Italija – šta znači sanjati Italijana ili Italijanku?

Sanjati Italijana
Ako u snu vidite Italijana, to ukazuje da vam predstoje dani puni zadovoljstva. Moguće je da ćete konačno otići na odmor koji vam je preko potreban. Obzirom da ste mnogo radili, želećete samo da se opustite i da se bavite stvarima koje vas ne opterećuju. Bićete otvoreni za druženje i nova poznanstva od kojih bi neko moglo da preraste u ozbiljnu vezu.

Sanjati Italijanku
Kada sanjate Italijanku, to znači da se neko protivi vašoj vezi/braku. Moguće je da vas porodica vašeg partnera/partnerke ne prihvata što će biti najčešći uzrok svađa. Daćete sve od sebe da im se dopadnete, ali uvidećete da problem nije u vama jer bi se oni isto ponašali i da je neko drugi na vašem mestu.

Sanjati da ste u Italiji
Sanjati da ste u Italiji implicira da ćete napustiti sve zbog ljubavi. Verovatno ste vi i partner/ka održavali vezu na daljinu, ali shvatili ste da je ona postala prevelika prepreka koja bi mogla da uzrokuje vaš rastanak. Rešićete da se zaputite u nepoznato i to će biti odluka zbog koje se nikada nećete pokajati.

Sanjati da ste Italijan ili Italijanka
Ukoliko sanjate da ste vi Italijan, tj. Italijanka to znači da je pred vama jedan veoma lep period kada su emocije u pitanju. Odnos sa partnerom će biti strastven i romantičan. Oboje ćete pokazivati veliku dozu razumevanja i kompromisa jedno za drugo. Možda nećete provoditi previše vremena zajedno, ali će ono svakako biti iskorišteno na najlepši mogući način. Nije isključeno da ćete zajedno otputovati na neko mesto koje ste oduvek želeli da posetite i da ćete se lepo provesti. Osobe koje su trenutno same bi mogle upoznati nekog prilično zanimljivog.

Sanjati da pričate italijanski jezik
San u kome pričate italijanski jezik je upozorenje da budete manje rasipni, ako želite što pre da izađete iz finansijske krize u kojoj ste se našli. Vaši prohtevi već odavno premašuju cifre kojim raspolažete, pa je zato minus na računu iz dana u dan sve veći. Kako biste sprečili bankrot, pokušajte da presložite prioritete. Sigurno ćete brzo shvatiti gde grešite i ako budete korigovali svoju potrošnju, uspećete da „isplivate“.

Sanjati da nekome nešto prevodite s italijanskog jezika
Ako u snu nekome nešto prevodite s italijanskog jezika to implicira da ćete biti pogrešno shvaćeni. Vaše reči ili postupci će naići na kritiku mnogo ljudi koje poznajete i to samo iz razloga što se nisu ni potrudili da razumeju šta ste hteli da postignete. Ukoliko se budete previše pravdali, to bi moglo samo da izazove kontra-efekat. Kažite šta mislite i nemojte više da se vraćate na to. Ko hoće da vas razume razumeće, a oni koji to ne žele, neće shvatiti ma šta im vi govorili.

Sanjati da ne razumete šta vam Italijan govori
Ovakav san znači da ste previše svadljivi i osetljivi na kritike. Ubeđeni ste da odlično znate da radite svoj posao i da vam nije potrebna dodatna obuka ili seminar. Zato izbegavate da se odazivate pozivima na stručna usavršavanja, a posebno vam smeta kada vas šef ili kolege upozoravaju na greške. Ako želite da budete profesionalac kakvim se smatrate, moraćete da „spustite loptu“ i da priznate kada pogrešite. Dodatno usavršavanje, ne samo da vam neće naštetiti, nego vam samo može pomoći da brže i lakše obavljate svoj posao.

Sanjati da ste upoznali Italijana/Italijanku
Kada sanjate da ste upoznali Italijana to znači da ćete zbog tuđe lenjost na poslu „izvući deblji kraj“. Dogovorićete se sa kolegom da podelite radne zadatke kako biste ih lakše izvršili, a nećete ni posumnjati da on/ona nije „timski igrač“ i da će veći deo posla i odgovornosti prebaciti na vas. Kako se rok za završetak radova bude bližio bićete pod sve većim stresom. Ma šta mu/joj govorili, neće ga/je doticati jer će znati da ste previše odgovorni da biste stvari prepustili slučaju. Shvatite ovo kao lekciju za ubuduće i pazite koga birate za saradnike i partnere u svom timu.

Sanjati da razgovarate s Italijanom
Ako u snu razgovarate s Italijanom to implicira da vam nedostaje kreativnosti i mašte da biste rešili neki problem. Verovatno ste do sada isprobali sve proverene i neproverene metode, ali niste dobijali željene rezulate. Ključ je u tome da promenite pristup problemu koji imate, tuđi savet i pogled iz drugog ugla bi vam mogao mnogo pomoći.

Sanjati da se svađate s Italijanom ili Italijankom
San u kome se svađate s Italijanom znači da ne započinjete nešto što niste sigurni da možete da završite. Ako ste nedavno preuzeli odgovoran zadatak na poslu ili započeli radove u stanu, kući ili dvorištu, možda biste ipak trebali da se konsultujete sa nekim u vezi sa tim. Obim posla, ali i njegova kompleksnost bi vam, na duže staze, mogla izazvati glavobolju. Kako sve to ne bi potrajalo jako dugo, obratite se za pomoć stručnjaku.

Sanjati da se tučete s Italijanom
Ukoliko sanjate da se tučete s Italijanom to implicira da ne biste trebali da prihvatate rizične ponude za saradnju jer postoji mogućnost da će vas neko iskoristiti za ostvarenje vlastitih ciljeva. S obzirom na to da vam poslovi „s one strane zakona“ nisu baš bliski, sasvim ćete sigurno u svemu tome „izvući deblji kraj“.

Sanjati da su vas napali Italijani
Kada vas u snu napadnu Italijani to obično ukazuje na probleme u porodici. Moguće je da ćete se često svađati i da će generacijski jaz ponovo doći do izražaja. Ako imate decu pokušajte da promenite način na koji sa njima razgovarate. Setite se da ste nekad i vi bili tako naivni i tvrdoglavi.

Sanjati da se ljubite s Italijanom ili Italijankom
Ako se u snu ljubite s Italijan(k)om to znači da je vreme da „začinite“ svoj seksualni život. Partner/ka je već neko vreme nezadovoljan/a, pa biste možda ipak trebali da ga/je poslušate i probate nešto novo.

Sanjati da ste se venčali s Italijan(k)om
Ovakav san je obično posledica preispitivanja odluka koje ste doneli u prošlosti. Sigurno zamišljate kako bi vaš život izgledao da ste „vukli“ drugačije poteze.

Sanjati da plešete s Italijanom tj. Italijankom

Plesati s Italijanom ili Italijankom u snu je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju vrlo interesantne i radosne trenutke na javi. Moguće je da će vam se ostvariti dugogodišnja želja ili da ćete dobiti nešto o čemu dugo maštate. U svakom slučaju, imaćete razloga da budete srećni i ponosni na sebe ili na osobe koje volite.

Sanjati da pijete s Italijanima
Ako ste sanjali da pijete s Italijanima to implicira da ćete se uskoro upustiti u neku avanturu. Možda ćete se napokon ohrabriti da izađete iz svoje zone komfora i da će vam se taj rizik višestruko isplatiti. Osobe koje su duže vreme same bi uskoro mogle upoznati zanimljivu osobu. Verovatno to neće biti ljubav za ceo život, ali ćete ga/je dugo pamtiti.

Sanjati da slavite nešto s Italijanima
Ukoliko ste u snu nešto slavili s Italijanima to znači da ne treba da precenjujete svoje sposobnosti i materijalne mogućnosti. Verovatno ćete preuzeti neki vrlo zahtevan zadatak i nećete ga moći sami završiti. Druga mogućnost jeste da ćete nešto platiti više nego što vredi, pa ćete se kasnije suočiti sa finansijskom krizom.

Sanjati da vređate Italijane
Vređati Italijane u snu ukazuje na to da ćete u nekoj osetljivoj situaciji postupiti nepromišljeno. Možda će vam se dogoditi nešto potpuno neočekivano i nećete odreagovati na pravi način. Umesto razuma, poslušaćete srce, pa će vam se to kasnije „obiti o glavu“. Možete da sprečite takav scenario ukoliko vaše naredne odluke budu bazirane na promišljanju, a ne na osećanjima.

Sanjati da vas Italijani vređaju
Kada sanjate da vas Italijani vređaju to implicira da ste preosetljivi. U poslednje vreme svoju frustraciju i nezadovoljstvo lečite na ljudima koji to ničim nisu zaslužili. Naučite da se borite sa vlastitim demonima kako u nekom momentu ne biste od sebe oterali sve osobe do kojih vam je iole stalo.

Sanjati da kradete od Italijana
Krasti od Italijana u snu znači da ste u zabludi. Verovatno ste poverovali nečijim lažnim obećanjima. Druga mogućnost jeste da verujete da će ono u šta ste uložili trud, rad i vreme u nekom momentu doneti dobre rezultate. San vam poručuje da prestanete da se zavaravate i da „okrenete novi list“.

Sanjati da vas je Italijan tj. Italijanka pokrao/la
Ako ste sanjali da vas je Italijan tj. Italijanka pokrao/la to implicira da ste vrlo skeptična osoba. Ne dozvoljavate svakome da vam se približi, a kamoli da vas ubedi u nešto. Ova osobina je vrlo korisna kada je vaš profesionalni život u pitanju, međutim, negativno se odražava na privatne, tj. emocionalne i prijateljske odnose.

Sanjati da se krijete od Italijana
Kriti se od Italijana u snu znači da ste dozvolili da predrasude upravljaju vašim životom. Mišljenje o ljudima i stvarima ne gradite na temelju znanja i iskustva, nego na bazi pretpostavki. Kada biste proširili vidike, život bi vam postao mnogo lepši, zanimljiviji i sadržajniji.

Sanjati bežite od Italijana
Bežati od Italijana u snu ukazuje na to da ćete izbeći nevolju. Moguće je da će vas neko na javi nagovarati na neki rizičan potez, ali nećete poverovati njegovim tj. njenim obećanjima. Odustaćete od tog posla tj. namere i vrlo brzo shvatiti da niste pogrešili.

Sanjati da jurite Italijane
Juriti Italijane u snu znači da ste skloni da odgovornost za svoje greške prebacujete na druge ljude. Verujete da se ceo kosmos urotio protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Istina je da ne učite na svojim greškama i zato se „istorija“ ponavlja. Vreme je da napokon naučite lekciju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro bili u Italiji ili ste razgovarali sa Italijanom ili Italijankom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija Italije i Italijana

Italija je država na jugu Evrope, a Italijani su narod koji u njoj živi.