Sanjati bradavicu na grudima

Motiv bradavice u snu može da ima više značenja u zavisnosti od ambijenta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili.

Sanjati žensku bradavicu
Ukoliko ste u snu videli žensku bradavicu to implicira da će se vaš ljubavni život u bliskoj budućnosti promeniti na bolje. Mlađi ljudi bi uskoro mogli započeti zajednički život sa partnerom tj. partnerkom, odlučiti se na brak ili prinovu. Ovaj san je naročito važan za osobe koje su dugo same i već su izgubile nadu da će uspeti da pronađu srodnu dušu.

Sanjati mušku bradavicu
Muška bradavica simbolizuje probleme na ljubavnom planu. Ako ste u vezi ili braku moguće su česte svađe sa partnerom tj. partnerkom. Ukoliko želite da izbegnete velike sukobe, pokušajte da o svemu što vas muči razgovarate smireno i sa mnogo razumevanja.

Sanjati veliku bradavicu
Kada u snu vidite vrlo veliku bradavicu to najavljuje poboljšanje materijalne situacije. Moguće je da će ono u šta ste uložili mnogo vremena i energije napokon početi da donosi rezultate. Nije isključeno povećanje prihoda, ali i dobitak na lutriji, tj. igrama na sreću.

Sanjati da nemate bradavice
Ukoliko ste sanjali da nemate bradavice to implicira da se previše povlačite, čak i pred vrlo bliskim ljudima. Ne umete da se zauzmete za sebe, a to je posledica manjka samopouzdanja. Počnite da radite na sebi kako biste stekli samopoštovanje. Tek nakon toga možete očekivati da će i drugi da vas cene.

Sanjati ženu bez bradavica
San u kome vidite ženu bez bradavica znači da ne treba da slušate tračeve. I sami ste bili žrtva dokonih ljudi, tj. „zlih jezika“. Sve što do vas dođe uzmite sa rezervom i potrudite se da nikome ne prepričavate. Sigurno ne želite vi da budete neko zbog koga druge osobe pate onako kako ste vi nekada patili.

Sanjati muškarca bez bradavica
Videti u snu muškarca bez bradavica ukazuje na to da se plašite da voljena osoba nešto krije od vas. Moguće je da se partner tj. partnerka ili neko od članova porodice u poslednje vreme ponaša čudno, pa ste počeli da verujete da vam nešto krije. Nemojte da ga/je optužujete ni za šta ukoliko nemate konkretnih dokaza da je uradio/la nešto što bi vas moglo povrediti.

Sanjati bradavicu na drugom delu tela
Ako ste sanjali da imate bradavicu na drugom delu tela, a ne na grudima to implicira da ste u situacija koja vas zbunjuje. Verovatno se prvi put suočavate sa nekim izazovom i pitate se da li ste mu dorasli. Ovo će pokazati koliko ste zapravo snažni, hrabri i snalažljivi. Verujte u sebe i sve će da se završi bolje nego što očekujete.

Sanjati da mleko curi iz bradavice
Kada žena sanja da joj curi mleko iz bradavice to implicira da bi uskoro mogla upoznati osobu koja će je oduševiti. Moguće je da ćete brzo shvatiti da imate mnogo zajedničkih interesovanja, pa ćete se potruditi da što više vremena provedete zajedno.

Ukoliko muškarac sanja kako mleko curi iz ženske bradavice to je znak da misli da još uvek nije pronašao „onu pravu“.

Ako, pak, sanjate da mleko curi iz muške bradavice to simbolizuje nemoralnu ponudu.

Sanjati da dete sisa bradavicu
San u kome vidite kako dete sisa bradavicu je odličan znak. Ovakvi snovi najavljuju stabilizaciju prilika u vašem životu. Napokon će neke stvari da „legnu na svoje mesto“, pa ćete moći da odahnete i da se odmorite. Emocionalno ste iscrpljeni i potrebna vam je malo duža pauza.

Sanjati da odrasla osoba sisa bradavicu
Videti u snu kako odrasla osoba sisa bradavicu znači da treba da povedete više računa o tome kako trošite svoj novac. Napravite plan potrošnje i potrudite se da ga se pridržavate kako se u bližoj budućnosti ne biste suočili sa bankrotom. Ako pravilno odredite prioritete, nećete morati da strahujete za svoju budućnost.

Sanjati da gnoj curi iz bradavice
Kada u snu vidite kako gnoj curi iz bradavice to simbolizuje nesigurnost. Sigurno se često pitate da li vas partner tj. partnerka voli, tj. da li vas vara. Isto može da se preslika i na profesionalni život. Ne napredujete zato što patite od manjka samopouzdanja.

Sanjati da krv curi iz bradavice
Ovakav san ukazuje na to da bi trebalo da povedete više računa o svom zdravlju. Simptomi koje osećate neće nestati sami od sebe. Još je gore ukoliko dijagnozu i lekove tražite na internetu ili u časopisima. Zakažite pregled kod lekara kako biste bili sigurni da ste zdravi.

Sanjati da imate tri ili više bradavica
Ako ste u snu imali tri ili više bradavica to implicira da je pred vama mnogo opcija, kada je profesionalni, ali i emotivni život u pitanju. Vaša stručnost će biti tražena, a bićete i vrlo privlačni većem broju ljudi. Vreme je da iskoristite sav potencijal koji posedujete i da prestanete da se vrtite u mestu.

Sanjati ženu sa tri ili više bradavica
Ukoliko ste u snu videli ženu sa tri ili više bradavica to znači da ste dozvolili da predrasude upravljaju vašim životom. Ne upuštate se u nova poznanstva niti isprobavate nova iskustva upravo zato što mišljenje o mnogim stvarima zasnivate na bazi pretpostavki, a ne činjenica. Zato često propuštate priliku da budete srećni i da doživite nešto lepo.

Sanjati muškarca sa tri ili više bradavica
San u kome vidite muškarca sa tri ili više bradavica ukazuje na to da imate tajnog obožavaoca. Nekome se dopadate, ali se plaši da vam to prizna. Možda ste i sami primetili neke znakove, međutim, odlučili ste da ih ignorišete. Ako obratite pažnju videćete o kome tj. o čemu je tačno reč. Na vama je da donesete odluku da li ćete išta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da vas bole bradavice
Ako ste sanjali da vas bole bradavice to je znak da bi trebalo da uvedete više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevnicu i da se rešite nekih štetnih navika. Ukoliko osećate da sa vašim zdravljem nešto nije u redu, ne odlažite posetu lekaru kako se stanje ne bi pogoršalo.

Sanjati da vam je bradavica otpala
Kada sanjate da vam je bradavica otpala to implicira da je vreme da prestanete neke probleme da „gurate pod tepih“ u nadi da će sami od sebe da se reše. Vreme vam nije saveznik, nego neprijatelj. Zato vam san poručuje da što pre krenete u akciju.

Sanjati da dodirujete nečiju bradavicu
Ukoliko ste sanjali da dodirujete nečiju bradavicu to simbolizuje dobre vesti. Ako čekate rezultate testa ili nekog konkursa uskoro biste se mogli obradovati. Druga mogućnost jeste da će vam prijatelj tj. prijateljica javiti da se udaje, tj. ženi, da čeka prinovu i slično.

Sanjati da muškarac dodiruje vašu bradavicu
Ako ste sanjali da vam muškarac koga na javi poznajete dira bradavice, to implicira da vam nije prijatelj. Možda mislite da vam želi dobro, međutim, potrudiće se da vas iskoristi kako bi ostvario svoje ciljeve.

Kada vam u snu nepoznat muškarac dira bradavice to simbolizuje seksualnu frustraciju.

Sanjati da žena dodiruje vašu bradavicu
San u kome vam nepoznata žena dira bradavice ukazuje na to da biste se mogli naći na meti tračeva. Ako ste sanjali da vam žena koju na javi poznajete dira bradavice to je znak da treba da pazite kome se poveravate. O svojim strahovima, planovima i željama pričajte isključivo s ljudima koji vas do sada nisu izdali.

Sanjati da stiskate svoju bradavicu
Ukoliko ste sanjali da stiskate svoje bradavice to simbolizuje čežnju. Moguće je da žudite za osobom koja vam iz bilo kog razloga nije dostupna i da to duže vreme uspešno krijete od svih koji vas poznaju. Plašite se da bi vaša tajna mogla da ugleda svetlo dana i nadate se da će vas ta opsesija proći.

Sanjati da stiskate tuđu bradavicu
Stiskati tuđu bradavicu u snu znači da ste predmet nečije požude, a da toga možda niste ni svesni. Nekome ste „zapali za oko“ i često ima erotske fantazije o vama, ali nema hrabrosti da bilo šta preduzme po tom pitanju. Sa druge strane, moguće je da „‚žmurite“ na ono što je sasvim očito.

Sanjati da vam neko stiska bradavicu
Ako ste sanjali da vam neko stiska bradavicu to implicira da se plašite da svoje seksualne fantazije podelite sa drugima. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, ne bi trebalo da vas je strah da o takvim temama razgovarate sa voljenom osobom. Sa druge strane, ako je vaša veza sveža, bolje bi bilo da sačekate sa tom pričom dok se malo bolje ne upoznate.

Sanjati da grizete nečiju bradavicu
Gristi tuđu bradavicu u snu ukazuje na to da se na javi nečega namerno odričete. To može da bude hrana, piće, cigarete ili neki drugi porok. Svesni ste da je to loše za vas i zato ćete se potruditi da istrajete u svojim namerama. Na sreću, uživate veliku podršku bliskih ljudi, pa su vaše šanse još veće.

Sanjati da neko grize vašu bradavicu
Ovakav san znači da ćete se naći na meti tuđe frustracije. Verovatno će se neko izvikati na vas, iako niste „ni krivi ni dužni“. Nemojte da reagujete burno, nego sačekajte da kaže šta ima, a potom mu/joj argumentovano objasnite zašto vi niste adresa na koju je trebalo da se obrati.

Sanjati veštačku bradavicu
Veštačka bradavica u snovima ukazuje na to da ćete na javi nekoga uhvatiti u laži. To vas neće povrediti, nego zabaviti zato što od te osobe nemate apsolutno nikakva očekivanja.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno primetili promenu na vlastitim bradavicama ili vam je neko pričao o tome, to je ostavilo snažan utisak na vas. Isto važi i ukoliko ste gledali TV prilog na ovu temu.

Definicija bradavice

Bradavica ili mlečna žlezda označava mali izbočeni i pigmentirani deo kože koji se nalazi na prednjoj strani grudnog koša, bilateralno.