Brojati u snu – značenje sna i interpretacija

Brojati nešto u snu
Ukoliko u snu brojite nešto, to implicira da će vas neko uznemiravati. Moguće je da se radi o bivšem partneru koji neće moći da prihvati činjenicu da je vaša veza ili brak gotov i da za njega više nema mesta u vašem životu. Radi će sve kako bi se iskupio za greške iz prošlosti i kako bi vam dokazao da se promenio. To će prerasti u neprijatne situacije pa ćete bitu primorani da se obratite nekome za pomoć i savet kako da ga se rešite.

Sanjati da brojite pare
Kada sanjate da brojite novac, to upozorava na neprijatnosti koje će se pojaviti kada im se najmanje nadate. Bićete uvereni da ste izmirili sve dugove i da konačno možete da se opustite, ali iskrsnuće nova obaveza koja će vas demantovati. Verovatno će vas ti neplanirani troškovi naterati da otkažete sve planove koje ste napravili ranije.

Pogrešno brojati u snu
Sanjati da grešite dok brojite znači da ćete biti u nedoumici da li da radite stvari koje se kose sa vašim principima. Mnogi na poslu neće hteti da se pridržavaju pravila i smatraće vas naivnim jer poštujete dogovor i datu reč. Smatraćete da je nepravedno što oni sa takvim stavom prolaze bolje od vas i razmišljaćete da popustite u nekim slučajevima.

Sanjati da učite da brojite
Ovakav san ukazuje na nesigurnost. Verovatno se ne smatrate dovoljno sposobnim i kompetentnim da obavljate svoj posao. Plašite se da bi drugi mogli to da primete i da ćete da izgubite radno mesto. Umesto da se usavršavate i trudite da budete bolji, vi često zapadate u letargiju i bežite od vlastitih problema. Morate znati da se sigurnost stiče znanjem i iskustvom. Ako budete radili na tome vaši strahovi će nestati.

Sanjati da nekoga učite da broji
Ako u snu nekoga učite da broji to znači da ćete ispaštati zbog tuđih grešaka. Možda će vas deca, član porodice ili kolega sa posla dovesti u neugodnu situaciju. Moraćete mnogo da se potrudite da to ispravite i bićete ljuti jer ste se našli u takvoj neprilici. Ako se tako nešto dogodi na poslu, biće to nauk za ubuduće. Ne oslanjajte se previše na druge, nego se trudite da svoj deo posla odradite što bolje.

Brojati predmete
San u kome brojite različite predmete simbolizuje nezadovoljstvo ili usamljenost. Trentno prolazite kroz emotivno težak period. Ako ste u dužoj vezi ili braku partner sasvim sigurno ne ispunjava vaša očekivanja i često vam se čini da vas zanemarije. Ukoliko ste, pak, dugo sami, ovakvi snovi vas upozoravaju da je krajnje vreme da pronađete srodnu dušu. Ne dozvolite da vas strah od neuspeha spreči u potrazi za adekvatnim partnerom. Ne bi bilo loše da smanjite kriterijume, jer ste i sami svesni da niko nije savršen.

Brojati ljude
Ukoliko u snu brojite ljude to ukazuje na probleme pravne prirode. Moguće je da ćete tokom neke ostavinske rasprave morati da se borite za ono što vam pripada. Druga mogućnost je da će nepovoljan ugovor koji ste ranije potpisali, dovesti do sudskog procesa. Verovatno niste pročitali baš svaku stavku onoga što ste potpisali i sada vam preti opasnost da budete kažnjeni većim novčanim iznosom.

Brojati decu
Ako sanjate da prebrojavate sopstvenu decu to znači da nemate razloga za zabrinutost. Poput većine roditelja plašite se da li ćete uspeti da ih izvedete na pravi put. Ali u vašem slučaju briga je neosnovana, jer ćete ih vaspitati da budu dobri, vredni i pošteni ljudi. Jedino čemu se trebate nadati jeste da će te osobine u budućnosti ponovo biti na ceni.

Kada u snu brojite tuđu decu podsvest vas upozorava da je vreme da se uozbiljite i da počnete da razmišljate o svojoj budućnosti. Verovatno ste još u fazi kada verujete da za sve imate vremena, ali ćete ubrzo shvatiti da ste protratili par godina koje ste mogli da iskoristite na bolji način. Definišite planove i nemojte da od njih odustanete.

Brojati životinje
Kada sanjate da brojite životinje to znači da ste vrlo oprezna osoba. Dobro znate da procenite kome možete da verujete i retko se zbližavate sa ljudima za koje niste sigurni da imaju iskrene i dobre namere. To vam je mnogo pomoglo u životu jer ste sprečili rizik da budete povređeni ili prevareni. Međutim, to se negativno odrazilo na vaš ljubavni život, jer ste do sada propustili mnoge prilike da budete srećni.

Brojati zvezde u snu
San u kome brojite zvezde ukazuje na to da ste vrlo maštovita i kreativna osoba. Možda vaš trenutni fakultet ili posao, ne samo da ne podstiče, nego i potiskuje te vaše osobine, te se osećate pomalo sputano. Vreme je da nađete zanimljiv hobi koji će vam omogućiti da pokažete svoj raskošan talenat. Ko zna, možda vam donese i pristojnu zaradu ako se potrudite da budete najbolji u tome što radite.

Odbrojavati sekunde
Ovakvi snovi simbolišu neku vrstu straha od posledica koje bi mogle da vas zadese usled pogrešne odluke. Verovatno se nalazite na nekoj prekretnici i potrebno je da odlučite šta i kako dalje. U tom slučaju strah je sasvim normalan i opravdan, ali nemojte da vas parališe jer ćete tako propustiti neke divne stvari u životu.

Odbrojavati minute
Ukoliko sanjate da odbrojavate minute to znači da ćete morati da budete mnogo strpljivi kako biste ostvarili ono što ste naumili. Upotrebite svoje taktičke sposobnosti i nemojte da srljate u nešto za šta niste sigurni da ima pozitivan ishod. Mudro se odnosite prema ljudima koji vam mogu pomoći u procesu ostvarenja vaših ciljeva i ne dozvolite da vam emocije prevladaju razum.

Odbrojavati sate
Kada u snu odbrojavate sate podsvest vas upozorava da je vreme da se zauzmete za sebe. Predugo na prvo mesto stavljate one do kojih vam je stalo. Sada ste ih navikli na tu činjenicu, ali ste vi sve manje zadovoljni načinom na koji živite. Verujte da nije kasno da to promenite i da ne treba da se plašite kako će okolina da reaguje na tu vašu odluku. Vi jednako zaslužujete da budete srećni i zadovoljni, koliko i ljudi oko vas.

Sanjati da nešto brojite na prste
Brojati nešto na prste u snu znači da ste vrlo samosvesni. Osoba ste koja mnogo radi na sebi, posedujete veliko znanje, veštine i iskustvo, ali se time ne rasipate. Niste bahati prema ljudima koji možda znaju manje od vas ili su manje uspešni nego vi. Upravo suprotno, vrlo ste svesni svojih kapaciteta, te znate da postoje i oni pametniji, bolji, mudriji i uspešniji od vas koji su vam motivacija da nastavite da radite na sebi.

Sanjati da drugi nešto broje na prste
Ukoliko ste u snu videli kako neko nešto broji na prste moguće je da će vas poznanik tj. poznanica ili neko od kolega upitati za pomoć, sugestiju ili savet u vezi sa problemom koji ga/je muči. Bićete iznenađeni tom situacijom, s obzirom na to da niste preterano bliski, ali ćete ipak pokušati da mu/joj izađete u susret. Na vaše pitanje zašto je baš vas odabrao/la odgovoriće da vam veruje i da ste mu/joj uzor, tj. neko kome se divi i na koga se ugleda.

Sanjati da ne možete nešto da izbrojite
Kada sanjate da nešto ne možete da izbrojite to implicira da vam je potreban kreativan pristup kako biste rešili problem koji vas trenutno muči. Moraćete da sagledate stvari iz drugog ugla, a ukoliko je potrebno obratite se za pomoć nekome kome verujete.

Sanjati da ste se zabrojali
Ako ste sanjali da ste se zabrojali to simbolizuje manjak koncentracije. Možda u poslednje vreme često grešite radeći neke jednostavne stvari zato što vam misli nisu usmerene na to što radite, nego na nešto potpuno drugo. Kada to „drugo“ rešite, manje će vam se događati neugodnosti.

Sanjati da brojite na glas
Brojati na glas u snu znači da ćete privući pažnju uticajnih ljudi. Verovatno ćete nesvesno pokazati svoje znanje, inteligenciju i energiju, što će se dopasti osobama koje se bave biznisom ili politikom. Nemojte da se iznenadite ukoliko vas pozovu da im se pridružite u nekom zahtevnom, ali isplativom projektu.

Sanjati da brojite u sebi
Ukoliko ste sanjali da brojite u sebi to implicira da vaše kvalitete ne mogu da dođu do izražaja zato što ste sramežljivi i nenametljivi. Ovo se posebno odnosi na osobe koje studiraju ili rade. Verovatno kolege dobijaju bolje ocene ili brže napreduju zato što su malo agresivniji i glasniji od vas. Ako biste se i vi promenili, možda bi vam se to s vremenom isplatilo.

Sanjati da vam neko nešto broji na glas
Kada sanjate da vam neko nešto broji na glas to može da znači da u životu imate previše savetnika. Svako misli da ima pravo da vam govori šta treba, a šta ne treba da radite. Nastavite sve da ih slušate, a radite onako kako vi smatrate da je ispravno.

Sanjati da neko broji, a vi zapisujete
Ako ste sanjali da neko broji, a vi zapisujete to implicira da ćete se baviti poslom koji vam se ne dopada ili ćete raditi nešto u čemu uopšte nećete uživati. Ipak, svesni ste da morate to da završite, pa ćete se potruditi da posao bude odrađen na najbolji mogući način.

Sanjati da ste odustali od brojanja
Ukoliko ste sanjali da ste odustali od brojanja to znači da ćete prestati da gubite vreme razmišljajući o onome što ne možete da promenite kako biste se posvetili stvarima koje su u vašem dometu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro nešto brojali, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija brojanja

Brojanje je proces sabiranja predmetaili ljudi.