Direktor – šta znači sanjati direktora?

Motivi direktora tj. direktorke su često zastupljeni u snovima muškaraca i žena odrasle, zrele dobi. Njihovo tumačenje je uslovljeno ambijentom u kome su se odvijali, a može da bude i pozitivno i negativno.

Videti direktora tj. direktorku u snu

San u kome vidite direktora tj. direktorku najavljuje veće promene u profesionalnom životu. Verovatno će u bliskoj budućnost vaše znanje, trud i rad biti prepoznati i adekvatno nagrađeni.

Moguće je da se neće ceo kolektiv složiti sa time da ste zaslužili da napredujete, ali to ne treba da vas brine.

Sanjati mladog i zgodnog direktora ili direktorku

Ukoliko ste u snu videli mladog i zgodnog direktora tj. direktorku to implicira da vam nedostaje koncentracije da se izborite s izazovom koji je pred vama.

Fokus vam je raspršen na sve strane i tako sigurno nećete doći do adekvatnog rešenja.

Stari direktor tj. direktorka u snu

Kada u snu vidite starog direktora tj. direktorku to je znak da bi trebalo da poslušate sugestiju koju ste nedavno dobili od prilično dobronamerne osobe.

On tj. ona ima mnogo više životnog iskustva od vas, pa vam može pomoći da stvari vidite u pravom svetlu. Osim toga, sigurno nema zle namere, nego vam je dao/la savet zato što ste mu/joj dragi.

Sanjati da ste izabrani za direktora tj. direktorku

Ako ste sanjali da ste izabrani za direktora tj. direktorku to znači da ćete morati da budete strpljivi. Vaše ambicije su velike, međutim, one se ne mogu realizovati preko noći.

Idite stepenik ka stepenik, pa uspeh sigurno neće izostati. Najvažnije je da budete spremni na neke žrtve i ustupke koje ćete morati da napravite na putu do cilja.

Biti direktor tj. direktorka u nekoj firmi u snu

Kada sanjate da ste vi direktor u nekoj firmi to je znak da ste napokon potpuno spremni da određene ideje sprovedete u delo.

Sigurno dugo razmišljate o tome, ali ste zabrinuti zbog mogućeg neuspeha. Ipak, shvatićete da su rizik i neizvesnost neophodni da bi ono što želite u nekom trenutku postalo stvarnost.

Videti golog direktora tj. direktorku u snu

Ovakav san ukazuje na to da bi vam se na javi mogao desiti neki veći blam. Moguće je da ćete se osramotiti pred većim brojem ljudi.

Ipak, tu situaciju ne treba da shvatate previše tragično, zato što se moglo dogoditi svakome. Možda će se o vama pričati neko vreme, ali će i to u određenom momentu postati samo anegdota i ništa više.

Razgovarati sa direktorom tj. direktorkom u snu

Ukoliko ste sanjali da pričate sa direktorom tj. direktorkom to implicira da biste uskoro mogli dobiti interesantan poziv.

Nekome će za posao biti potrebna osoba vašeg kalibra, te će vam ponuditi saradnju. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazite, ne treba mnogo da razmišljate da li ćete prihvatiti ponuđene uslove.

Sanjati da se svađate sa direktorom tj. direktorkom

Ako ste se u snu svađali sa direktorom tj. direktorkom to može da bude znak da će vašim brigama uskoro da dođe kraj.

Verovatno prolazite kroz težak period zato što finansije ne izgledaju baš dobro. Ipak, budućnost donosi promene zahvaljujući kojima ćete konačno moći da odahnete.

Vređati direktora tj. direktorku u snu

San u kome vređate direktora tj. direktorku znači da se plašite odmazde. Verovatno ste nekome u prošlosti naneli štetu, te sada strahujete od mogućih posledica.

Znate da je „osveta jelo koje se servira hladno“, što vašu budućnost čini neizvesnom. Možda možete da nešto preduzmete kako biste sprečili negativan scenario. Razmislite o tome.

Sanjati da vas direktor tj. direktorka vređa

Kada sanjate da vas direktor tj. direktorka vređa to znači da bi napokon trebalo da stavite sebe na prvo mesto.

Dozvolili ste da vam tuđi problemi, obaveze i prohtevi postanu prioritet, a ako tako nastavite, moguće je da ćete se u nekom trenutku probuditi kao frustrirana i nezadovoljna osoba.

Lagati direktora tj. direktorku

San u kome lažete direktora tj. direktorku ukazuje na to da bi trebalo da se o tome što vas muči posavetujete sa nekim kome verujete.

Naime, odabrali ste pogrešan način da rešite određeni problem, pa ne bi bilo loše kada bi vam druga, objektivna i dobronamerna osoba ukazala na potencijalne loše posledice onoga što radite.

Sanjati da vas direktor tj. direktorka laže

Ako ste sanjali da vas direktor tj. direktorka laže to znači da ne treba da budete snishodljivi prema ljudima koji uživaju izvesnu reputaciju u društvu.

To što je neko autoritet, ne mora da znači da je uvek u pravu. Zato ne treba da se plašite da izrazite svoje mišljenje, ako je suprotno od njegovog tj. njenog.

Potući se sa direktorom tj. direktorkom u snu

Ukoliko ste sanjali da ste se potukli sa direktorom tj. direktorkom moguće je da ćete biti neshvaćeni. Neki vaši stavovi, ideje ili planovi neće naići na razumevanje ljudi koji vas okružuju.

Ukoliko budete zaista verovali da je vaš put ispravan, tj. da može da doprinese napretku, nemojte da prestanete da se borite za to.

Krasti od direktora tj. direktorke u snu

Sanjati da kradete od direktora tj. direktorke može da bude znak da razmišljate o tome da se upustite u neki vrlo rizičan poduhvat.

Mislite da vam to može doneti blagostanje na duže staze. Ipak, budite vrlo oprezni. Izvažite moguće benefite i gubitke, pa tek onda počnite da provodite odluku ili, pak, odustanite od nje.

Sanjati da ste ubili direktora tj. direktorku

Ako ste sanjali da ste ubili direktora tj. direktorku moguće je da ste izabrali vrlo loš način da ostvarite neki cilj.

Za početak, najvažnije je da promenite ugao gledanja na situaciju u kojoj ste se našli, jer tu leži ključ problema.

Malo vam je potrebno da pronađete izlaz iz krize u kojoj ste se našli. Zato je bitno da budete vrlo strpljivi, mudri i uporni.

Videti mrtvog direktora tj. direktorku u snu

Kada u snu vidite mrtvog direktora tj. direktorku to može da bude znak da ste pod stresom ili u panici, te da ne možete da razmišljate jasno i trezveno.

Jako je važno da ne donesete odluku koja će vas uvući u još veći problem. Samo se vodite izrekom „triput meri, jednom seci“.

San o pokojnom direktoru tj. direktorki

Ukoliko ste u snu videli pokojnog direktora tj. direktorku to implicira da će vam se sreća osmehnuti.

Nešto nećete uraditi kako treba, međutim, posledice neće biti tako tragične kako se vama činilo. Ipak, važno je da se u budućnosti ne oslanjate toliko na sreću, koliko na razum.

Sanjati da pijete sa direktorom tj. direktorkom

Ovakav san znači da morate da pazite šta i pred kime pričate. To se posebno odnosi na ljude od čijih odluka zavisi vaša budućnost.

Nemojte da govorite ružno o šefu pred osobama koje ne poznajete. Ispravno je da kritički razmišljate, međutim, nije svaka situacija vredna bunta i konflikta.

Plesati sa direktorom tj. direktorkom u snu

San u kome ste plesali sa direktorom tj. direktorkom znači da biste posredstvom moćnih poznanika mogli rešiti nešto što vas duže muči.

Možda ćete dobiti posao ili napredovati u onome čime se trenutno bavite. To će neki verovatno smatrati nepotizmom, ali vi nećete mnogo brinuti o takvima.

Flertovati sa direktorom tj. direktorkom

Ako se sanjali da se udvarate šefu tj. šefici to implicira da želite nešto da postignete bez puno muke.

Koristite se različitim metodama da biste ostavili svoj cilj, a jedna od njih nije gubljenje vremena radeći na tome i usavršavajući se.

Nije isključeno da ćete postići ono što želite, ali da nećete moći dugo da zadržite tu poziciju.

Šta znači kada direktor tj. direktorka flertuje sa vama u snu?

Ovakav san najavljuje stres na javi. Verovatno ćete morati da uradite nešto što se kosi sa vašim ubeđenjima.

Druga mogućnost jeste da ćete nekome morati da kažete surovu istinu. Jedina sugestija je da budete potpuno iskreni.

Sanjati da se ljubite sa direktorom tj. direktorkom

Premda san u kome se ljubite sa direktorom tj. direktorkom može da ima seksualnu konotaciju, češće ih sanjamo kada nam se dopadne neki gest nadređene osobe.

Ukoliko na javi niste dobri sa direktorom tj. direktorkom, san može da bude znak da će se to popraviti.

San u kome vas direktor tj. direktorka grli

Kada sanjate da vas direktor tj. direktorka grli to može da bude znak da ćete uskoro napraviti grešku na poslu i da ćete nastojati da to sakrijete od kolega i nadređenih.

Plašićete se mogućih kritika, te ćete se truditi da se iz te situacije izvučete sami. Nije isključeno da nećete uspeti i da ćete ipak morati da zatražite pomoć.

Voditi ljubav sa direktorom tj. direktorkom

Ukoliko ste sanjali da vodite ljubav sa direktorom tj. direktorkom to implicira da vam na javi fali pažnje i ljubavi. Ljudima koji su dugo sami sigurno nije potrebno pojašnjenje.

Ako ste u vezi ili braku, ne bi trebalo da budete usamljeni. U tom slučaju, san vam poručuje da razgovarate sa voljenom osobom o tome kako se osećate.

Sanjati da se udajete za direktora

Ako neudata žena sanja da se udaje za direktora moguće je da je razočarana u ljubav. Neko vas je povredio i zato ste odustali od potrage za svojom srodnom dušom.

Kada takav san sanja udata žena to znači da svoje zamerke i nezadovoljstvo krije od partnera.

Ženiti direktorku u snu

Kada neoženjen muškarac sanja da ženi direktorku to implicira da je jedna žena u njegovom životu presudna figura.

Nju sluša i postupa po njenim instrukcijama. Ako takav san sanja oženjen muškarac to može da znači da mu se supruga više ne dopada.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ukoliko vas je direktor tj. direktorka ili neko od kolega na poslu naljutio/la, to je ostavilo snažan utisak na vas. Ako ste vi direktor nekog preduzeća san se ne tumači.

Definicija direktora

Direktor je osoba iz grupe menadžera koji vodi ili nadzire određenu oblast kompanije.