Šta znači sanjati gliser?

Istraživanje je pokazalo da muškarci i žene svih starosnih grupa snove sa motivom glisera češće sanjaju leti nego zimi, što je i logično, ako se uzme u obzir da ovo prevozno sredstvo uglavnom viđamo na moru, tokom godišnjih odmora. Značenje ovakvih snova je uslovljeno kontekstom u kome su se odvijali, kao i detaljima koji su ih pratili.

Videti u snu gliser na pučini

Ukoliko ste u snu videli gliser na pučini to može da simboliše potrebu za promenom. Verovatno ste shvatili da vas nešto guši i da biste rado od toga pobegli.

Na neke probleme ne možete da zažmurite, nego morate hrabro da se suočite sa njima.

Gliser nasukan na obali u snu

San u kome vidite gliser nasukan na obali ukazuje na to da nije vreme za realizaciju vaše ideje.

Možda vam se učinilo da je došao trenutak da ono što vam se dugo mota po glavi sprovedete u delo, međutim, okolnosti vam ne idu na ruku, pa je bolje da sačekate.

Sanjati gliser na pristaništu tj. luci

Kada u snu vidite gliser usidren u luci to implicira da vam fali uzbuđenja. Zapali ste u dosadnu kolotečinu i ništa vam se interesantno ne događa.

To se neće ni promeniti ukoliko vi ne odustanete od navike da svaki slobodan trenutak provodite na kauču ispred televizora.

Učiti da upravljate gliserom u snu

Ako ste sanjali da upravljate gliserom to znači da želite nekoga da promenite. Možda vam se ta osoba sviđa, međutim, postoji nešto što vam smeta.

Imajte u vidu da postoje samo dve mogućnosti – da ćete ga/je promeniti i da vam se više neće dopadati ili da ga/je neće promeniti i da ćete zbog toga dugo patiti.

Sanjati da nekoga učite da upravlja gliserom

Učiti nekoga da upravlja gliserom u snu ukazuje na to da ste pod stresom. Verovatno ste neku obavezu dugo odlagali i sada je krajnje vreme da se time pozabavite.

Rokovi su vas pritisnuli, a to je isključivo posledica vašeg nemara, a ne nekih okolnosti na koje niste mogli da utičete.

Voziti gliser na moru u snu

Sanjati da vozite gliser na moru znači da težite samostalnosti. Ne želite da zavisite od drugih ljudi ili njihove volje, nego isključivo od sebe.

Nezavisnost je vaš životni san i moraćete mnogo da se trudite kako biste ga ostvarili. Budite uporni i strpljivi, pa će vam se žrtva isplatiti.

Sanjati da ste vozili gliser po reci

Voziti gliser po reci u snu ukazuje na to da vam je spektar mogućnosti dosta sužen u poslednje vreme zato što ste propustili neke velike šanse.

Izvucite pouku iz toga kako biste u budućnosti donosili bolje i hrabrije odluke. Prestanite da krivite druge za vlastite neuspehe!

Voziti u snu gliser po jezeru

Ukoliko ste u snu vozili gliser po jezeru to implicira da bi trebalo da prihvatite ponudu za poslovnu saradnju koju ste nedavno dobili, čak i ako vam se čini da će vam oduzeti previše vremena, a neće doneti benefite. Ako ne probate, ne možete ni znati kako će se neka situacija odviti.

Šta znači kada vas neko vozi gliserom u snu?

Ako ste sanjali da vas je neko drugi vozio gliserom to je znak da ste zabrinuti za svoju budućnost. Neke stvari se nisu realizovale i to vas plaši.

Ipak, dobro je to što ste po prirodi borac i što nećete odustati dok god imate makar i malu šansu za uspeh. Vaša istrajnost je za svaku pohvalu i trebalo bi time da se ponosite.

Sanjati da ste pali sa glisera

Kada sanjate da ste pali sa glisera u vodu to implicira da ste previše samokritični. Čak i kada vas drugih hvale, vi niste potpuno zadovoljni svojim rezultatima i uspesima.

Niko ne kaže da treba da svima pričate o tome ko ste i šta ste, ali treba da naučite da prihvatite kompliment i da shvatite koliko zapravo vredite.

Skočiti sa glisera u more u snu

Ukoliko ste sanjali da ste skočili sa glisera u more to može da bude znak da ćete se upustiti u neki rizičan poduhvat. Možda ćete započeti privatni posao, proširiti postojeći biznis ili izaći na ispit za koji se niste dobro spremili.

Druga mogućnost jeste da ćete se napokon ohrabriti da priđete osobi koja vam se dugo dopada.

Kupiti gliser u snu

Sanjati da ste kupili gliser znači da ste željni dokazivanja. Svesni ste da posedujete prilično široko znanje i veliko iskustvo, samo vam je potrebna šansa da to i pokažete, tj. da vam se sve što ste uložili u sebe isplati.

To što ste ambiciozni je odlično, ali je bitno da se rešite straha od neuspeha, tj. od izlaska iz vlastite zone komfora.

Sanjati da prodajete gliser

Prodavati gliser u snu ukazuje na veće izazove na javi. Moguće je da ćete se suočiti sa finansijskim problemima.

Rashodi će premašiti prihode, pa nije isključeno ni da ćete se zadužiti kako biste servisirali tekuće obaveze. Budite oprezni kako vas sutra ne bi bolela glava zbog uslova koje ste prihvatili. Bolje je „stegnuti kaiš“.

Dobiti gliser na poklon u snu

Ako ste sanjali da ste dobili gliser na poklon to implicira da imate prevelika očekivanja od nekoga.

Polažete velike nade u njega tj. nju, međutim, postoje realne šanse da ćete se razočarati. Shvatićete da je izreka „uzdaj se u se i u svoje kljuse“ zapravo živa istina.

Sanjati da ste nekome poklonili gliser

Pokloniti nekome gliser u snu ukazuje na to da vas odnos sa nekom osobom zbunjuje. Verovatno ste u nekoj vrsti neformalne veze i svaki put kad se vidite sa tom osobom pomislite da je poslednji put.

Možda biste prvo trebali biti iskreni prema sebi, pa onda i prema njemu tj. njoj.

Ukrasti gliser u snu

Kada sanjate da ste ukrali gliser iz luke to implicira da ćete doneti nepromišljenu odluku. Nećete razmišljati o tome šta će se dalje događati, nego ćete u trenutku pomisliti da je to što radite ispravno.

Sanjati da vam je neko ukrao gliser

Ako se sanjali da vam je neko ukrao gliser to najavljuje probleme u komunikaciji s osobom sa kojom se redovno viđate.

Možda će to biti prijatelj tj. prijateljica ili neko od radnih kolega. Nećete se oko nečega složiti, ali ipak treba da pazite da rasprava ne ode predaleko.

Popravljati gliser u snu

Sanjati da popravljate gliser ukazuje na to da se trudite da promenite mišljenje koje neko o vama ima.

Verovatno mislite da on tj. ona ima pogrešan stav o vama i nastojite da se „podignete u njegovim tj. njenim očima“. Zapitajte se zašto vam je to toliko važno.

Videti u snu kako neko popravlja gliser

San u kome vidite kako neko popravlja gliser obično znači da ste dozvolili da predrasude upravljaju vašim životom.

Mišljenje o ljudima i stvarima ne gradite na temelju znanja i iskustva, nego na bazi pretpostavki. Zato propuštate priliku da upoznate vrlo interesantne osobe i da doživite nešto što ćete dugo pamtiti.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od boje glisera koji ste videli.

Crni gliser u snu

Kada u snu vidite crni gliser moguće je da će vam se dopasti neka vrlo moćna i uticajna osoba.

Trudićete se da zadobijete njegovu tj. njenu pažnju, ne samo zbog toga što vas fizički privlači, nego i zato što znate da vam može pomoći da rešite neke svoje probleme.

Sanjati beli gliser

Ukoliko ste u snu videli beli gliser to implicira da bi trebalo da prestanete da glumite nešto što niste.

„Pročitani ste“ i samo ispadate smešni. Zašto, jednostavno, ne biste pustili ljude da vas upoznaju onakvog tj. onakvu kakav tj. kakva jeste?

Videti u snu žuti gliser

San u kome vidite žuti gliser znači da se trudite da izazovete ljubomoru ili zavist. Moguće je da uživate u tome kada neko svedoči vašim uspesima, kada se o vama priča i slično.

Tračeve smatrate vrlo korisnim zato što mislite da vam „podižu cenu“. Možda je to posledica kompleksa sa kojim se nikad niste uhvatili u koštac.

Crveni gliser u snovima

Ako ste sanjali crveni gliser moguće je da ćete na javi doživeti neka uzbuđenja. Oprobaćete se u novoj aktivnosti, probati seks na jednu noć i slično.

U svakom slučaju će to biti lude i vrlo zabavne uspomene koje ćete dugo pamtiti.

Sanjati plavi gliser

Plavi gliser u snovima ukazuje na to da vam je potrebna stabilnost. Umorni ste od neizvesnosti, dilema i pitanja koja konstantno sami sebi postavljate.

Najvažnije je da odgovorite na pitanje šta želite i da potražite način da to ostvarite. To će dati konkretan smisao i svrhu vašem životu.

Videti zeleni gliser u snu

Kada u snu vidite zeleni gliser to implicira da biste uskoro mogli putovati u drugi grad ili državu zbog posla ili zabave.

U svakom slučaju će se promena sredine pozitivno odraziti na stanje vašeg tela i duha.

Ljubičasti gliser u snovima

San u kome vidite ljubičasti gliser ukazuje na to da bi vas na javi neko mogao uvrediti. Kazaće vam nešto što će vas „izbaciti iz takta“. Nećete reagovati, ali ćete dugo razmišljati o tome.

Sanjati narandžasti gliser

Narandžasti gliser u snovima znači da ste uzbuđeni zbog nečega. Možda ćete se uskoro sresti s osobom koju dugo niste videli i mnogo se tome radujete.

Druga mogućnost jeste da čekate ishod poslovnog razgovora, ispita i slično.

Šareni gliser u snu

Raznobojni gliser u snovima najavljuje turbulentan period u stvarnom životu. Verovatno će vam se mnogo toga dogoditi u isto vreme, pa će vaša snaga, hrabrost i istrajnost biti na testu. Ne sumnjajte da ćete ga položiti.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno vozili ili videli gliser to je ostavilo utisak na vas.

Definicija glisera

Gliser je vrsta čamca ili manjeg broda kome oblik trupa i pogonska snaga motora omogućuju da klizi vodom velikom brzinom.