Cedulja – šta znači sanjati ceduljicu?

Ceduljica u snovima simbolizuje vesti koje mogu da budu dobre ili loše, u zavisnosti od ambijenta u kome se vaš san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili. U svakom slučaju, ceduljica je znak da bi trebalo da se pripremite na određene promene u svom životu.

Videti u snu ceduljicu sa ljubavnom porukom

Ako ste u snu čitali ceduljicu sa ljubavnim sadržajem to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju raskid emotivne veze ili razvod braka.

Za osobe koje su duže vreme same san, takođe, ne donosi dobre vesti. On vam poručuje da potraga za vašom srodnom dušom neće uskoro da se okonča.

Ceduljica sa pretećom porukom u snu

Ukoliko ste u snu videli ceduljicu sa pretećom porukom to implicira da ste bez razloga zabrinuti. Moguće je da čekate rezultate nekog testa, ispita ili, pak, razgovora za posao.

Plaši vas mogući negativan ishod te situacije, međutim, san vam poručuje da nema potrebe za panikom, zato što će vesti biti dobre.

Sanjati ceduljicu sa vrlo važnom porukom

Čitati u snu ceduljicu sa vrlo važnom porukom ukazuje na to da ste skloni dramatizaciji. Svaki, pa čak i najmanji problem u stanju ste da podignete na nivo kataklizme.

Ako želite da sačuvate svoje mentalno zdravlje, moraćete da promenite način razmišljanja i svoje ponašanje. Ovo što sebi radite nikako ne može da izađe na dobro.

San o ceduljici sa tužnom porukom

Kada u snu čitate ceduljicu sa tužnom porukom to implicira da je pred vama vrlo turbulentan period. Mnogo toga će vam se dešavati u isto vreme i nećete baš moći da „pohvatate baš sve konce“.

Međutim, dobra vest je to što ćete imati na koga da se oslonite. Članovi porodice i bliski prijatelji će u svakom trenutku biti uz vas, spremni da vam pomognu.

Sanjati ceduljicu sa eksplicitnim sadržajem

Ovakav san simbolizuje ljubomoru. Moguće je da ste postali posesivni kada je voljena osoba u pitanju i da ga/je na taj način samo gurate od sebe. Ako ne želite da vas ostavi, morate da se menjate.

Prestanite da ga/je gušite, ukoliko imate nameru da sa njim tj. njom ostanete do kraja života.

Ceduljica sa porukom upozorenja

San u kome vidite ceduljicu na kojoj je neka upozoravajuća poruka to može bude znak da ste tužni, anksiozni ili depresivni.

Bilo kako bilo, trebaće vam energije da se izborite sa tim „unutrašnjim demonima“. Okružite se decom i vedrim ljudima, to vam može pomoći da prevaziđete krizu u koju ste zapali.

Čitati u snu ceduljicu posvećenu drugoj osobi

Ako ste sanjali da čitate ceduljicu koja nije namenjena vama to može da bude znak da će vas preterana iskrenost dovesti u nevolju.

Verovatno ćete zbog „dugog jezika“ nekome stati na žulj. Jako je bitno da znate sa kime i o čemu možete i smete da razgovarate. Neke teme, jednostavno, nisu za svačije uho.

Ceduljica sa radosnim vestima u snu

Kada sanjate da čitate ceduljicu sa radosnim, lepim vestima moguće je da će se na javi dogoditi upravo suprotno.

Nije isključeno da će vam se izjaloviti neki plan ili da ćete doživeti profesionalni ili ljubavni neuspeh. Ovo će svakako vašu psihu staviti na test. Verujte da ste dovoljno snažni da ga položite.

Nečitka ceduljica u snu

Ukoliko ste u snu videli nečitku ceduljicu to implicira da bi trebalo da se čuvate spletki. Neko od kolega ili poznanika će vam „podmetati klipove pod točkove“ kako bi ostvario/la neki svoj cilj tj. interes.

Nije isključeno da će govoriti neistine samo da bi postigao/la ono što želi. Ne možete ga/je sprečiti u tome, ali možete paziti šta vi radite.

Ceduljica sa crtežom u snu

Kada u snu vidite ceduljicu sa crtežom srca ili emotikona koji se smeje to je dobar znak. Ovakvi snovi ukazuju na to da uživate podršku i ljubav nekih vrlo iskrenih ljudi.

Potrudite se da ih što duže zadržite u svom životu.

Sanjati da ste nekome ostavili ceduljicu

Ostaviti nekome ceduljicu u snu ukazuje na to da ćete se naći u nezavidnoj situaciji. Moguće je da ćete nekome morati da saopštite bolnu istinu.

Biće vam vrlo teško da to učinite, ali, jednostavno, nećete imati mnogo izbora. Budite iskreni onoliko koliko biste želeli da on tj. ona bude iskren/a prema vama.

Pronaći ceduljicu u snu

Ako ste u snu pronašli ceduljicu na kojoj je poruka za nekog drugog to implicira da ne bi trebalo da se bliskim ljudima mešate u život.

Pustite ih da sami donose odluke, a savete delite samo ukoliko ih od vas zatraže. U svakom drugom slučaju bi se vaša dobra namera mogla shvatiti kao pokušaj da upravljate drugima.

Sanjati da ste izgubili ceduljicu

Ukoliko ste sanjali da ste izgubili ceduljicu to implicira da ste na javi zaboravili neku važnu obavezu ili bitan datum.

Moguće je da ste poslednjih dana rasejani usled silnih problema i zadataka, pa ste smetnuli sa uma nečiji rođendan, godišnjicu i slično. Budite iskreni i kažite da ste zaboravili, a nemojte da tražite neke druge izgovore.

Pocepanu ceduljicu sanjati

San u kome vidite pocepanu ceduljicu može da bude znak da vas neko laže. Nije isključeno da se trudi da vas iskoristi za ostvarenje svojih interesa.

Druga mogućnost jeste da vam ne govori istinu jer ne želi da vas povredi. Bilo kako bilo, intuicija vas u ovom slučaju sigurno ne vara.

Cepati ceduljicu u snu

Kada sanjate da cepate ceduljicu to implicira da ne možete da oprostite izdaju ili prevaru koju ste u prošlosti doživeli. Moguće je da vam je neko „zabio nož u leđa“ i da još uvek niste prešli preko toga.

Ne planirate se svetiti, međutim, voleli biste da mu/joj život vrati ono što je on tj. ona vama uradio/la.

Sanjati da vam je stranac dao ceduljicu

Ako ste sanjali da vam je stranac dao ceduljicu to znači da bi dalja rodbina mogla tražiti vašu pomoć u vezi sa nekim poslom ili problemom.

S obzirom na to da vi niste mogli da računate na njih kada vam je bilo najteže, postoji mogućnost da nećete želeti da im izađete u susret.

Razmislite o tome koliko je takav način razmišljanja dobar. Mislili ste da ste bolji od njih, a ispostaviće se da ste sasvim jednaki.

Videti u snu zgužvanu ceduljicu

Zgužvana ceduljica u snu ukazuje na to da ste svesni da neko pokušava da vas izmanipuliše, ali ga/je puštate da vidite do koje granice je spreman/a da ide.

Možda je reč o osobi prema kojoj gajite emocije i na koju teško možete da se naljutite.

U svakom slučaju, u nekom trenutku ćete morati da ga/je suočite sa činjenicom da znate šta pokušava da uradi.

Sanjati da ste zgužvali ceduljicu

Ukoliko ste sanjali da ste zgužvali ceduljicu to implicira da bi vam lakše bilo kada biste o tome što vas muči razgovarali s osobom kojoj verujete.

Možda vam on tj. ona ne može pomoći, ali će priča o tome baciti novo svetlo na situaciju u kojoj se nalazite. Ako ništa drugo, barem ćete skinuti teret sa srca.

Progutati ceduljicu u snu

Kada sanjate da ste progutali ceduljicu to znači da ste u poslednje vreme skloni donošenju ishitrenih i iznenađujućih odluka.

Verovatno su vas bliske osobe već upozorile na to da previše rizikujete, međutim, vi se na to ne obazirete. Shvatićete da su bili u pravu kada bude prekasno da bilo šta promenite.

Gledati u snu kako neko guta ceduljicu

Ako ste u snu gledali kako neko guta ceduljicu to znači da sumnjate u blisku osobu. Neko od članova porodice, partner tj. partnerka ili prijatelj tj. prijateljica se u poslednje vreme čudno ponaša, pa ste počeli da verujete da vam nešto taji.

Nemojte da ga/je optužujete ni za šta, ukoliko nemate dokaz da je pogrešio/la. Bolje o tome razgovarajte mirno i staloženo.

Sanjati da krijete ceduljicu

San u kome od nekoga krijete ceduljicu ukazuje na to da biste mogli pasti u neko iskušenje. Moguće je da ćete imati priliku da prevarite partnera tj. partnerku s osobom koja vam se duže vreme dopada.

Druga mogućnost jeste da ćete prekršiti obećanje koje ste dali sebi ili drugima. Imajte u vidu da vam savest neće dati mira ukoliko postupite onako kako nije ispravno.

Zapaliti ceduljicu u snu

Sanjati da ste zapalili ceduljicu znači da ste sigurni da ćete uspeti da sakrijete grešku koju ste napravili.

Moguće je da ste nešto pogrešili na poslu ili ste obmanuli drugu osobu. Mislite da će vaša tajna zauvek ostati skrivena, ali će vas vreme demantovati. Ta obmana će vam se kad-tad „obiti o glavu“.

Videti u snu kako neko pali ceduljicu

Ako ste u snu gledali kako neko pali ceduljicu to implicira da ćete saznati nečiju tajnu. Možda vam se prijatelj tj. prijateljica poveri, a možda se samo nađete u pravo vreme na pravom mestu.

U svakom slučaju, potrudite se da to što ste saznali ponesete sa sobom u grob, jer bi svaka druga odluka bila potpuno pogrešna.

Sanjati da ste bacili ceduljicu

Kada sanjate da ste bacili ceduljicu to znači da osobi koja vas je povredila nećete dati drugu šansu. Shvatićete da nemate snage za to ili da nije zaslužio/la da vas ima u svom životu.

Nemojte da budete očajni i zabrinuti zbog toga. Možda će u budućnosti doći trenutak kada ćete moći da na to razmišljate bez imalo besa ili drugih loših emocija.

Gledati u snu kako neko baca ceduljicu

Ukoliko ste u snu videli kako neko baca ceduljicu to implicira da bi trebalo da više verujete ljudima. Naime, urođeni skepticizam je dobar za profesionalne odnose, ali ne i za prijateljstva, tj. emocionalne veze. Morate ponekad da dozvolite ljudima da vam se približe.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno nekome ostavili ceduljicu ili vam je neko ostavio ceduljicu to je ostavilo utisak na vas.

Definicija ceduljice

Ceduljica ili cedulja je manji list papira, listić predviđen za pisanje.