Grejpfrut – šta znači sanjati grejp?

Snovi sa motivima grejpa su relativno česti. Podjednako često ih sanjaju i muškarci i žene, a njihovo tumačenje se može razlikovati od detalja koji su ih pratili i ambijenta u kome su se odvijali.

Sanjati crveni grejp
Crveni grejp u snovima simbolizuje strast na javi. Pred vama su prilično zanimljivi trenuci u postelji. Moguće je da ćete isprobati nešto novo sa partnerom tj. partnerkom. Ako ste neko vreme sami nije isključeno da ćete uploviti u senzualnu, ali prilično kratku romansu.

Sanjati žuti grejp
Ako ste sanjali žuti grejp to implicira da treba da se čuvate ljubomore. Mala doza ovog osećanja u odnosu na partnera je poželjna, pa čak i simpatična. Međutim, problem nastaje kada se pretvori u opsesiju. Dajte voljenoj osobi prostora da „diše“, pa će vaša veza tj. brak trajati dugo.

Sanjati zreo grejp
Zreo grejp u snovima ukazuje na to da vam je potrebna promena. Zapali ste u dosadnu kolotečinu i svaki dan vam izgleda isto. Maštate o nekoj avanturi, međutim, ništa do sada niste uradili po tom pitanju. Stvari se neće promeniti ukoliko nastavite da svaki slobodan trenutak provodite na kauču ispred televizora.

Sanjati zeleni grejp
Ukoliko ste sanjali zeleni grejp to implicira da još uvek niste spremni da izađete iz svoje zone komfora, bez obzira na to što vam situacija u kojoj se trenutno nalazite nalaže tako nešto. Nemojte ni na šta da se prisiljavate, a pogotovo da ulazite u novu emotivnu vezu, ukoliko još niste raskrstili sa prošlošću.

Sanjati da uzgajate grejp
Kada sanjate da uzgajate grejp to znači da biste se mogli ohrabriti da realizujete ideju koja vam se dugo mota po glavi. Moguće je da razmišljate o pokretanju bizinisa ili proširenju postojećeg posla, promeni radnog mesta ili, pak, mesta stanovanja. U svakom slučaju, u bližoj budućnosti bi nešto od toga moglo da postane stvarnost.

Sanjati da kupujete grejp
Kupovati grejp u snu ukazuje na to da ćete u nešto morati da uložite više truda nego što ste očekivali. Ako želite kvalitet i da izbegnete glavobolju, nemojte da žalite svoje vreme i znoj. Ovo se posebno odnosi stvari koje bi mogle bitno uticati na kvalitet vašeg života u budućnosti.

Sanjati da prodajete grejp
Prodavati grejp u snu znači da će vaša specifična znanja i veštine uskoro biti na ceni. Mnogo radite na sebi, međutim, do sada niste dobili priliku da iskoristite svoj potencijal i da za to budete adekvatno nagrađeni. Ipak, bliža budućnost će doneti neke vrlo pozitivne promene.

Sanjati da ste dobili grejp na poklon
Ako ste sanjali da ste dobili grejp na poklon to implicira da vas odnos sa nekom osobom zbunjuje. Verovatno neko vreme flertujete sa nekim, ali vam se čini da to nigde ne vodi. On tj. ona u jednom trenutku pokazuje interesovanje za vas, a već u sledećem vam se čini da vas uopšte „ne konstatuje“. Ukoliko vam se ta igra „toplo – hladno“ ne sviđa, nemojte ni da je igrate.

Sanjati da ste nekome poklonili grejp
Kada sanjate da ste nekome poklonili grejp to znači da bi osoba sa kojom ste u nekoj vrsti emocionalnog odnosa mogla izgubiti strpljenje i razumevanje za vas. Možda će shvatiti da vi ne znate šta želite, pa će se distancirati. Ne treba da je krivite zbog toga, ukoliko mu/joj niste davali povoda da ostane. Trebalo je da budete pošteni i prema sebi i prema njemu tj. njoj.

Sanjati da kradete grejp
Krasti grejp iz prodavnice tj. radnje u snu ukazuje na to da ne treba da se upuštate u rizične poslovne poduhvate, bez obzira na to što vam neko obećava veliku zaradu. Nemate iskustva sa takvim stvarima i mogli biste „izvući deblji kraj“. Ako ste sanjali da kradete grejp iz nečijeg doma to najavljuje nesporazume na relaciji sa kolegom tj. koleginicom ili poslovnim partnerima.

Sanjati da drugi kradu grejp
San u kome vidite kako neko krade grejp znači da biste mogli napredovati ukoliko budete spremni da uradite nešto što se kosi sa vašim moralnim kodeksom i uverenjima. Ukratko, dobićete priliku da ostvarite neki uspeh, ali samo pod uslovom da time nanesete štetu drugoj osobi.

Sanjati da berete grejp
Brati grejp u snu ukazuje na to da bi vaše znanje i iskustvo uskoro mogli da bude adekvatno nagrađeni. Naime, moguće je da će poslodavac odlučiti da vam poveća platu ili isplati kratkoročnu stimulaciju za trud i rad koji ulažete u posao. Druga mogućnost jeste da ćete priliku da karijeru nastavite u nekom većem gradu i da će to predstavljati ostvarenje snova iz mladosti. Ako trenutno nemate posao, san je znak da će to vrlo brzo da se promeni.

Sanjati da drugi beru grejp
Videti u snu kako neko bere grejp znači da ćete biti ljuti kada saznate da kolega tj. koleginica koji/a manje radi od vas ima veću platu. Moguće je da će vas ta informacija istovremeno razočarati i razbesneti zato što ste sigurni da ste bolji i vredniji radnik od njega tj. nje. Ovaj problem mogu da reše samo nadređeni i to pod uslovom da ste vi spremni da se zauzmete za sebe.

Sanjati da gulite grejp
Guliti grejp u snu ukazuje na to da bi vaš privatni život mogao ispaštati zbog posla. Najverovatnije ćete preuzeti na sebe neki veći projekat zbog čega ćete morati da žrtvujete vreme sa porodicom i prijateljima. Na sreću, brzo ćete ga privesti kraju pa će se stvari vratiti u redovne tokove.

Sanjati da drugi gule grejp
Ako ste u snu videli kako neko guli grejp to implicira da se osećate zapostavljeno. Moguće je da partner tj. partnerka ili druga bliska osoba mnogo radi i da ne stiže da vam se posveti. S jedne strane ga/je razumete, a sa druge vam je krivo što morate da se za njegovu tj. njenu pažnju takmičiti sa poslodavcem i celim kolektivom.

Sanjati da jedete grejp
Jesti grejp u snu znači da ćete napokon odlučiti da promenite neke loše životne navike. Možda ćete ostaviti cigarete ili alkohol. Sa druge strane, nije isključeno da ćete početi zdravije da se hranite i više krećete. U svakom slučaju, mnogo ćete se bolje osećati, a i starost će vam na toj velikoj odluci biti zahvalna.

Sanjati da drugi jedu grejp
Ukoliko ste u snu videli kako neko jede grejp to implicira da bi trebalo da se ugledate na blisku osobu. Za razliku od vas on tj. ona mnogo vodi računa o svom zdravlju. Umesto što kukate zbog viška kilograma, a manjka energije i volje za bilo čime, trebalo bi da se konačno pokrenete.

Sanjati da nekoga hranite grejpom
Hraniti nekoga grejpom u snu može da bude znak da ste u vezi s osobom koja vas manje voli nego vi njega tj. nju. Normalno je da je jedna osoba malo privrženija ili posvećenija odnosu, međutim, ako vi ne osećate da vas partner tj. partnerka voli tj. poštuje, zapitajte se zašto ste još uvek sa njim tj. njom.

Sanjati da vas neko hrani grejpom
Ovakav san ukazuje na to da ne treba da zloupotrebljavate nečiju ljubav i pažnju. Naime, svesni ste da bi partner tj. partnerka ili neko od prijatelja učinio/la sve za vas, ali to ne znači da treba da iskorištavate tu činjenicu. Postali ste sebični, što će u nekom momentu dovesti do razdora među vama. Ako ne želite da se to dogodi, počnite da se menjate.

Sanjati da cedite grejp
Cediti grejp u snu znači da će uspeh o kome maštate doći samo ukoliko vi budete bili spremni na žrtvu. Naime, da biste ostvarili neki cilj moraćete mnogo da radite, da učite i da budete strpljivi i uporni. Neka vam konačni rezultat bude stalno na umu, to je najbolji način da se motivišete i da ne odustanete kada bude bilo teško.

Sanjati da drugi cede grejp
Ako ste sanjali da neko cedi grejp to implicira da bi trebalo da podržite blisku osobu u njegovim idejama i namerama. Dajte mu/joj savet kako da nešto popravi, ali nemojte da ga/je kritikujete i da to što želi unapred osuđujete na propast. Sada ste mu/joj potrebni i ne smete da ga/je izneverite.

Sanjati da pijete sok od grejpa
Piti sok od grejpa u snu ukazuje na to da biste mogli spojiti ugodno sa korisnim. Možda ćete poslom putovati u neki grad ili zemlju. Uprkos sastancima, seminarima ili konferencijama imaćete vremena za obilazak znamenitosti, šoping i zabavu.

Sanjati da neko pije sok od grejpa
Kada u snu vidite kako neko pije sok od grejpa to implicira da ne treba da zavidite ljudima koji umeju da se organizuju, nego da se ugledate na njih. Vi možete mnogo toga da postignete, ali vam nedostaje discipline, upornosti i strpljenja. Napravite plan i nemojte da odstupate od njega pri svakoj distrakciji.

Sanjati da se penjete na drvo grejpa
Penjati se na drvo grejpa u snu znači da je pred vama veći izazov. Nije isključeno da ćete morati da donesete neku važnu odluku koja neće uticati samo na vaš život, nego i na živote drugih ljudi.

Sanjati da skačete sa drveta grejpa
Ovakav san ukazuje na to da ćete se upustiti u neki rizičan poduhvat. Moguće je da ćete time šokirati sve ljude koji vas poznaju, ali ćete barem pokušati da ostvarite dugogodišnju želju.

Sanjati da ste pali sa drveta grejpa
Ako ste sanjali da ste pali sa drveta grejpa to implicira da morate da prevladate strah od neuspeha ako želite da napredujete i da poboljšate kvalitet svog života. Krajnje vreme je da „progutate tu žabu“.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ukoliko ste nedavno videli ili jeli grejp, tj. pili sok od grejpa to je ostavilo utisak na vas.

Definicija grejpa

Grejpfrut je biljka iz porodice Rutacea. Reč je o zimzelenom drvetu visine i do nekoliko metara. Njegov plod je žute ili narandžaste boje, prečnika od 10 do 15 centimetara.