Šta znači sanjati džuboks?

Snovi sa motivom džuboksa su danas prilično retki, što i ne čudi, s obzirom na to da ove muzičke uređaje ne viđamo često u lokalima, kafićima i slično. Tumačenje ovakvih snova je uslovljeno ambijentom u kome su se odvijali i detaljima koji su ih pratili.

Videti džuboks u snu

Ako ste u snu videli džuboks to može da bude nagoveštaj promena u vašem životu. One se posebno tiču emocija.

Moguće je da ćete uskoro shvatiti da nekoga volite više nego što biste želeli to sebi da priznate. Druga mogućnost jeste da ćete doći do zaključka da vas neko više ne voli kao pre.

Sanjati ugašen džuboks

San u kome vidite ugašen džuboks ukazuje na to da vašem životu fali uzbuđenja. Verovatno ste se uljuljkali u neku kolotečinu.

Možda vam to sada i odgovara, međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da niste srećni i zadovoljni i moraćete nešto da menjate. Važno je da znate da sve zavisi od vas.

Pokušavati da upalite džuboks u snu

Ukoliko ste u snu bezuspešno pokušavali da upalite džuboks to implicira da lako odustajete. Vas mogu pokolebati čak i najmanji izazovi.

Moguće je da ste imali neke ciljeve, međutim, digli ste ruke od toga zato što su vas prepreke uplašile. Ako želite napredak u bilo kom segmentu svog života, počnite da se menjate.

Videti pokvaren džuboks u snu

Kada u snu vidite pokvaren džuboks to znači da nešto neće ispuniti vaša očekivanja. Možda ćete se radovati nekom slavlju ili druženju.

Jedva ćete čekati da zabava počne, međutim, atmosfera će biti vrlo loša, pa ćete poželeti brzo da odete kući. Potvrdiće se pravilo da se najbolji provod dešava kada se najmanje nadate.

Tražiti pesmu na džuboksu u snu

Sanjati da tražite pesmu na džuboksu može da bude znak da će vam prošlost zakucati na vrata. Vratiće vam se neke emocije koje ste mislili da ne postoje.

Ako ste, pak, bili neodlučni oko toga koju pesmu da odaberete na džuboksu to može da simbolizuje neke dileme. Možda vam se istovremeno dopadaju dve osobe i ne znate za koju da se odlučite.

Videti u snu kako neko traži pesmu na džuboksu

Ako ste u snu videli drugu osobu kako traži pesmu na džuboksu moguće je da će neko pokazati simpatije prema vama.

Verovatno ste i sami ranije primetili da mu/joj se dopadate, ali će sada biti vrlo otvoren/a. Ukoliko ste sami i ukoliko se on tj. ona vama dopada, nema razloga da ne odete makar na kafu.

Sanjati da na džuboksu čujete poznatu pesmu

Ovakav san ukazuje na to da biste uskoro mogli sresti osobu koju dugo niste videli, a koja je u nekom trenutku bila važan deo vašeg života.

Otići ćete na kafu, piće ili večeru i evociraćete drage uspomene iz prošlosti. To će vam pomoći da napunite baterije za izazove koji vam tek predstoje.

Ubacivati kovanice u džuboks u snu

Kada sanjate da ubacujete kovanice u džuboks to implicira da ne znate šta želite, tj. da je vreme za iskren razgovor sa samim sobom.

Imate neke dileme, međutim, niste sasvim pošteni ni prema sebi, a ni prema drugima. Zato je bitno da odgovorite na neka pitanja kako biste znali šta treba da radite, tj. šta očekujete da drugi urade.

Sanjati da je džuboks „progutao“ kovanicu, a nije pustio pesmu koju ste tražili

Ukoliko ste sanjali da je džuboks samo „progutao“ vašu kovanicu to znači da neko ili nešto neće ispuniti vaša očekivanja. Moguće je da velike nade polažete u određeni posao.

Uložili ste trud i vreme u to, međutim, šanse da budete zadovoljni rezultatima su minimalne. Moraćete da se pomirite sa činjenicom da niste uspeli i da se fokusirate na nešto drugo.

Plesati uz pesmu iz džuboksa u snu

Ako ste sanjali da plešete uz pesmu iz džuboksa to je dobar znak. Ovakav san obično ukazuje na to da ćete pronaći način da se opustite.

U poslednje vreme ste pod stresom i to bi moglo ozbiljno da zapreti vašem mentalnom, pa i fizičkom zdravlju. Na sreću, stvari će uskoro početi da se menjaju na bolje.

Sanjati da drugi plešu uz pesmu iz džuboksa

San u kome vidite kako neko pleše uz pesmu iz džuboksa ukazuje na to da bi vas bliska osoba mogla obradovati dobrim vestima.

Moguće je da ćete saznati da je sa njegovim tj. njenim zdravljem sve u redu, da je ostvario privatni ili profesionalni uspeh.

Kada to čujete, pašće veliki teret sa vaših leđa i konačno ćete moći mirno da spavate.

Kupiti džuboks u snu

Ukoliko ste sanjali da ste kupili džuboks moguće je da ćete imati posla sa sebičnom osobom. Neko će pokušati da vas iskoristi u materijalnom ili emocionalnom smislu.

Primetićete da njegovo tj. njeno ponašanje nije u redu, međutim, ignorisaćete tu činjenicu. Negativan scenario ćete sprečiti samo ukoliko na vreme otvorite oči.

Sanjati da prodajete džuboks

Kada sanjate da prodajete džuboks to implicira da biste se mogli razočarati u osobu koju ste dugo idealizovali.

Shvatićete da on tj. ona nije onakav tj. onakva kakvom ste ga/je doživljavali, tj. da ima mnogo više osobina koje vam se ne dopadaju. Postoji mogućnost da ćete nakon jedne situacije odlučiti da se distancirate od njega tj. nje.

Pokloniti nekome džuboks u snu

Sanjati da ste nekome poklonili džuboks može da ukazuje na to da će na javi određena osoba pogrešno shvatiti vaše reči ili postupke.

Verovatno ćete ga/je nenamerno uvrediti. Nećete to odmah shvatiti, međutim, promeniće ponašanje, pa ćete uvideti o čemu se radi.

Moraćete da se izvinjavate, bez obzira na to što vam namere nisu bile loše.

Sanjati da vam je neko poklonio džuboks

Ako ste sanjali da vam je neko poklonio džuboks to implicira da treba da pazite sa kime provodite svoje slobodno vreme.

Naime, verovatno ste i sami shvatili da neki ljudi ne zavređuju vašu pažnju, a sada se zapitajte zašto i dalje ostaju deo vašeg života.

San vam poručuje da se fokusirate na ljude od kojih možete nešto da naučite i koji vas do sada nisu izdali.

Ukrasti džuboks u snu

Sanjati da ste ukrali džuboks iz radnje ili lokala ukazuje na to da biste pod uticajem alkohola ili nekih drugih supstanci mogli napraviti glupost.

Pazite šta radite u narednom periodu, ako nećete da se nađete u nevolji. Kada sanjate da ste ukrali džuboks iz nečijeg doma to najavljuje svađu u skorijoj budućnosti.

Sanjati da vam je neko ukrao džuboks

Ukoliko ste sanjali da vam je neko ukrao džuboks to implicira da sumnjate u blisku osobu.

Verovatno se prijatelj tj. prijateljica u poslednje vreme ponaša čudno i počeli ste da mislite da vam nešto krije.

Nemojte da ga/je napadate, nego o tome što vas muči razgovarajte mirno, bez povišenih tonova.

Razbiti džuboks u snu

Kada sanjate da ste razbili džuboks to znači je vreme da naučite da se borite sa unutrašnjim „demonima“, a ne da svoj bes i nezadovoljstvo iskaljujete na drugim ljudima.

Svi imaju svoje probleme, pa je najmanje što im je potrebno da trpe vaše frustracije. Ako nastavite u ovom smeru kojim ste krenuli, postoji mogućnost da ćete ostati bez osoba kojima ste bili vrlo dragi.

Gledati u snu kako neko razbija džuboks

Ako ste u snu videli kako neko razbija džuboks to implicira da ćete se naći u nezavidnom položaju.

Verovatno ćete prisustvovati nekom verbalnom sukobu. Trudićete se da smirite situaciju, ali vam to neće polaziti za rukom. U nekom trenutku ćete dići ruke od toga kako ne biste „izvukli deblji kraj“.

Sanjati da džuboks gori

Kada sanjate da džuboks gori to znači da bi vas nečije ponašanje moglo istovremeno naljutiti i rastužiti.

Moguće je da ćete kod bliske osobe uočiti osobinu koju do sada niste videli, a koja je po vama izuzetno ružna.

Nećete mu/joj ništa reći, ali će vam biti žao što je tako nešto deo njegovog tj. njenog karaktera. Na kraju krajeva, imajte u vidu da ni vi niste idealni, te da ne možete to da očekujete od drugih.

Sanjati da ste bacili džuboks

Baciti džuboks u snu ukazuje na to da biste uskoro mogli napokon ostaviti prošlost iza sebe i krenuti dalje. Verovatno vas je nešto konstantno vuklo nazad.

Nije vam dalo da živite u sadašnjosti, niti da planirate budućnosti. Zato ćete izvući pouku iz toga i krenuti dalje. Trebaće vam snage i hrabrosti za ono što dolazi, ali nemojte da sumnjate u sebe.

Videti u snu kako je neko bacio džuboks

Ukoliko ste sanjali da je neko bacio džuboks to znači da će vas zaboleti kad shvatite da vas je neko potpuno izbrisao iz vašeg života.

Možda ste se nadali da postoji mogućnost da se vaš odnos popravi, međutim, uskoro ćete se uveriti da ste bili u krivu i da ste zauvek „precrtani“.

Popravljati džuboks u snu

Kada sanjate da popravljate džuboks to implicira da ćete pokušati da „ispeglate“ odnose sa nekim. To može biti član porodice ili neko od prijatelja sa kojim ste se raspravljali oko sitnica.

Situacija je dovela do udaljavanja, ali vi ne želite da ostane na tome, nego ćete se potruditi da budete dobri kao što ste bili pre toga.

Sanjati da neko popravlja džuboks

San u kome vidite kako neko popravlja džuboks ukazuje na to da se kolebate da li da nekome ko vas je uvredio ili povredio date drugu šansu.

Moguće je da niste osvetoljubivi, ali da teško zaboravljate kada vam neko nešto loše uradi.

Ipak, ovog puta razmišljate o tome da li da mu/joj pružite priliku da pokaže da je to bio samo trenutak slabosti, a ne zla namera.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno videli džuboks to je ostavilo utisak na vas.

Definicija džuboksa

Džuboks (engl. Jukebox) je delimično automatizovani muzički uređaj, obično na kovanice, koji može odsvirati posebno odabrane pesme iz vlastite zbirke pesama na nekom od medija.