doći… Ispod zvijezda koje nebo krase moje se nade polako gase…

Znam da Te nekada ljutim, ali moji osjećaji prema Tebi nisu sa ovog planeta, nadilaze maštu i svemir i zato upamti da jedno srce kuca samo za Tebe…

Ko’ da je zvijezda pala na dlan, u ritmu srca ostvario se san… U zagrljaju Tvome pravi je raj, moja si sreća jedina znaj…

Ne mogu varati sebe, ljubav života našao sam uz Tebe… Vjerujem Ti, al’ da li vjeruješ Ti meni da ono života što ostalo je poklonio bih Tebi…

Dok noću kiša pada, sanjam Te… Dok vjetar odlazi u daljinu, želim Te… Dok gledam zalazak sunca, čekam Te… Dok moje srce kuca, volim Te…

Kažu: od red bulla se dobijaju krila. Zato Ti nikada neću dati da pijes red bull, jer bi tada najslađi i najbolji anđeo sa ovoga svijeta odletio…

Dok gledam u zvijezdano nebo shvatih da ona najsjajnija zvijezda i nije tako daleko. Čak štoviše siguran sam da je upravo uz mobitel.

Ti si svijetlo mog života moja istina. Ti si snaga koju trebam da bi disao. Vjeru u ljubav si mi vratila, bolje od ikog si me shvatila.

Da nemam ništa, ama baš ništa na svijetu, a samo da imam Tebe bilo bi mi dovoljno.

Dajem Ti veze i note, sve moje šarene perle na dar. I još Te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatko, rječivo, još uvjek mogu Ti podvaliti ljubav…

..u snovima živim ja! Za mene Ti si jedina! Ali uzalud je sve, kada mama probudi me!..

..niti jedno slovo, nijedna riječ, nijedan dodir, ne mogu Ti reći ono što za Tebe osjećam, samo pogled kroz moje suzne oči Ti reći može koliko mi značiš Ti..

Za nekima žudim, za nekima ludim, neke želim, neke mogu i da dijelim,neke su za kratke, neke za duže veze, a neke su bezveze… Jedna jedina si Ti, moja ljubavi!

Već u prvim trenucima zaljubio sam se u Tebe i duboko Te upisao u svoje srce.

Svijeća bez vatre ne može gorjeti, ja bez Tebe ne mogu živjeti.

Posvuda neka ruže cvatu, kuda staneš Ti s nogom, jer uvijek Te imam u glavi, kao cvijet u travi.

Putuj liste bijeli i razveseli je, ako spava, probudi je, ako čuje, poljubi je.

Ptica ljubi gnijezdo, medvjed ljubi slatki med, a ja ljubim Tebe više nego sladoled.

Ptiček ljubi ptičicu tamo u mirisnom raju, a ja ljubim Tebe, iako u tuđem kraju.

Bistri potok, brzo šumi, sve moje misli, k Tebi vodi.

Budi djevojko Ti meni vesela i pismo ćeš dobiti, jer ljubiti Te dečko zna, zato piše pisma ta.

Ptice daleko lete, s njima ide moje srce, kada pa sunce za goru zađe, sjeti se draga na me.

Ljudi vole vino, djeca vole kino i sladolede, mame vole bebe, a ja volim samo Tebe!

–<–<@ –<–<@ –<–<@ –<–<@ –<–<@ ruže za Tebe da se sjetiš mene!!!

Jedna riječ malo je, tisuću riječi mnogo je, dvije riječi kažu sve, pročitaj ih molim Te, one znače VOLIM TE!

s<V>ako jutr<O> mis<LIM> na <TE>be, kako ću Te po<LJUB>iti i k<A>ko je o<V>aj dan <I>pak sretan koliko bio nesretan. <<I UVIJEK ĆU TE VOLJETI>>

Vidio sam Te 1. put, vidio sam Te 2. put, i sve je bilo dobro dok Te nisam vidio jer od kad sam Te 1. put vidio, iskreno kažem da sam za Tobom poludio!!!

Kad nas tisuće kilometara razdvoje i kad najmanje misliš na mene, moje oči gledaju u daljinu i traže samo Tebe.

Sve što želim sve što sanjam, nikad neću moći sam, dođi i ostani uz mene, neka se sklope naše sjene…

Ako voda nosi poljupce, ja ću Ti poslati more…ako lišće nosi zagrljaj, ja ću Ti poslati drveće…ako je ljubav zauvijek ja ću Ti dati vječnost…

Ako sunce sja, to su Tvoje oči. Ako vidiš mjesec, to je Tvoj osmjeh. Ako vidiš dvije zvijezde, to smo Ti i ja. A kad pada kiša, to su moje suze, a Tebe nema…

Kao more što se tiho njiše, kao kapi kiše, kao vetar što lagano duva, kao zaljubljene duše, kao kad srce voli i za ljubav moli, kao kad sunce sja, tako Tebe volim ja!

Ljubim Ti dlan jer si mi na njemu ponudila svoje srca.

Kad sam bio mali, volio sam zvečke, a sad volim kečke.

Kad sam bila mala, voljela sam zvečke, a sad volim kratko ošišane dečke.

U noći toj dok lampa gori, lagano muzika razlama srce. Oči su pune jada i boli a ludo srce samo Tebe voli!!

Bol je prijatelj čovjeka, jer kad Te svi napuste bol ostaje.

Ljubav je čudna igra u kojoj gubi onaj što voli.

Sjedim u sobi i stihove pišem mislim na Tebe i suze brišem bila si vjerna, a sad se praviš, nema Te, nema da mi se javiš!

Još uvijek želim iskrenu plavu dubinu Tvojih očiju, želim da moja ruka dodirne

Tvoju, toplinu Tvojih usana na usnama želim, želim da me ljubiš, voliš do kraja.

Jedan dečko zaljubljen suze noćas mora kriti. Jedan dečko sad je tužan, a mogao je sretan biti!

Ljubav je život, ljubav je radost, tko ljubavi nema bjednik je pravi jer čovjek živi od ljubavi!

Ti si jedino pitanje na koje odgovaram suzama.

Nije teško zaljubiti se, teško je to reći!

Kad izgubiš ono što najvise voliš onda i dalje nastavljaš da živiš mada je život taj gori od smrti.

Pitaš me kako pjesma može boljeti kad čuješ zvuke tužne i sjetne, tako je kada se voli netko tko je slučajno sretan.

VOLI; VJERUJ, ali pazi koga i što.

Ti misliš da sam sretan jer Ti to moj pogled kaže, a srce moje pati jer pogled nekad laže.

Lako je voljeti onoga koga si mrzio, ali teško mrziti onoga koga si volio.

Sjeti me se, ali Te ne zadužujem, zaboravi me, ako to zaslužujem.

Voli dečka bilo koje boje, samo nemoj dečka prijateljice svoje.

Roditelji da svi znate, mladim sreću ne dirajte!

Imao sam 15 godina i pošao u razred više, volio sam samo Tebe i nikoga više.

Kada imaš dečka, iskreno ga voli, nemoj ga varati, upamti to boli.

Vodi ljubav dok si mlad, kad osariš nemaš kad.

Jednom se voli, jednom se živi, jednom se diše i nikada više.

Ljubav je sila, ljubav je moć, gotovo dijete za jednu noć!

Voli – jer velika su srca koja vole!

Kad Ti kaže: „volim Te!“, reci mu da laže, jer se prava ljubav u oči ne kaže!

Teško je umrijeti kad ništa ne boli, a još teže preboljeti koga srce voli.

Moram biti pametan, kažem sam sebi, ali da sam pametan, volio Te ne bih!

I nek blista čaša u kojoj i malo pjene još se sivi, pij i pjevaj draga moja, na zemlji se jedanput živi.
Želio bih da sam zvijezda…..Cijele noći bih promatrao Tvoje prekrasno lice i milovao Tvoje snove…..Jedino čega bih se bojao bila bi zora koja bi me na cijelu vječnost jednog dana odvojila od Tebe!

Ako te nekad život razočara i nastanu čežnje i boli, sjeti se na trenutak mene, koji ce vječno da te voli.

Ne okreći glavu kad me vidiš i ne gledaj me kao neznanog gosta, osmjehni se bar zbog prošlosti naše, od osobe koju volim i osmjeh je dosta!!!

Sve mogu preboljeti al ne mogu to da sve što si ti bila meni, bit ćeš i njemu.

Ti si mi sve što imam, volim Te srcem svim, Ti si mi sve što imam, zbog Tebe postojim, bez Tebe nestat će sunca, druge ću prositi za malo ljubavi, bez Tebe jedina moja, za koga živjeti, za koga umrijeti…

Lako je reći VOLIM TE, to može i dijete reći koje ne zna što je ljubav. Vjerujem samo onome tko sa suzama u očima kaže ŽELIM TE!!

Zvijezdice moja što svijetliš mi u tihoj noći, znaj da si mi sve i kad život ode molim te ne ostavljaj me jer VOLIM TE NAJVIŠE!!!!!!!!

Ti si razlog što sam tu, Ti me držiš iznad vode, Ti si mir na jastuku, Ti me gasiš kada gorim, kad mi dode da se predam Ti si razlog što se nedam.

Daleko si voljen moj, duge su mi tamne noći, ali ljubav mi snagu daje da izdržim u samoći.

Daljina nas djeli, ali ljubav nas spaja, teško mi je bez Tvog zagrljaja!

Ne dozvoli da neki pogrešni ljudi uđu u Tvoj život, pomute bistrinu tvojih očiju, natjeraju da voliš ono što oni vole i da zaboraviš ono što oni nemaju: MENE!

Nije ljubav samo kada su skupa dvoje. Ni onda kada se slatke usne spoje. Ljubav je težina srca koja jako boli, zato uvijek ostani vjeran onomu tko te voli.

Nikad nikom ne reci gdje te boli. Nikad nikom ne reci koga ti srce voli jer ljudi su zli, ranit će te tamo gdje boli i uzeti onoga koga ti srce najviše voli.

Kad noću baciš pogled na zvjezdano nebo i kad pomisliš da sam daleko, znaj da te vidim kroz ranjive mjesečeve oči.

I love you kad si tu, kad te nema dođe smjena!

Je li grijeh što te želim svaki tren, i što mi je pogled zaljubljen. Ako je grijeh to, Bog nek oprosti srcu koje je cijeloga života čekalo nekoga kao što si Ti!

Ako izgubim ja Tebe izgubiti ćeš i Ti mene, ali više ćeš izgubiti Ti nego što ću ja jer mene će mnogi voljeti kao Ti ali TEBE NITKO KAO JA!!!

Ako je voda poljupci onda ti šaljem more, ako je lišće zagrljaji onda ti šaljem šumu, ako ljubav traje zauvijek onda ti šaljem vječnost.

Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se u njega vjerovalo, onda si Ti jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se VOLJELO!

Dovoljan je jedan tren da nekoga zavoliš, a premalo čitav život da ga zaboraviš – zauvijek ćeš mi biti u mislima.

Nedostaješ mi jako, Tvoji poljupci i Tvoj zagrljaj. Nedostaje mi Tvoj osmijeh i Tvoj pogled.Ne zaboravi na mene tamo daleko i vrati se brzo.

Još uvijek želim iskrenu plavu dubinu Tvojih očiju, želim da moja ruka dodirne Tvoju, toplinu Tvojih usana na usnama želim, želim da me ljubiš i voliš do kraja.

Istina je da ju volim i Bog će mi sudac biti, ne postoji onaj tko će me od tebe rastaviti.

Kad bi nebo bilo papir, a zvijezdice pisati znale, moju ljubav prema Tebi, opisati ne bi znale!

Poslije Tebe i mora mogu presušti, niti jedna me žeđ vise ne zanima.

I see you standing… Standing on your own, it`s such a lonely place for you… For you to be..! Miss you very much…

Kad srce osjeti ljubav i ludo zavoli, ta ljubav ponekad jako zaboli, al moje srce neće nikad prestati Tebe voljeti, ma koliko da BOLI nek BOLI i dalje te VOLI…

Imam jednu tajnu ja,ona glasi: Volim Te ja!

Što je mladost – to znaš, što je život – to ćeš znati, a što je ljubav, nećeš znati, a da nećeš zaplakati!

Svaka žena ima pravo da je svaki momak vrag, ali svaka žena Boga moli da je vrag voli.

Ja Te volim, od ljubavi sav gorim, patit ću i plakat ću, ali neću da molim…

Ja te ljubim i znam da te gubim, još uvijek sanjam da se sretan budim…

Ljudi kažu da je lijepo živjeti u raju, a ja kažem da je ljepše u Tvom zagrljaju! Možda sam grešnik pa ne stignem do raja zato me nikad ne pusti iz zagrljaja!

Daleko si od očiju al od srca nisi, jedino što mi nedostaje znaj Ti si.

Nisi zvijezda, ni Bog da Te molim ali si biće koje ludo volim!

Tražio sam zrake, dao si mi sunce..tražio sam zvijezde dao si mi nebo..tražio sam ljubav dao si mi sebe..hvala moj andjele!

Stani prosjače, prosit ćemo zajedno, Ti za komad kruha, a ja za šaku ljubavi od njega.

Jednog dana prestat ću disati, a moje srce prestat će kucati, prekršit ću neka obećanja, ponekad ću ti lagati…samo ti mogu obećati da ću te UVIJEK VOLJETI!!!!

Vrijeme je predugo za one koji čekaju, a prekratko za one koji se vole.

Zaljubljivnje je trenutak kad ona zaspe na tvojim dlanovima i budi se u tvojim snovima!

Korak naprijed, korak nazad to je ljubav sa Tobom. Malo crno malo bijelo, slatko ali otrovno. Zrno sreće, zrno bola, čas na nebu čas na dnu……

Misleći na Tebe život mi postaje ljepši, hvala Ti što postojiš!

Ljubav je poput pahulje u ruci i otopi se za čas, učinimo da nam taj čas traje vječno, jer je tajna sudbine skrivena u vječnosti.

Ljudi žele biti prva ljubav jedne žene. Žene su pametnije, one žele biti posljednji roman jednog muškarca.

Riječi ‘Volim Te’ imaju posebnu težinu. Iza njih stoje dvije osobe, osjećaji, razum, strast…

Doći ću Ti noćas u san, na obraz ću Ti staviti dlan, nježno ću Te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu, poljubit ću Te u snene oči pa tiho nestati u noći…..

Voljeti je lijepo, voljeti je lako, ali voljeti kao ja ne može svatko! Koliko Te volim to se teško piše, jer svaki trenutak ja te volim više!

Rijeka Sava tiho teče, ja Te sanjam svako veče. Sanjat ću Te cijelog vijeka, sve dok teče ova rijeka.

U srcu sam zakljucao draga Tvoje ime, vjetar poruku Ti nosi, ne zaboravi me.

Usne tako žele s Tvojim da se spoje, a Ti kažeš da više nisi sunce moje.

U srcu sam te zaključao, ne možeš izaći, ključić sam izgubio, ne mogu ga naći.

Evo ti srce na dlanu, uzmi ga nek bude Tvoje, jer odkad Tebe znam, ono svakako nije više moje…

Ljubavi moja volim Te najviše na svjetu i šaljem Ti moje srce u paketu…..

Duboko vjeruj u ono što želiš, i zapamti: izgubljeno je samo ono čega smo se odrekli!

U životu pozeli samo dvoje: da ne voliš izgubljeno i da ne izgubis voljeno!

Dok gledam u zvjezdano nebo shvatih da ona najsjajnija zvijezda i nije tako daleko, dapače, siguran sam da je…upravo uz mobitel.

Pusti da pada kiša, i misli na mene jer svaka kap je poljubac za TEBE!

Bog samo zna što Te volim tako ja, što ću te voljeti do beskraja!

Možda je život kriv, možda je sudbina htjela da zavolim zelene oči, onda kada nisam smio!

Ne zaboravi da sam te VOLIO. Ne zaboravi da sam te LJUBIO. Ne zaboravi da sam ti usne dao. Ne zaboravi da sam se …..zvao!

Već dugo mi nisi na um pala, bio sam Te u zaborav dao. Al uzalud zadrhti mi srce kada sam te sa drugim ugledao!

Najljepša je ljubav kad se usne spoje, a za tu ljubav potrebno je dvoje!

Ljubav je više od osjećaja, to je potreba, glad, žeđ koji su savršeno prirodni.

Nitko ne može živjeti sretno, a da ne daje i prima ljubav. To je zadovoljenje zakona i života!

Moja adresa:“vedra nebesa“ kućni broj:“stani pa stoj“ ulica puta:“ljubim ti usta“ voli te tvoja „pogodi koja?“

Vjera, Ljubav i Nada čine jedan svijet. Zbog vjere, ljubavi i nade i Krist je razapet. I bol kad dobiješ, kad ti duša strada, utjeha neka ti bude ljubav, vjera i nada.

Moj grijeh,moj grijeh,moj preveliki grijeh,reče Bog gledajući Tebe.

Ako je grijeh voljeti ljepotu, onda neka moj život i moja sudbina budu svjedoci da sam ja griješnik.

Voli me, voli me, voli, neka to znaju svi, krenimo u život novi, hajdemo Ti i ja, sreća je na našoj strani, ljubav je rodena….

Djed voli vino, djeca vole kino, mama voli dijete, a ja volim Tebe!

Slušam u noći, more se njiše, polako padaju jesenje kiše. Sjedim uz prozor, slušam ptice, koje zbore…nema te više…..

Mnogo njih je voljelo Tvoje divno lice, ali samo jedna mladić Tvoju dušu LUTALICE!!

Bog je dao ljubav da se voli, ali nije znao da ljubav zna da boli.

Kad prelaziš preko mosta i ugledaš dolje more, to su moje suze što te svukud traže.

Kad suza jednom ne bude, kad vrijeme učini svoje, kad nečije usne me probude, poželjet ću da to budu Tvoje!

Jedva čekam da Te čujem jer bez Tebe ja bolujem.

Kad telefon zazvoni Ti ćeš reći molim, a od mene ćeš čuti:PA LJUBAVI JA TE VOLIM.

Vjerovat ćeš jednom možda kasno bude – gdje je tajna svega, u čemu je stvar – i to što sam život zauvijek ti dao nećeš znati dal je kazna ili dar.

Kroz ovu hladnu noć, preko velikog jezera, kroz guste šume i prazno polje, šaljem mnogo toplih i slatkih poljubaca samo za Tebe!

Ako zaspim..SANJAT ĆU TE! Ako se probudim..VIDJET ĆU TE! Ako te vidim ZALJUBIT ĆU SE! Reci mi molim te šta da radim s Tobom?!

Nekad nisu potrebne riječi, a onih pravih je malo, pa zar su uopće potrebne one pa da shvatiš da mi je do Tebe stalo!

Kad vjetar odsvira posljednju simfoniju života, i prevrne listove njenih nota, sjeti se nekog tko je bio prolaznik Tvoga života.

Tvoja ljubav prema meni nek bude moja vječna kazna ako je zloupotrijebim…

Podijelit ću i ovu noć sa zvijezdama, obasjat ću Te nebom kad budeš zaspala…

Poslje mnogo godina kad pročitaš ovaj stih, kroz Tebe će proći neki plamen tih, gdje ću tada biti, to zna samo Bog al’ vječno ću se sjećati imena Tvog!

Ljubav je mala ptica i životna varalica, put mladosti dah radosti, cvjetić ludi, sreća ljudi, nešto lijepo, a sasvim slijepo!!!!

Ako voliš nemoj kriti, jer nije zabranjeno zaljubljen biti ….

Što da ti kažem , što da ti pišem kad te volim koliko i dišem !!!!

Moju ljubav prema Tebi opisao Shakespeare ne bi!

Bio bih postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš, zvijezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmjeh kad se smiješ, učinio bih sve samo da sam uz TEBE!

Plamen ljubavi gori sad u meni jer sve što noćas želim je da svoju ljubav dijelim. Ti si mi sve! Ja Te najviše na svijetu volim! Vidim Te, plamen ljubavi gori sad u meni, nikad neću naći drugu jer u srcu nosim tugu. Ti si mi sve, u samoći mislim samo na Tebe, zajedno bi mogli biti plamen.

Gledam Tvoje oči tako lijepe, mislim dal ćeš ikad voljeti mene? Želim da ti kažem, volim Te, usne Tvoje želim dodirnuti ,ali znam da ti ćeš reći ne.

Gledao sam sinoć mjesec, noćas sam Te ljubio u snu, probudio se suznih očiju jer Tebe nije bilo tu.

Ti si daleko, a ja bih želio da si tu, Ti sada nisi kraj mene, imam te samo u snu, o bar na trenutak dođi i šapni mi riječi dv’je, o bar razumi i shvati me.

Za moj bol nema lijeka kad Ti nisi tu, slomljeno srce čeka, oči se nadaju…jer jedan dan bez Tebe, umoran k’o i ostali, opet pobjeđuje…odnosi osmjehe.

Kad ovu noć pobijedi dan i kad se probudi priroda iz sna, Tebe neka probude šapati moji, jedina moja, volim te ja!!!

Ti nisi cvijet koji jednom miriše, Ti nisi biće koje se jednom vidi i nikad više, ljubav jest u životu nešto najviše, a Ti si meni nešto od ljubavi više!!!

Ako me želiš, Ti ćeš se boriti za život, ja ne znam da ti laskam, da ti pjesme pišem, ja Te ŽELIM, ja zbog Tebe dišem!!!

Gdje ćeš za ovu godinu novu, sa kim ćeš je slaviti, tko će u ponoć, kad se kazaljke sklope, na tvoje usne ljubav staviti?

Pogledom pratit ću Te, dodirom mazit ću Te, zagrljajem branit ću Te, poljupcima hranit ću Te, suzama tješit ću Te, ZAUVIJEK VOLJET ĆU TE!!!

Sjeti se mene kada dođu vremena teška, kada prođu godine mnoge sjeti se tada našeg prijateljstva, nasmiješi se i reci bit će bolje…

Samo tko voli zna koliko to boli, kako je teško ljubav naći, samo tko pati može da shvati, što u životu ljubav može značiti!!

Ako nekog voliš voli ga polako jer sve što ide brzo ide naopako, ljubav koja brzo ide brzo se i gasi, ljubav koja tiho teče vječno život krasi!

Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli, ali samo trenutak može razoriti, sve što je trenutak uspio stvoriti!

Ti si netko tko mi puno znači, Ti si ljubav ona stvarna, Ti si netko koga čekam, volim, Ti si moja slatka tajna!

Volim Te i to ću ti uvijek reći, jer zašto da patim zbog te dvije riječi…

Hej Ljubavi u dalekom gradu, čuvaj mi se da mi Te ne ukradu.

Čuvaj ljubav da nam ne vene, čuvaj sreću za mene i Tebe!!

Mjesec će ti svjetlost dati, I tada ćes tiho zaspati. Sanjat ćeš jedan san, da ti svane ljepši dan. Čim ti sunce toplinu da, sjetit ćeš se da na Tebe mislim ja.

Život kratko traje, sve što imam moje srce ti daje. Uzmi moju ljubav, jer znam samo jedno: sve na ovom svijetu nije kao Ti vrijedno.

Kad Te srce boli, kad Te tuga slomi, pročitaj ovu poruku i vidi tko Te iskreno voli!

Ako netko uspije ledom ispisati Tvoje ime na suncu…Priznat ću da Te voli više od mene.

Koliko u ovoj noći ima minuta, toliko bih Tvoje usne poljubio puta. Koliki su kilometri što nas dijele, toliko Te noćas moje usne žele.

Daj mi svoje usne da na njima gorim, daj mi svoje srce, vidiš da Te molim, daj mi Tvoju ljubav neka bude moja, daj mi svoju ljubav sudbina si moja!

Ne kaži sve što znaš. Ne čini sve što možeš. Ne vjeruj u sve što čuješ. Ne daj sve što imaš. Ne želi sve što nemaš. Samo voli onog tko Tebe voli!

Tvoje oči, s njima mi zadireš u srce i ruješ, sa pogledom mi dušu griješ. Tvoja koža, bakrena i meka kao more. Na krilima vjetra me odvodiš Ti u snove moje ljubavi…

Ti za mene, ja za Tebe, rođeni smo znaj, zato našoj sreći ne postoji kraj, od SRCA TE VOLIM JA!

Voljet ću Te i kad će se zadnja kap mog života dolijevati u jezero smrti!

Ljubav je potok što žubori, ljubav je srce što u meni gori, ljubav je zvijezda nade što se javlja u meni da ćeš doći sada, a otići nikada!!!

Kad se ponoć spusti i prekrije prozor Tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac Ti šaljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja i tiho Ti šapne da Te volim ja!

Uhvatim li zlatnu ribicu i ona mi ponudi 3 zelje za zivot, moje zelje bi bile: 1) TI 2) TI 3) I SAMO TI!!!

Tko će mi reći kakve je boje ljubav – crna, bijela, crvena ili plava kao cvijeće ili je mozda zelena kao trava ili kao nebo plava. Crvena kao krv, ako je ona prava!

Volim Te dirati, gledati Te, nervirati Te, mozak Ti ispirati. Volim Te maziti, paziti, razmaziti, zaraziti Te, ne volim da Te molim, ali VOLIM DA TE VOLIM!!!

Nezdravo, neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno TE VOLIM.

Tako male stvari čine život moj, ali ono što mi fali poljubac je Tvoj, tako male stvari čine život moj, daj ponekad se javi-isti mi je broj!!!!

Čokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od jagode. Ne. Šećer. Nema šanse. Nikako ne mogu naći nešto što je slađe od Tebe.

Htio sam Ti kupiti nešto najljepše od svih, ali nemam novaca, pa Ti poklanjam samo stih, volim Te više od njih!

Nekome je teško dići 10 litara vode, nekome je teško kopati kanale, nekome je teško probuditi se ujutro. A Tebi je teško okrenuti moj broj, zašto?

Ako zadrziš ovu poruku – VOLIŠ ME, ako je zanemariš – OBOŽAVAŠ ME, ako ne odgovoriš – ŽELIŠ ME, ako odgovoriš – NE MOŽEŠ BEZ MENE… Jedva čekam da Te čujem jer bez Tebe ja bolujem.

Kad telefon zazvoni Ti ćeš reći molim, a od mene ćeš čuti: PA LJUBAVI JA TE VOLIM!!!!!!!!

Crvena i mirisna je najljepša ruža ovoga svijeta… ona trenutno ovaj SMS čita.

Kažu: od Red Bula se dobijaju krila. Zato ti nikada neću dati da piješ Red Bull, jer bi tada najslađi i najbolji anđeo sa ovoga svijeta odletio…

Kad bi ljepota bila inteligencija, ti bi imao IQ preko 285.

Neki dani su duži od drugih dana, neko vrijeme je bolje od drugog vremena, neki snovi su ljepši od drugih, a moj najljepši san upravo čita ovu poruku!

Slušaj sad: U duši sam dijete koje ne zna da mrzi, u životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI TEBE @—->—!!!

Naučit ću telefon da ne zvoni kad ti ne zoveš da mi ne bi davao lažnu nadu…

Ne gledaj ljepotu koja će te zanijeti, već gledaj dušu koja će te voljeti.

Kroz šašavo polje, šašava rijeka teče, ja šašavo čekam Tebe svako šašavo veče! Ja volim Tebe i šašavo tijelo tvoje, rekoh VOLIM TE šašavo pile moje!!!

Jedan savjet-ČUVAJ SE, jedna molba-NE MENJAJ SE, jedna želja-NE ZABORAVI ME, jedna laž-NE VOLIM TE, i jedna istina-STRAŠNO MI NEDOSTAJEŠ!

Moje srce je kraljevstvo, ne poznaješ njegove granice, a ipak si njegova kraljica!

Ti bi jednom, ja bih više, Ti bi glasno, ja bih tiše, Ti bi sporo, ja bih brzo, ja bih nježno, Ti bi grubo, Ti bi danju, ja bih noću, Ti baš nećeš kad ja hoću!

Možda će kiša nekada izbrisati naše tragove, a vrijeme će donijeti zaborav, ali nitko nikada neće izrbisati tvoj lik iz mojih očiju i Tvoje ime sa mog jezika.

Ja imam samo dvije stvari u životu, SRCE I TEBE – SRCE samo za Tebe, a Tebe samo za SEBE.

Ne tražim ti život cio, tražim samo jedan dio, jedan minut Tvog života, jedan pogled Tvoga oka, za jedan otkucaj srca Te molim, ma shvati jednom da te volim.

Trebaš mi kao kao zori sunce, kao tijelu sunce, kao suncu zrak, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao tišini nemir… kao krv veni Ti trebaš meni.

Ljubav je bol, Bol je na Braču…Trajekt je skup, nema se novaca, …

Čitam knjigu, a oči mi suze, mislim na Tebe, što mi srce uze!

Kada odlučiš voljeti, prvo nauči hodati po snijegu, a da pritom ne ostavljaš tragove jer samo tako nikog nećeš povrijediti svojim odlaskom.

Ti si moja zvijezda, ti si moj san. Bez Tebe ne mogu ni iz kuće van!

Volio bih da sam kap kiše koja je danas padala, da ti padnem niz vrat, među grudima, ogledam se u mirisu svježih bresaka i isparim jer sam sretan ja.

Sreća? Što je sreća sada znam. To je svaki susret s Tobom, Tvoj dah na licu mom. Sreća? Tvoj korak, tvoj glas, nježni poljupci kroz noć. JEDNOSTAVNO-TI!!

Sanjaj noćas ako sklopiš oči, moje su budne i ove noći. Moja je noć bez Tebe čudna, uvijek tužna bez Tebe budna. Ove ti riječi srcem pišem, za Tebe srećo i noćas dišem.

Osjećaš li poljubce mojih usana, dodir moje ruke, zaspim s Tobom s Tobom se budim, što se sa mnom događa i ja se čudim.

Ako ikada poželiš javiti se, javi se, sve je ostalo isto i broj i adresa…samo mi je ime promjenjeno, jer otkad si ti otišla iz mog života, moje ime je-tuga.

Ako se umoriš od lutanja, ako izgubiš vjeru u ljude, slobodno svrati u moje srce za TEBE mjesta mora biti!!!

Kad osjetiš najteži trenutak u životu, kad izgubiš povjerenje u samog sebe, sjeti se bar tad da postoji netko tko misli na Tebe!!!

Znaš li koliko Te dugo tražim, a na kraju Ti si pronašla mene: Pametnog, slatkog i zabavnog.

Poljubi me i budi tu, da sklopim oči na tvom toplom ramenu, poljubi me nek srce lupa kao da je prvi put, ostani me čuvati kada zaspu anđeli, i kada umrem nastavit ću živjeti. Uvijek ćeš imati moju ljubav, bit ću Tvoj anđeo gore u raju i sva će moja svjetlost sjati za Tebe.

T i me pitaš koga volim.
E vo da ti odgovorim.
B rzo čitaj prva slova.
E vo Tebi odgovora!

Čovjek se budi najčistije duše koja čeka da je oblikuje budući dan. I zato priušti sebi da ti prvo „dobro jutro“ poželi onaj tko Te voli. DOBRO JUTRO!

Oči Tvoje zelene boje zarobile su srce moje, pa mi srce ne da mira, uzeh boje i dva lista papira da Ti napisem riječi ove: JA TE VOLIM SLATKO MOJE!!! Svoj život želim da dijelim sa Tobom. Svoje srce želim da Ti poklonim. Trebam te! Ne mogu više da živim bez Tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!

Samo kratko, jedna rečenica: Ti si moje najveće blago!

Ima 7 svjetskih čuda, 6 kontinenata, 5 kuteva pentagona, 4 lista djeteline, 3 svjetska oceana, 2 oka….ali samo 1 si Ti!

Svoju čitavu ljubav ću Ti dati, dok ne bude iznad svih oblaka. Ti si jedino na svijetu što ću uvijek voljeti.

Tvoje ruke stoje za nježnost, Tvoje ruke stoje za bezbjednost, Tvoje tijelo za toplinu, u tvojim očima sjaje zvijezde.

Volim te, ne mogu ništa za to da moje srce čezne za Tobom. Čuješ li kako kuca? Kuca za Tebe. Hoće Ti reći: VOLIM TE!

U blizini, u daljini moje malo srce misli na Tebe. Volim te. Misli li Tvoje na mene?

Bog je svim anđelima dao krila samo Tebi nije jer ga je bilo strah da najljepši ne odleti.

Ljubav je kao Delfin što se obasjan mjesečinom, kupa u beskrajnoj toplini tvojih očiju i zato nikad, nikad ih nemoj sklopiti. Jer kažu da Delfini umiru u tami.

Kad sklopiš oči svoje ja ću doći zlato moje, da Te ljubim, da Te mazim i cijele noći na Te pazim, da te čuvam od svih zala jer te volim srećo moja mala.

U meni dišeš Ti, Tvoj osmjeh u meni sja, ima jedna čudna nit što veže srca dva.

Last night I asked my Angel to watch over you…but he come back soon. I asked: Why? He smiled and said: An Angel doesn’t watch over another angel.

…kao nebo zvijezde, trebam Te…

Ljubavi pogledaj u noćno nebo i pronađi najsjajniju zvijezdu.
To je moje srce koje se popelo u visine da vidi tvoj osmjeh.
Ispruži ruku, uzmi ga jer pripada TEBI!

Što ne zboriš sunce malo, zar ti više nije stalo, ja te čekam, ti ne pišeš, zar me iz svog svijeta brišeš. Piši dok ti nije kasno, jer mi ništa nije jasno!

Oprosti! Priznat ću Ti nešto: neću te voljeti vječno. Ne ljuti se, ni život nije vječan. Voljet ću Te jedan mali dio vječnosti. Onaj mali dio koliko traje moj život.

Da je zrnce pijeska i jedna zvijezda na nebu mjerna jedinica za ljubav, sve pustinje svijeta i cijeli nebeski svod ne bi bio dovoljan da ti pokažem koliko TE VOLIM!

Plašim se reći da iskreno Te volim, plašim se pogleda Tvog, usana vrelih, plašim se poljupca našeg zato što ga toliko želim. Plašim se i zato te molim oprosti što ipak NEIZMJERNO TE VOLIM!

Da si ti suza u oku mom ne bih nikada zaplakao od straha da te ne izgubim.
Da sam ja suza u oku Tvom polako bih skliznuo niz Tvoje lice
da umrem na tvojim usnama…

Želio bih da sam suza, da se rodim u Tvojim očima, da klizim niz Tvoje lice,
da umrem na Tvojim usnama…

Rekli su mi da dan traje 24 sata, da sat traje 60 minuta, da minuta traje 60 sekundi, ali mi nisu rekli da sekunda bez Tebe traje vječno…

Tipkaj dalje…još….samo nastavi…dobro ti ide…strpi se…samo tipkaj…još samo malo… ne popuštaj…samo tako… sad će… evoga…. PUSA!

Želim dvije stvari na svijetu: Jednu ružu i Tebe. Ružu za Tebe i Tebe za sebe…

Da Te ne poznam ne bih živio, da umirem ne poznajući Te ne bih umro jer nisam živio moja ljube…

Ja bih sve dane koje provedem bez Tebe mijenjao za jedan dan proveden s Tobom!

Vjeruj da dišem samo za Tebe i vjeruj da molim samo za nas i vjeruj
da živim samo za TEBE!

Jedva čekam noć da me zarobi u svojoj tami daleko od ružnih pogleda. Ni tamo nemam mira, mislim na Tebe. Kriva je sudbina, ona nas je spojila, ona nas dijeli…

Misleći na Tebe usnuo sam san i odmah te ugledao. Da sam znao da je to samo san, nikad se ne bih probudio!

Nožem da mi raniš srce, ma koliko to da boli, u svakoj kapi krvi naći ćeš riječi JA TE VOLIM.

Sve što je prožeto ljubavlju DRAGOCJENO JE! Kad ti je teško i kad te brige more sjeti se imena moga, moje dobrote i da te JAKO SREĆO VOLIM!

Volio bih Te vidjeti večeras, zaroniti pogledom u Tvoje oči i ostati tako dio Tebe makar samo u mislima…

A gledaj nebo sja plavije otkad ugledah Tvoj lik. Sunce, svijetlo, nebo, zdravlje ugasiše u srcu krik! Suncem obasjani prolaze sada moji dani, otkad imam Tebe!

Evo ide proljeće, ljubavi se bude. Ja Ti lutam bez Tebe! Kad bi ovdje bila i ruku dala, eh kamo puste sreće za mene! Šetali bi gradom, ulicama dugim dok nam sreća dušu opija! Nek nas vide ljudi zagrljene, sretne, kako ljubav bitku dobiva!

It’s hard for Me to say things I want to say sometimes. I never knew I had a dream until that dream was You. When I look into your eyes that sky’s a different blue.

If I left You go I will never know, what my life would be holdig You close to me, will I ever see You smiling back at Me, how will I know, if I left You go…

Živjeti među tisućama osoba, a misliti samo na jednu znači voljeti je!

Vjeruj u ljubav i kad ti zadaje bol!

Nikad ne ljubiš dovoljno, ako ne ljubiš previše!

Ljubav je kao fakultet što se vječno studira!

Moja ljubav za Tebe prestat će kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk padanja latice ruže na stakleni sag sa dvorca koji ne postoji…

Traži se djevojka smeđe kose i zelenih očiju koja je bez putovnice prešla granicu mog srca! Posljednji put viđena u mojim mislima! Nagrada: 1000 poljubaca!!

Želim ti 12 mjeseci bez bolesti, 53 tjedana srece, 365 dana bez briga, 8760 sati ljubavi, 525600 minuta lijepih trenutaka i 31536000 sekundi svega što si poželiš!

Kad se sretnu oči naše, a ja spustim pogled dolje nek ti bude jasno da te moje oči vole!

Ja nisam cvijet po kom se gazi, niti sam svijetlo koje se gasi, ja nisam rob koji te sluša, ja sam jedna zaljubljena duša!

Ponovo Ti govorim da volim Te, po ko zna koji put ja Ti priznajem da svaki ovaj tren sa Tobom radost je, Hvala Bogu što mogu biti kraj Tebe.

Udišem Te kao ljetne mirise jutrom kad me Tvoji šapati probude tiho kao najljepša melodija moje ime na Tvojim mekim usnama.

Za Tvoje snene oči bisere stavljam, svoje srce i dlanove i ovaj život Tebi darujem, neka bude zauvijek!

Vjetar mi te donio, spustio s nebeskih visina da budemo jedno, da nas obuzme toplina. Valovi su mi Te donijeli sa morskog dna da budeš moja STVARNOST, a ne SAN.

Ti bi htjela pjesmom da ti kažem Koliko Te srce moje voli… Kao cvijeće rosu, kao sunce zoru, kao oči svoje, toliko Te voli srce moje!

Već odavno nada u mom srcu je išćeznula da ću pronaći luku gdje ću se skriti, usred olujnog mora nađoh Tebe…Tebe, luku moju gdje ću vječno biti!

Ako Ti oluja života latice slomi, volju za životom prelomi, naka sunce u oluji što će sjati bude sva moja ljubav koju Ti mogu dati!

Ne mogu ti reći da ću te voljeti vječno jer ne znam koliko vječnost traje. Možda je duža, a mozda kraća od zaborava…

Traže se najljepše okice! Bez dokumenata su prešle granicu prijateljstva, bez dozvole ukrale moje srce, posljednji put viđene u prostorijama mojih snova…

I još jedno da ti kažem: Oganj spali srce moje, kažu ljubav da postoji, ali ljubav – ljubav što je?

Ujutro ne jedem jer mislim na Tebe, popodne ne jedem jer mislim na Tebe, navečer ne jedem jer mislim na Tebe, po noći ne spavam jer sam gladan.

Svitanja bez Tebe puna su praznine kad oblaci pišu tvoje ime a u kasnu noć kad grad utone u san ja samo ću zbog Tebe čekati novi dan…

…taj dan kad si se rodila padala je kiša. Ali, to nije bila kiša, to su bile zvijezde koje su za Tobom plakale, jer su izgubile najljepšu zvijezdu s neba…

Ti imaš nešto lijepo, šarmantno, uzvišeno, jedinstveno. Nešto što drugi nemaju i nikad neće imati. Ti imaš M E N E !

Noćas je mjesec crven od bjesa jer sam mu ukrao jednu zvijezdu a ta zvijezda si Ti!

Nisam sretan dok bez Tebe živim, jer bez Tebe biti znači mene prepoloviti.

…zamisli sebi nešto najljepše, najslađe, dodaj k tome beskrajnost, proširi sa vječnošću, ukrasi sa zvijezdama, tek tada ćes bar malo znati koliko mi značiš…

…kada jednom umreš, Tvoje će se srce rasuti na tisuću zvijezda i svaki čovjek koji pogleda u nebo, zaljubit će se u noć…

I used to think happy endings were only in the books I read, but you made me feel alive when I was almost dead.

Da samo znaš koliko te volim, da samo znaš koliko te molim, vrati mi se da ne budem sam, ne želim nikome da te dam.

Sam sam, a neznam gdje! Možda znaš put do mene? Zato molim, te ne zaboravi me i misli na mene, jer ja iz dna srca volim te, jer ti u mom životu si sve…

Ne bojim se žari koja tinja, ne bojim se vatre koja gori, ne bojim se riječi koja boli, ali se bojim srca koje voli.

Volim slovo A. Možda zbog sudbine, možda zbog rime, a možda i zato što njime počinje Tvoje ime.

Tisuću riječi mnogo je, jedna riječ malo je, samo dvije rječi govore sve: VOLIM TE!

Netko u srcu čuva sreću, netko dio sna, netko komad ljubavi, a Tebe čuvam ja!

Tvoje su oči dva bisera koja svjetle u tami ovog mračnog svijeta i koje osvjetljavaju put mojoj duši!

Ti opravdavaš moje postojanje. Da te ne poznam ne bih živio, da umirem ne znajući te ne bih umro, jer nisam živio!!!

Ljepotom svojom srce si mi slomila, dušu si mi zarobila, mir si mi odnijela a svi su ti grijesi oprošteni jer si ukras u životu mome!

…i vidiš… …sve te više volim… …svakog dana i jutra… …mnogo više nego jučer… …mnogo manje nego sutra…

Najteži su oni časi kada suza lice kvasi kada se zauvijek gubi ono što se najviše LJUBI!

Kad jednom izgubiš sve pa čak i ono što si volio, Ti ćeš živjeti da bi se sjećao što si izgubio, jer tko voli, nikad ne zaboravlja, a tko zaboravlja nije ni volio!

Vratiti se staroj ljubavi, isto je kao po ko zna koji put čitati neki stari roman. Može biti zanimljivo, ali kraj se zna unaprijed…

Noćas sam sanjao anđela kako ljubi moje usne na kiši, noćas sam se vidio u zagrljaju daleko odavde, noćas sam sanjao TEBE!

Jednom ćeš me pitati volim li više život ili Tebe. Ja ću odgovoriti – život. Ti ćeš se okrenuti i otići, a nećeš ni znati da si ti moj život….

Ljubav počinje sa osmijehom, nastavlja se poljupcima a završava sa suzama!

Kad si se rodila svi su se smijali samo si ti plakala, živi tako da kad ti umreš svi plaču a samo se ti smiješ.

Na nebu stoje dvije zvijezde. Sjaje tako blizu jedna drugoj, a u stvarnosti su tako daleko jedna od druge kao Ti od mene.

Kao što cvijet ujutro počinje živjeti kad na sebi osjeti zrake sunca, tako i čovjek počinje živjeti kad osjeti srce drugog čovjeka…

Ako postoji radost, onda je to s Tobom, ako postoji bol onda je to život bez Tebe, ako postoji netko koga volim i želim pokraj sebe, onda si zasigurno to Ti.

Noćas ću brojati zvijezde i najljepšu ću pokloniti Tebi. A u ponoć uz zvijezdu repaticu poželjet ću da me se ponekad sjetiš.

When I was little, my mom said: Angels live in heaven! Now I know that´s not true, because if Angels live in heaven, why are you here?

Love is a bird on golden wings. That flies into your heart and sings.

Remember M Remember E Put them together and remember ME.

Where ever you are What ever you do You must remember I´ll always love you.

I love you in the morning I love you in the night I love you in pyjamas but I love you more without.

@–>>———- time taken 4 happiness is not wasted time 🙂

Volio bih da sam noćas suza, da lagano potečem niz Tvoje lice, zaustavim se na Tvojim usnama i uz poljubac nježno Ti kažem… Laku noć, volim Te!

I asked God for a flower, He gave me a garden, I asked for a tree, He gave a forest, I asked for a river, He gave me an Ocean, I asked for an ANGEL, He gave me YOU…

As I gaze upon your beauty, I think to myself, never have I seen an angel fly so low…

Wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it takes, or how my heart breaks, I will be right here waiting for you.

All the love that history knows is said to be in every rose! Yet all the love that could be found in two, is less than what I feel for you.

I was looking out the windows thinking about the person I care most & the person that came into my mind is U so I just want to wish You good night.

If I had a flower for everytime I thought of you, I’d walk in my garden forever.

If one star will fall everytime I miss You, all the stars should be out of the sky now, So if ever there is no stars in the sky, it’s all our fault, You make me miss You.

People say that nobody is perfect… They have apparently never met you!

It takes only a minute to get a crush at someone, an hour to like someone, a day to love someone. But it takes a lifetime to forget someone!

Zašto pada kiša, zašto sunce sja, zašto vidiš drugog, kad te volim ja!

Bez Tebe kiše mi donose spas jer suza više ja nemam za nas, zbog Tebe dani su propali svi bez Tvoje ljubavi!!!

Reci sjajnoj zvijezdi što na nebu sja, da te poljubi umjesto mene kad nemogu ja . . .

Prolazim kroz tamne ulice koje su prije bile svijetle. Ulice tamne kao i moje srce kad nisi ti kraj mene.

Prestat ću da te volim, prestat ću da ti se divim, prestat ću da mislim na Tebe, onog dana kad ću prestati da živim!

ŽIVIM – jer su oni to htjeli VOLIM – jer sudbina to svima dijeli PATIM – jer volim drage oči Tvoje UMIREM – jer volim ono što nikad neće biti moje.

Zbog Tebe bih sve ostavio druge, ako sam pogriješio, kazni me, al’ jednom reci bar ove noći tužne, dal bi zaplakala Ti ako me ne bude…

Ako me voliš, ne pričaj nikom. Ako me želiš, ne daj me nikom. Ako me ljubiš, ljubi me nježno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce oprošteno Ti je……….

Život je kratak za samo jednu ljubav, ali obično jedna ljubav i čini život životom.

Sinoć sam dobio poruku sa neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši Andjeo. Ne brini, nisam te odao!!!

Pošto si se uselila u moje misli tražim gostoprimstvo u tvom zagrljaju. Jer je tamo najljepše.

Nasmiješi se kad me vidiš, ostanemo Prijatelji. Jer nitko nezna sto smo htijeli, jer nitko nezna sta smo bili… Ostanemo Prijatelji…

Postoji tren kada suze samo teku i kad od boli plačem; tren kada gubim nadu da molim jer osjećam samo jedno – da te VOLIM!!!

Ako se ikada budemo rastali, gubimo oboje. Ja jer sam Te volio. Ti jer si bila ta koju sam volio. Ali ipak gubiš samo Ti, ja ću naći nekog drugog koga ću voljeti.

Nemoj nikada svoju tugu zalijevati suzama jer sve što se zalijeva raste još više.

Ne mogu više letjeti do Tebe i gledati kako sanjaš, uzela si mi sve pa i krila.

I umoran sam kao stari ratnik i poslije svih bitaka srce me boli, a jedini lijek je netko kao ti da me voli…

Kad me sretneš s njom, ne gledaj ju kao suparnicu, već ju gledaj kao biće koja nije imala sreće jer je uzela dečka koji ju nikad voljeti neće.

Tražio sam Boga da mi da cvijet, dao mi je vrt. Tražio sam Boga da mi da stih, dao mi je pjesmu. Tražio sam Boga da mi da sreću, dao mi je TEBE!

Ne gledaj me tako dok Te gledam da drugi koji nas gledaju gledajući nas kako se gledamo ne pomisle da se pogledima volimo!

Tvoje me oči vode kroz maglu života, Tvoje me riječi uče što je to ljepota, Tvoja mi je ljubav kao lijek, ne ostavljaj me molim te, jer bez Tebe sam slijep.

U mojoj psihološkoj konstituciji manifestira se apsolutna dominacija pozitivne efekcije za individualnost tvoje osobe! Kratko rečeno,izluđuješ me!!

Kad Te vidjeh, zaljubih se Kad Te upoznah, zavolih Te Kad Te oženih, smirih se Kad Te izgubih, opih se.

Kad bi samo ljubav znala možda bi i stala slamati srce moje koje je još uvijek samo Tvoje!

Ti si mala plavi cvijet, Tvoj je život početak tek.

Ljubav je ruža crvene boje što pali srce moje i Tvoje. Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve šsto nam treba.

U poeziji nije važno što se osjeća, nego što se kaže. U ljubavi nije važno što se kaže, nego što se osjeća.

Voli onog tko je dobar, a ne onog tko je lijep, jer dobrota život stvara a ljepota RAZOČARA!!

U životu svom svega ću se odreći, jedino što nikad neću Tebe prestat voljeti…

Ti si prezent mojih misli, budi predikat mog života, jer infinitivna čula superlativno mi nalažu da ću sa Tobom imati dobar futur!

Ova poruka je poslana iz svemira prije 1000 godina u nadi de će pronaci NAJSLAĐE stvorenje na planeti Zemlji. Ovog trenutka misija je završena !!!

Želiš li vidjeti moje snove? Pogledaj se u ogledalo i vidjet ćeš kako izgledaju moji snovi.

Ponekad mi toliko često šećeš mislima da se zapitam kako te ne bole noge?!?

Ponekad ne radim ništa, samo sjedim i gledam oblake, zamislim Tvoje usne i čujem Tvoje korake…u svakom novom svitanju i veselom cvrkutu ptice.

Ti si sreća što mi na licu piše, Ti si osmjeh moj što suze mi briše.
Laku noć ljubavi, čuvali te anđeli…

Volim Te sada, voljet ću Te sutra, volim Te uvijek ma koliko bila ljuta!
Laku noć moja zvijezdo jutarnja, moja ptičice cvrkutava! Laku noć ljubavi…

Laku noć ljubavi…snivaj na jastuku od cvjetova…
Laku noć ljubavi…neka Te čuvaju anđeli…