Fotelja – šta znači sanjati fotelju?

Snovi sa motivom fotelje su vrlo česti. Podjednako učestalo ih sanjaju i muškarci i žene. Njihovo tumačenje je uslovljeno kontekstom u kome su se odvijali i detaljima kojima je san bio praćen.

Sanjati novu fotelju

Nova fotelja u snovima simbolizuje promene na javi. Moguće je da ćete u narednom periodu odlučiti da promenite radno mesto ili zanimanje.

Nisu isključene ni promene mesta boravka, te promene na emotivnom planu.

Staru fotelju videti u snu

Ako ste u snu videli staru fotelju verovatno ste u kolotečini. Svaki dan izgleda isto, zato što se vi plašite da izađete iz svoje zone komfora.

Svesni ste da niste baš srećni, ali ne radite ništa kako bi se to promenilo. Niko vam drugi ne može pomoći, ako vi ne želite da pomognete sami sebi.

San o pokvarenoj ili pocepanoj fotelji

Ukoliko ste u snu videli pocepanu ili pokvarenu fotelju to implicira da ste nečim frustrirani. Nešto na javi vas je izbacilo iz koloseka i teško se nosite sa time.

Taj događaj ili situacija trebalo bi da ostanu u prošlosti, a vi morate da počnete da živite u sadašnjosti i razmišljate o budućnosti.

Sanjati da sedite na fotelji

Kada sanjate da sedite na fotelji to znači bi trebalo malo bolje da rasporedite vreme koje vam je na raspolaganju.

Stalno kukate kako vas posao iscrpljuje i kako vam ne ostavlja dovoljno energije i prostora da se bavite onim u čemu uživate.

U trenutku kada shvatite da su to samo izgovori, stvari će početi da se menjaju na bolje.

Videti u snu kako neko sedi na fotelji

Sanjati da neko sedi na fotelji ukazuje na to da postoji mogućnost da ćete se distancirati od nekoga.

Možda ćete shvatiti da sa tom osobom više nemate ništa zajedničko, te ćete svoje vreme početi da provodite sa drugim ljudima.

Nećete se posvađati, ali postoji mogućnost da će se vaši kontakti svesti na minimum.

Ležati na fotelji u snu

Ako ste sanjali da ležite na fotelji u snu to znači da vam je potreban odmor. Moguće je da ste u poslednje vreme doživeli dosta stresa i da niste stigli da procesuirate situaciju u kojoj se nalazite.

Uzmite dva dana pauze kako bi vam se utisci slegli i kako biste „napunili baterije“ za nove izazove.

Sanjati mačku u fotelji

Kada u snu vidite mačku kako leži ili sedi na fotelji to implicira da vam neko crpi pozitivnu energiju.

Shvatili ste da se osećate loše nakon što neko vreme provedete sa tom osobom.

San vam poručuje da zbog vlastitog mira, barem na kratko izbegavate druženje sa njim tj. njom.

Pasti sa fotelje u snu

Sanjati da ste pali sa fotelje može da znači da često sami sebe sabotirate. Vi skoro svaku svoju ideju osudite na propast, čak i pre nego što pokušate da je realizujete.

Niste neuspešni zato što se ceo svemir okrenuo protiv vas, nego zbog toga što ne verujete u sebe i svoje sposobnosti.

Sanjati da je neko drugi pao sa fotelje

Videti u snu kako je neko pao sa fotelje ukazuje na to da ćete odustati od pokušaja da blisku osobu ubedite u nešto.

Primetili ste da pravi brojne greške i otvoreno ste mu/joj ukazali na to. Međutim, rezultati su izostati – on tj. ona je nastavio/la po starom. Jedino što zapravo možete da uradite jeste da se držite po strani.

Praviti fotelju u snu

Ako ste sanjali da pravite fotelju to je dobar znak. Moguće je da ćete napokon krenuti sa realizacijom neke ideje ili plana.

Imate dovoljno energije i motiva, samo vam je potrebno strpljenje da biste ostvarili ono što želite.

Sanjati da neko pravi fotelju

Kada u snu vidite kako neko pravi fotelju to implicira da bi trebalo da podržite blisku osobu u onome što namerava da uradi.

Sugerišite mu/joj šta može da promeni kako bi imao/la veće šanse, ali nemojte da ga/je kritikujete, jer mu/joj je sada vaša pomoć preko potrebna.

Popravljati slomljenu fotelju u snu

Ovakav san ukazuje na probleme sa novcem. Moguće je da vaši troškovi premašuju primanja i da ste zbog toga vrlo zabrinuti.

Mnogo radite, međutim, to se na vašem bankovnom računu ne vidi. Razmislite o dodatnom, honorarnom poslu ili o promeni zanimanja.

Videti u snu kako neko popravlja slomljenu fotelju

Ukoliko ste u snu videli kako neko popravlja slomljenu fotelju to može da bude znak da je bliska osoba u krizi, a vi o tome ne znate ništa jer ste posvećeni svojim obavezama i problemima.

Obratite pažnju na ljude koje volite, možda ste im potrebni.

Kupovati fotelju u snu

Ako ste sanjali da kupujete fotelju moguće je da intenzivno razmišljate o nekoj velikoj životnoj promeni. To može da se odnosi na vaš privatni ili profesionalni život.

Dobro je što razmišljate o budućnosti, ali budite vrlo oprezni ukoliko nameravate da donesete neke krupne odluke ili povučete rizične poteze.

Sanjati da prodajete fotelju

Prodavati fotelju u snu ukazuje na to da bi vaša kreativnost uskoro mogla doći do izražaja. Vrlo ste maštovita osoba, ali do sada niste imali priliku da to pokažete.

U bližoj budućnosti ćete se baviti poslom u kome ćete zaista uživati.

Dobiti fotelju na poklon u snu

Kada sanjate da vam je neko poklonio fotelju to implicira da ste predmet nečije požude.

Jedna osoba vrlo intenzivno razmišlja o vama. Možda se ne viđate često, međutim, sigurno osećate određenu vrstu napetosti kada ste u njegovoj tj. njenoj blizini.

Poklanjati nekome fotelju u snu

Ako ste sanjali da ste nekome poklonili fotelju to znači da ste odlučni u nameri da nekoga osvojite.

Duže vreme vam se dopada, međutim, bio/la je u vezi ili braku, pa ste se držali na distanci. Sada kada ste saznali da je sam/a, sigurno ćete učiniti sve da ga/je osvojite.

Šta znači kada sanjate da ste ukrali fotelju?

Ukoliko ste sanjali da ste ukrali fotelju iz prodavnice tj. radnje to implicira da će neko otkriti vašu „slabu tačku“ i da će to upotrebiti protiv vas. Budite oprezni!

Ako ste sanjali da ste nekome iz kuće ili stana ukrali fotelju, san vam poručuje da nećete uspeti da ostarite ono što trenutno jako želite.

Sanjati da vam je neko ukrao fotelju

Kada sanjate da vam je neko ukrao fotelju to znači da ste paranoični. Moguće je da mislite da vas neko sabotira, a u stvari to radite sami sebi.

Većinu grešaka ste napravili vi, a ne drugi ljudi. Preuzmite odgovornost, izvucite pouku da bi se stvari u budućnosti promenile.

Tumačenje sna po boji fotelje

Videti crnu kožnu fotelju u snu

Crna kožna fotelja u snovima ukazuje na to da ćete imati priliku da upoznate vrlo uticajnu osobu.

Verovatno ćete poželeti da sarađujete sa njim tj. njom, jer vam se čini kao izuzetno sposobna ličnost.

Sanjati smeđu kožnu fotelju

Ako ste u snu videli smeđu kožnu fotelju moguće je da ćete dobiti nemoralnu ponudu od kolege tj. koleginice, poslovnog saradnika tj. saradnice ili nadređene osobe.

Iznenadiće vas njegovo tj. njeno ponašanje, a nije isključeno ni da ćete nakon ovoga potpuno promeniti mišljenje o njemu tj. njoj.

Bela fotelja u snu

Ukoliko ste u snu videli belu fotelju to znači da biste mogli „stati na žulj“ izuzetno osvetoljubivoj osobi.

Možda će se to dogoditi slučajno, ali će vas posledice, tj. njegovo ili njeno ponašanje šokirati. Shvatićete na šta su ljudi sve spremni kada im se suprotstavite.

San o crvenoj fotelji

Crvena fotelja u snovima najavljuje strastvene trenutke na javi. Moguće je da ćete uploviti u neku vrstu tajne veze, baziranoj isključivo na seksualnoj privlačnosti.

Druga mogućnost jeste afera na jedno veče. Ni zauzetima neće biti dosadno u krevetu, jer će partner tj. partnerka predložiti nešto izuzetno zanimljivo.

Videti plavu fotelju u snu

Kada u snu vidite plavu fotelju to najavljuje dobre vesti. Verovatno ćete čuti nešto što će vas jako obradovati, a tiče se vašeg profesionalnog ili privatnog života.

U svakom slučaju, pred vama je vrlo povoljan period, pa bi bilo dobro kada biste ga iskoristili na najbolji mogući način.

Sanjati zelenu fotelju

Zelena fotelja u snovima ukazuje na to da biste uskoro mogli upoznati interesantnu osobu.

Dopašće vam se njegov tj. njen način razmišljanja i harizma. Potrudićete se da što više vremena provedete sa njim tj. njom, a ukoliko je reč o osobi suprotnog pola, nije isključeno ni da ćete se zaljubiti.

Žutu fotelju videti u snu

Ako ste u snu videli žutu fotelju to implicira da je neko ljubomoran na vas. Moguće je da je reč o prijatelju tj. prijateljici koga/koju poznajete ceo život.

Svesni ste da na svaki način pokušava da vas omalovaži, ali se i dalje družite. Zapitajte se da li bi vam falio/la kada više ne bi bio/la deo vašeg života.

Videti ljubičastu fotelju u snu

Ljubičasta fotelja u snovima ukazuje na to da ste trenutno u odličnom životnom periodu. Osećate se dobro i zračite pozitivnom energijom, pa biste mogli biti vrlo privlačni suprotnom polu.

Ovo se posebno odnosi na ljude koji su duže vreme sami.

Sanjati zlatnu fotelju

Zlatna fotelja u snovima znači da na javi maštate o luksuznom životu, ali ga sebi ne možete priuštiti.

Nema ništa loše u velikim ambicijama, ukoliko ste spremni da se borite i žrtvujete za to što želite.

Šarena fotelja u snu

Ako ste sanjali šarenu fotelju to implicira da ćete dobiti zanimljiv poklon. Druga mogućnost jeste da će vam se dogoditi nešto potpuno neočekivano, ali veoma lepo.

U svakom slučaju, danima ćete zbog toga biti nasmešeni.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno videli fotelju, kupovali ili sedeli na njoj, to je ostavilo utisak na vas.

Definicija fotelje

Fotelja (franc. Fauteuil) je vrsta komforne stolice najčešće izrađene od drveta. Njeno sedište i naslon obloženi su mekim materijalom. Može imati naslone za ruke.