Sanjati balet

Ako u snu gledate balet, to upozorava na razočaranje. U narednom periodu shvatićete ko su vam pravi prijatelji i na koga možete da računate i u dobru i u zlu. Do sada ste nalazili rešenja za probleme koji su vas mučili i svi su u vama videli podršku i oslonac. U društvu važite za nekoga ko je uvek nasmejan, raspoložen i spreman za akciju. Međutim, naći ćete se u situaciji kada vam neće cvetati ruže. Može se desiti da ćete imati finansijskih problema ili da ćete se posvađati sa partnerom. U svakom slučaju, podrušku vam neće pružiti mnogi od kojih to očekujete. Prvi put ćete tražiti nešto od drugih, ali shvatićete da ste prepušteni sami sebi. Prijatelji će se ponašati kao da niste bili bliski i o vama će pričati laži ili otkriti nešto što ste im rekli u poverenju.

Drugo značenje gledanja baleta u snu je prevara. Verovatno ćete saznati da partner sedi na dve stolice i da vam nije veran već duže vreme. Najteže će vam pasti to što će vas okriviti da ste ga zapostavili i da je zato potražio utehu u drugoj ženi. Ako se odlučite da ostanete u zajednici sa njim, imaćete dogovor da svako živi svoj život, a jedina zajednička tema će biti deca.

Treća mogućnost je da ovaj san ukazuje na uznemirenost zbog nečega što ste uradili. Poslužili ste se lukavošću da biste dobili nešto što želite. Verovatno ste ispričali trač ili neistinu kako biste dokazali da ste u pravu ili ocrnili nekoga. To vam se može vratiti kao bumerang. Bićete zabrinuti i imaćete osećaj da će istina svakog trenutka izaći na videlo.

Tumačenje ovakvih snova zavisi i od konteksta u kome se odvijaju, te detalja koji ih prate.

Ukoliko sanjate da gledate balet u pozorištu ili nekoj većoj koncernoj sali to znači da ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme. Moguć je susret s uticajnom osobom koja bi mogla da vam pomogne da pronađete posao ili da promenite postojeći. Otvoriće vam se sasvim novi vidici i shvatićete da je vreme da iskoristite sve svoje znanje, talenat i trud kako biste napredovali. Ipak, budite oprezni kako se ponašate u njegovom/njenom prisustvu. Vrlo je važno da ostavite dobar utisak kako bi vam izašao/la u susret u budućnosti.

Ako sanjate da gledate balet na televiziji u svom domu to znači da ćete odlučiti da svoju kreativnost iskoristite kako biste zaradili neki novac. Možda ćete shvatiti da hobi kojim se bavite može da vam, pored užitka, donese i finansijsku dobit. Ipak, morate biti spremni na to da novac neće doći tako brzo, te da ćete se morati strpiti kako biste počeli osećati benefite tog posla. Važno je samo da ne odustanete od svoje namere i da kroz krize prolazite sa nekim ko razume šta su vam ciljevi.

Kada sanjate da gledate balet u nečijem drugom domu verovatno ćete se naći u neprilici. Neko će pokušati da omalovaži vaš trud i rad, te ćete ući u raspravu sa njim/njom kako biste se odbranili. Budite oprezni i ne dozvolite da delujete preagresivno. Založite se za svoje stavove, ali nemojte da reagujete burno, jer će to stvoriti kontraefekat. Trebaće vam neko vreme da shvatite da nemate potrebu da bilo kome dokazujete ko ste i šta ste, te da se pravdate za svoje postupke. Kada konačno dođete do tog zaključka život će biti mnogo jednostavniji.

Ukoliko sanjate da balerina ili baletan pada tokom plesa to je znak neuspeha. Moraćete se pomiriti sa nekim gubitnom u poslovnom ili privatnom životu. Verovatno ćete morati promeniti svoje planove što će doneti dodatne troškove. Ako budete povlačili mudre i promišljene poteze mogli biste umanjiti štetu. Sa druge strane, ne smete dozvoliti da ljudi čija je jedina kompetencija to što ste prijatelji ili poznanici, naprave dodatne probleme.

Kada sanjate da ste oduševljeni baletskom predstavom koju gledate moguće je da ćete u bliskoj budućnosti upoznati osobu koja će vas očarati svojim stavovima i postupca. On/ona će vam pomoći da shvatite da ste na mnoge stvari gledali iz sasvim pogrešnog ugla, pa ćete bitno proširiti vidike. Verovatno ćete shvatiti da još nije kasno da ostvarite svoje snove.

Ako sanjate da je balet koji ste gledali dosadan i nezanimljiv, te da niste uživali u tome što vidite, to znači da ćete na putu ka uspehu biti suočeni sa brojnim preprekama. Moguće je da ćete u narednim danima biti smeteni ili zaboravni što će doneti neprilike sa nadređenima na poslu, ali i u privatnom životu. Dobra vest je što takvo raspoloženje neće trajati dugo.

Pogledajte i šta znači sanjati balerinu ili sanjati baletana.

Sanjati da bliska osoba pleše balet
Ukoliko ste sanjali da član porodice ili neko od bliskih prijatelja pleše balet to implicira da će vas nekim gestom ili uspehom učiniti ponosnim. Svima ćete pričati o tome, a nije isključeno da ćete pripremiti zabavu ili druženje u njegovu tj. njenu čast. Postoji mogućnost da će se neko ko vam je drag oženiti, udati ili dobiti prinovu.

Sanjati da deca plešu balet
Kada u snu vidite decu kako plešu balet to je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju uspeh i blagostanje u budućnosti. Možda ćete morati malo da se pomučite oko onoga što želite, međutim, time će i vaša pobeda biti slađa. Imaćete čime da se ponosite i moći ćete napokon da uživate u plodovima svoga rada.

Sanjati da životinje plešu balet
San u kome vidite kako životinje plešu balet ukazuje na to da imate nerealna očekivanja od nekoga. Moguće je da se nadate da će neko drugi da reši problem koji vas dugo muči. Prestanite da se zavaravate i počnite nešto da radite. Možete da obezbedite sebi lepu budućnost, ali samo ukoliko se zaista potrudite.

Sanjati da kupujete ulaznice za balet
Kupovati ulaznice za balet u snu znači da vam je potrebna promena. Verovatno ste zapali u dosadnu kolotečinu i da vam je svaki dan isti. Ništa se značajno neće dogoditi ukoliko nastavite da svaki slobodan trenutak provodite pored televizora. Umesto toga, otiđite u šetnju, na rekreaciju ili na kafu sa prijateljima. Čak i tako mala promena može pozitivno da se odrazi na vaš duh i telo.

Sanjati da prodajete ulaznice za balet
Ako ste sanjali da prodajete ulaznice za balet to implicira da niste zadovoljni poslom kojim se bavite ili primanjima koja ostvarujete. Ukoliko mislite da zaslužujete više i da se u skorije vreme situacija neće promeniti na bolje, počnite već sada da tražite drugi posao. Nemojte da čekate da zapadnete u letargiju i da zbog posla budete nesrećni i frustrirani.

Sanjati da ste napustili baletsku predstavu pre kraja
Ukoliko ste sanjali da ste napustili baletsku predstavu pre nego što je završena to znači da ste temperamentna osoba. Vrlo burno reagujete na dobre i loše stvari koje vam se događaju. Nema ništa loše u tome što vam je stalo do mnogo stvari, međutim, morate da se menjate kako biste sačuvali svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Sanjati da ste prekinuli baletsku predstavu
Kada sanjate da ste prekinuli baletsku predstavu to implicira da morate da naučite da kanališete negativnu energiju. U poslednje vreme svoju frustraciju „lečite“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili. Ukoliko tako nastavite oteraćete od sebe mnoge osobe do kojih vam je stalo. Umesto toga, pozabavite se unutrašnjim dilemama i „demonima“.

Sanjati da je neko drugi prekinuo baletsku predstavu
San u kome neko prekida baletsku predstavu znači da će vam se izjaloviti plan. Moguće je da duže vreme razmišljate o putovanju, ali će vas objektivne okolnosti sprečiti u tome da napokon spakujete kofere. Ipak, nemojte da očajavate jer će nova prilika doći i pre nego što očekujete.

Sanjati da je baletska predstava otkazana
Ako ste sanjali da je baletska predstava otkazana to implicira da ćete se razočarati u nešto. Verovatno ćete uložiti novac u proizvod koji svojom upotrebnom vrednošću neće opravdati cenu koju ste platili. Neka vam to posluži kao lekcija kako se u budućnosti ne smete ponašati.

Sanjati da ste u baletskom žiriju
Ukoliko ste sanjali da ste član žirija neke baletske priredbe tj. takmičenja to znači da biste u budućnosti mogli preuzeti na sebe posao o kome ne znate apsolutno ništa. Biće vam potreban novac, pa nećete oklevati da ubedite poslodavca ili poslovnog saradnika da ste „rođeni za taj posao“. Tek kada se uhvatite u koštac sa time, shvatićete da je najbolje da zamolite za pomoć osobu koja o tome zna mnogo više od vas.

Sanjati da snimate baletsku predstavu
Kada sanjate da snimate baletsku predstavu moguće je da ćete doći na ideju kako da zaradite. Verovatno će vam se ukazati prilika da svoje veštine, znanje i iskustvo usmerite na projekat koji možda neće odmah doneti veliki novac, ali će se s vremenom pokazati kao vrlo isplativa investicija.

Sanjati da pišete o baletskoj predstavi
Pisati o baletskoj predstavi u snu znači da ćete morati da se potrudite kako biste druge ubedili da je vaša ideja kako da se reši neki problem ispravna. Verovatno ukućani ili kolege iz kolektiva neće verovati u njen uspeh, te ćete morati da im predstavite brojne argumente kako bi vam uopšte dali šansu da pokušate.

Sanjati baletsku školu
Baletska škola u snovima ukazuje na to da će vaša pragmatičnost i tolerancija biti na testu. Moguće je da ćete se truditi da završite neki posao, ali ćete se na tom putu suočiti sa brojnim problemima i izazovima. Trebaće vam mnogo strpljenja i energije kako biste to priveli kraju. Potrudite se da ne izgubite motivaciju.

Sanjati da pohađate baletsku školu
Ako ste sanjali da pohađate baletsku školu to implicira da ćete se suočiti sa problemom koji će zahtevati inovativan i fleksibilan pristup. Navikli ste da sve radite po nekim pravilima, međutim, ovog puta ćete morati da ih zaobiđete ukoliko želite da postignete uspeh.

Sanjati baletske cipele
Baletske cipelice u snovima mogu da simbolizuju izdaju. Moguće je da ćete shvatiti da osoba koju ste voleli i poštovali nije onakva kakvom ste ga/je zamišljali. Doći ćete do zaključka da ste ga/je predugo idealizovali, pa ćete u potpunosti promeniti odnos prema njemu tj. njoj.

Sanjati prljave baletske cipele
Prljave baletske cipelice u snovima su upozorenje da budete oprezni. Neko vas obmanjuje kako bi ostvario svoj cilj.

Značenje sna može biti mnogo jednostavnije. Ako ste gledali balet uživo ili na televiziji, to je ostavilo utisak na vašu podsvest.

Definicija baleta

Balet je oblik igre koji se izvodi na pozorišnoj ili nekoj drugoj sceni. U njemu igrači nastupaju pojedinačno ili u grupi.