Šta znači sanjati kakao?

Kakao nije tako često zastupljen motiv u snu. Istraživanje je pokazalo da ga češće sanjaju žene i deca, nego muškarci. Interpretacija zavisi od konteksta u kome se vaš san odvijao.

Sanjati nepregledna polja zasađena kakaoom tj. kakaovcem

Ukoliko ste u snu videli polja zasađena kakaovcem to je znak da bi trebalo da se izvinete osobi koju ste nenamerno povredili.

Verovatno još niste pokazali da vam je žao zbog toga, međutim, savest vam ne da mira, pa postoji velika šansa da ćete nastaviti da sanjate snove s ovakvim i sličnim značenjem.

Saditi kakao tj. kakaovac u snu

Kada sanjate da sadite kakao tj. kakaovac to je dobar znak. Ovakav san ukazuje na to da ćete pronaći novi posao, započeti privatni biznis ili barem početi da radite na realizaciji neke dugogodišnje ideje.

Ako budete bili strpljivi i uporni, uskoro ćete se rešiti finansijskih poteškoća.

Videti u snu kako neko sadi kakao

San u kome vidite kako neko sadi kakao tj. kakaovac ukazuje na to da će vas bliska osoba učiniti ponosnim.

Verovatno će član porodice ili neko od prijatelja ostvariti veliki uspeh. Svima ćete pričati o tome, a nije isključeno ni da ćete to zajedno proslaviti.

Sanjati da berete kakao

Brati kakao tj. kakaovac u snu znači da ste prilično odlučni da neku ideju sprovedete u delo. Nije vam važno koliko će to žrtvu zahtevati, tj. koliko će vam oduzeti vremena, energije i nerava.

Najvažnije je da ostanete tako motivisani i postići ćete i više od onoga što očekujete.

Šta znači kada sanjate da neko bere kakao?

Sanjati da neko bere kakao tj. kakaovac ukazuje na to da bi trebalo da date podršku prijatelju tj. prijateljici koji/a je na životnoj prekretnici.

Moguće je da se oko nečega dvoumi i da mu/joj je potreban savet ili sugestija. Prvo joj pokažite da ste tu, ma šta odlučio/la, a potom i da može da računa na vašu pomoć ukoliko bude bilo potrebe za tim.

Videti kakao prah u snu

Ako ste u snu videli kakao prah to najavljuje profesionalni uspeh. Moguće je da će se vaše znanje, trud, rad i zalaganje napokon početi isplaćivati.

Možda će vam poslodavac ponuditi bolje plaćeno radno mesto ili ćete ponudu dobiti od ljudi sa kojima povremeno sarađujete. U svakom slučaju, pred vama su neke vrlo pozitivne promene.

Sanjati da jedete kakao prah

Jesti kakao prah u snu znači da ste vrlo nestrpljiva osoba. Vi želite sve i odmah i zato se često razočarate kada stvari ne idu onako kako ste zamislili.

S obzirom na to da imate i previše godina, prestanite da se ponašate kao razmaženo derište koje pravi dramu kad nije sve po njegovom.

Videti u snu kako neko jede kakao prah

Sanjati da neko jede kakao prah ukazuje na to će vas na javi neko iznervirati. Verovatno ćete gledati kako histeriše oko nečega zaista nebitnog i kako mu/joj svi drugi povlađuju.

Vi ćete se suprotstaviti takvom ponašanju i umesto da vam drugi čestitaju, ispašćete „crna ovca“.

Praviti kakao u snu

Ukoliko ste sanjali da pravite kakao za sebe to implicira da ste usamljeni. Ljudima koji su dugo bez partnera sigurno ne treba detaljnije objašnjenje. Međutim, ako ste u vezi ili braku, ova emocija nije normalna stvar.

Kada sanjate da pravite kakao za druge to znači da biste se uskoro mogli naći u vrlo ugodnom društvu. Moguće je da će vas posetiti osoba koju dugo niste videli i da ćete se odlično zabaviti.

Sanjati da neko pravi kakao

Ako ste sanjali da neko pravi kakao to implicira bi vas nečije ponašanje moglo iznenaditi. Možda niste ni bili svesni koliko nekome značite, međutim, uskoro će vam to postati jasno.

Verovali ste da se sa vama druži kako bi „ubio/la vreme“, ali će vam pokazati da ste bili u krivu.

Šta znači kada sanjate da sami pijete kakao?

Sanjati da sami pijete kakao ukazuje na to da vam nedostaje nežnosti i pažnje. Moguće je da ste duže vreme sami i da je to počelo da vam smeta.

Na početku vam je prijalo što imate dovoljno vremena za sebe, međutim, stvari su se promenile. Razmislite o tome da date šansu osobi koja dugo pokazuje interesovanje za vas.

Piti kakao u snu sa voljenom osobom

Ukoliko ste sanjali da pijete kakao sa voljenom osobom to implicira da će vaš odnos ući u jednu novu, mnogo bolju fazu.

Imaćete više razumevanja jedno za drugo i pokazivaćete koliko ste zapravo srećni što ste zajedno. Harmoničan odnos će se nastaviti i dalje ukoliko oboje budete spremni na kompromise.

Sanjati da pijete kakao sa nekim koga ne poznajete

Piti kakao sa nepoznatom osobom u snu ukazuje na to da bi vam se mogao/la udvarati mnogo mlađa ili mnogo starija osoba od vas. Prvo će vas to šokirati, međutim, ako bolje razmislite, shvatićete da on tj. ona od ranije pokazuje interesovanje za vas.

Nuditi nekoga kakaoom u snu

Kada sanjate da nekoga nudite kakaoom to implicira da niste dobro protumačili nečije namere. Moguće je da mislite da je ta osoba iskrena prema vama i da vam zaista želi sve najbolje u životu.

Ipak, s vremenom će se ispostaviti da vas je samo iskorištavao/la za ostvarenje svojih ciljeva.

Sanjati da vas neko nudi kakaoom

Ovakav san ukazuje na to da biste iz pogrešnih razloga mogli propustiti životnu šansu. Verovatno ćete dobiti priliku da napredujete u onome čime se bavite.

To će zahtevati i izvesne žrtve kada je privatni život u pitanju i zato ćete odbiti ponudu. Tek ćete kasnije shvatiti da ste pogrešili, ali neće više biti vremena niti prilike da se to promeni.

Prosipati kakao u snu

Ako ste sanjali da prosipate kakao to implicira da nekoga uzimate zdravo za gotovo i da bi vam se to u nekom trenutku moglo obiti o glavu.

Verovatno je reč o osobi koja vas mnogo voli i poštuje. Ukoliko nastavite da se tako ponašate prema njemu tj. njoj, moguće je da ćete ga/je zauvek izgubiti.

Druga mogućnost jeste da ne cenite u dovoljnoj meri poslovnog partnera tj. partnerku, kolegu tj. koleginicu, odnosno radnika na koga u svakom trenutku možete da se oslonite.

Sanjati da neko prosipa kakao

Veruje se da ovakav san ukazuje na to da ste nezadovoljni poslom, primanjima ili uslovima rada.

Moguće je da mislite da vas poslodavac potcenjuje. Ako mislite da se situacija neće promeniti ni u narednom periodu, počnite da tražite drugi posao.

Kupovati kakao u snu

Sanjati da kupujete kakao znači da ćete nešto na javi morati da platite više od očekivanog. Verovatno ste se nadali da će vaši režijski troškovi biti manji, pa ćete se iznenaditi kada dobijete račune.

Nije isključeno da će vam zbog nedostatka novca ovo dodatno zakomplikovati život.

Sanjati da prodajete kakao

Ako ste sanjali da prodajete kakao to implicira da biste mogli profitirati zahvaljujući tuđem trudu i radu.

Moguće je da ćete na nekom poslu sarađivati sa vrlo vrednom osobom. On tj. ona će odraditi veći deo obaveza, a zasluge za uspeh ćete preuzeti oboje.

Poklanjati nekome kakao u snu

Kada sanjate da ste nekome poklonili kakao to znači da ste previše sramežljivi da biste određenoj osobi pokazali svoja osećanja.

Možda se plašite da će vas povrediti, što je sasvim normalno. Međutim, trebalo bi da zna koliko vam je do njega tj. nje stalo.

Dobiti kakao na poklon u snu

Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio kakao to je znak da vas u stvarnom životu nečije ponašanje dosta zbunjuje, pa vam se čini da igra igru „toplo-hladno“ sa vama. Možda ste u pravu, ali je veća šansa da ni on tj. ona ne zna šta oseća i šta želi.

Sanjati da kradete kakao

Krasti kakao u snu ukazuje na to da ste u poslednje vreme skloni donošenju nepromišljenih odluka. Verovatno se nalazite u čudnoj fazi i osećate ogromnu količinu stresa.

Ne bi bilo loše kada biste napravili pauzu da saberete misli. Ovo što trenutno sebi radite sigurno neće doneti dobre rezultate.

Praviti kolač sa kakaoom

Sanjati da pravite kolač sa kakaoom to implicira da vam se dopada osoba koja vam iz bilo kog razloga nije dostupna.

Moguće je da on tj. ona već ima partnera, ali to vas ne sprečava da o njemu tj. njoj intenzivno razmišljate.

Sanjati da neko pravi kolač sa kakaoom

San u kome vidite kako neko pravi kolač sa kakaoom ukazuje na to da ste ostavili snažan utisak na nekoga.

Verovatno ste sarađivali na određenom projektu i pokazali ste se kao vrlo inteligentna i vredna osoba. Zato se u vama priča o vrlo pozitivnom kontekstu.

Jesti kolač sa kakaoom

Ako ste sanjali da jedete kolač sa kakaoom to implicira da bi vam se na javi moglo dogoditi nešto neočekivano, ali vrlo interesantno.

Moguće je da ćete na krakom putovanju upoznati osobu koja će vas oduševiti. Nećete postati par, ali će vaše prijateljstvo dugo da potraje.

Sanjati da drugi jedu kolač sa kakaoom

San u kome vidite kako neko jede kolač sa kakaoom ukazuje na to da više ni ne pokušavate da sakrijete koliko ste ljubomorni na prijatelj tj. prijateljicu.

Mislite da on tj. ona ne vidi o čemu se radi, međutim, budite sigurni da mu/joj je sve kristalno jasno i da se zato toliko udaljava od vas.

Šta znači kada sanjate da se kakao pokvario?

Ovakav san znači da ne bi trebalo dugo da čekate i da oklevate kada su neke stvari u pitanju. Moguće je da ćete tako propustiti veliku šansu za uspeh ili sreću.

Ukoliko vam se neko sviđa, nemojte da oklevate da mu/joj priđete zato što će to drugi učiniti umesto vas.

Značenje može da bude i jednostavnije. Ako ste nedavno pravili, koristili ili pili kakao to je ostavilo utisak na vas.

Definicija kakaoa

Kakao je sirovina koja se dobija sušenjem i mlevenjem delova biljke kakaovac, koji se koristi za pravljenje čokolade.