Kolovođa – sanjati kolovođu značenje

Sanjati da ste kolovođa
Ako ste u snu vi kolovođa, to je upozorenje da se čuvate zavidljivih ljudi. Moguće je da će neko od kolega dovesti vaš kredibilitet u pitanje pogrešnim tumačenjem i prenošenjem vaših reči. Trebaće vam mnogo vremena da objasnite šta ste zapravo mislili pa ćete više energije potrošiti na ispravljanje krivih drina nego na posao.

Drugo značenje je da sumnjate da je neko sa vama samo iz koristi. Verovatno se radi o voljenoj osobi koja neće učiniti ništa što bi vas navelo na ovakvo razmišljanje, ali vi ćete sami sebe mučiti pretpostavkama šta bi bilo kada ne biste imali novca, posao, dobar društveni status, itd.

Sanjati da je neko drugi kolovođa
Sanjati da je neko drugi kolovođa ukazuje da nećete dobiti zasluge koje vam pripadaju. Vi ste osoba koja ima brilijantne ideje i planove, ali koja ne voli da se ističe i da bude u prvom planu. Dovoljno vam je da vi i vaši najbliži znate istinu, a eksponiranje uvek ostavljate onima koji su željni pažnje i dokazivanja.

Sanjati da ste kolovođa a ne umete da igrate
Ovakav san znači da ćete se susresti sa komplikovanim zadatkom ili problemom. Moguće je da će vam poslodavac poveriti da uradite nešto što do sada niste nikad radili. Osećaćete se nesigurno i biće vam teško da shvatite kako i šta treba da radite, ali ćete na kraju uspešno završiti tu „misiju“.

Sanjati da razgovarate sa kolovođom
Ukoliko sanjate da razgovarate sa kolovođom to simboliše probleme u privatnom životu. Osobe koje su duže vreme u vezi ili braku mogle bi da se nađu u nezavidnoj situaciji. Verovatno vam partner nešto krije, a vi bezuspešno pokušavate da saznate o čemu se radi. Šalje vam pomešane signale, u nekom momentu vam se čini da je vaš odnos dovoljno snažan da prevlada svaku prepreku i da ste u vezi tj. braku s osobom koja vas neizmerno voli, a već u sledećem osećate da to nije tako i da on/ona nije siguran tj. sigurna da li želi da ostanete zajedno. Ovakve situacije se rešavaju samo iskrenim razgovorom, ali bez svađe i burnih reakcija.

Sanjati da drugi razgovaraju sa kolovođom
San u kome vidite kako neko razgovara sa kolovođom je znak da se čuvate konkurencije. Možda neko na poslu želi da preuzme vaše radno mesto ili u okruženju imate osobu koja hoće da vam preotme nešto. U svakom slučaju, neće prezati ni od čega, pa bi bilo dobro kada biste otvorili četvore oči. Nemojte da se poveravate nekome ko vam nije već dokazao da je iskren prijatelj, kolega ili saradnik.

Sanjati da se svađate sa kolovođom
Svađati se sa kolovođom ukazuje na to da ćete sarađivati sa neodgovornim i nesposobnim ljudima. Frustriraće vas njihov stav prema poslu, ali i ljudima koji u njemu učestvuju. Želeće da vam nametne svoju ideju, premda ćete znati da ona nema mnogo smisla, niti šanse za uspeh. Uzalud ćete pokušavati argumentovano da ga/je uverite da to što želi da postigne nije moguće, jer on/ona ima neku svoju viziju situacije i previše je tvrdoglav/a i sujetan/a da bi vas poslušao/la.

Sanjati da se drugi svađaju sa kolovođom
Ako sanjate kako se neko svađa sa kolovođom to je znak da ćete se zauzeti za kolegu tj. kolegicu pred šefovima. Moguće je da će ga/je optužiti za neku grešku ili da će mu/joj uručiti otkaz. S obzirom na to da smatrate da ta osoba to nije zaslužila, uložićete mnogo truda i nerava kako biste u to ubedili i nadređene. Neće vas sprečavati ni realna mogućnost da vas zadesi ista sudbina ukoliko se budete suprotstavljali onima koji odlučuju o vašoj poslovnoj budućnosti.

Sanjati da se bijete sa kolovođom
San u kome se bijete sa kolovođom ukazuje na to da će vas zaboleti nepravda. Možda će poslodavac odlučiti novčano da nagradi sve druge kolege, osim vas ili će vaša nagrada biti mnogo manja od njihovih. Pošto verujete da ste i vi zaslužni za napredak firme, odlučićete da tražite objašnjenje zašto je to tako. Postoji realna mogućnost da vas neće zadovoljiti njegov/njen odgovor.

Sanjati da se drugi biju sa kolovođom
Ukoliko u snu gledate kako se neko bije sa kolovođom to implicira da ste legalista. Vi ste osoba koja je čvrsto ubeđenja da je poštovanje zakona svetinja i nikada ne sumnjate u ispravnost onoga što je tim zakonima propisano. Prijatelji vas zato smatraju naivnom osobom, jer su na vreme shvatili kako sistem funkcioniše. Bez obzira na to šta vam govorili, vi čvrsto stojite iza svojih stavova da su zakoni dobri, da ih treba poštovati, te da njihovu zloupotrebu treba najstrože sankcionisati.

Sanjati da ste ubili kolovođu
Ovakav san simboliše svađe s autoritetima, bilo da se radi o poslovnom, bilo privatnom životu. Možda ćete se suprotstaviti šefu, a možda nekom od članova porodice koji je navikao da ga svi poštuju i slušaju. Poželete da jednom u životu donesete neku odluku samostalno, te ćete naići na njegove/njene oštre kritike. Bez obzira na to što ste svesni šta može iz toga svega da se izrodi, ovog puta nećete popustiti, nego ćete uraditi onako kako vi mislite da treba.

Sanjati mrtvog kolovođu
Mrtav kolovođa simboliše haos, strah i nesigurnost. Verovatno trenutno osećate kako gubite kontrolu nad mnogim segmentima svog života. Čini vam se da ništa ne ide onako kako ste zamislili i da je svaka vaša odluka potpuni promašaj. To je faza u životu kroz koju prolaze mnogi ljudi, pa u tom smislu, niste izuzetak. Ako se setite izreke „nije važno koliko puta si pao, nego koliko puta si smogao snage da se podigneš“, shvatićete da je život sam po sebi borba i da nas često stavlja pred izazove, prepreke i iskušenja. Verujte u sebe i potrudite se da crpite energiju iz ljubavi koju vam pružaju najbliži. Odredite svoj cilj i ne odustajte sve dok ga ne ostvarite.

Sanjati da bežite od kolovođe
Kada sanjate da bežite od kolovođe to ukazuje na neku moralnu dilemu. Možda se dvoumite oko nekih odluka i niste sigurni da li ste spremni da „presečete“ i da promenite neke stvari. Razgovor sa bliskom osobom bi vam u tome mogao pomoći, ali ćete odluku ipak morati da donesete sami.

Sanjati da drugi beže od kolovođe
Ukoliko u snu vidite kako neko beži od kolovođe to implicira da ćete zameriti partneru ili nekoj drugoj bliskoj osobi jer je važnu odluku donela bez vašeg znanja. Navikli ste da se oko svega konsultujete, ali ovog puta on/ona će nešto uraditi na svoju ruku. To će kod vas izazvati razočarenje, pa nećete biti u stanju da vidite kako je ta odluka bila ispravna. Isključite emocije i sujetu i razmislite da li ste u pravu.

Sanjati da jurite kolovođu
Juriti kolovođu je znak da volite da budete u centru pažnje. Vi ste vrlo samouverena i ambiciozna osoba, te vam nije neugodno kada su sve oči uprte u vas. Štaviše, to prija vašem egu. Zbog svog ponašanja često ste na meti tračeva, koji uglavnom nisu istiniti. Ponekad vam smeta kada za sebe čujete nešto loše, ali se vodite devizom da je svaka promocija, pa čak i ona negativna zapravo korisna.

Sanjati da drugi jure kolovođu
Ako u snu vidite kako neko juri kolovođu to znači da ste ljubomorni. Moguće je da vam smeta što je vaš partner tj. partnerka u izuzetno dobrim odnosima s nekom drugom osobom. Priča mu/joj sve svoje tajne, svakodnevno se viđaju, te se ponekad osećate zapostavljeno. Voleli biste kada bi sa vama mogao/la da razgovara kao sa njim/njom, pa vam se s vremena na vreme čini kako ste vi tu višak. Razgovarajte iskreno sa partnerom, pa ćete doći do zaključka da nemate razloga za sumnje i strahove i da je problem koji ste oko toga napravi u stvari samo plod vaše bujne mašte i ljubomore.  

Sanjati da se ljubite sa kolovođom
Bilo kakva vrsta intimnog odnosa sa kolovođom je znak da ste vrlo ambiciozni kada je u pitanju posao. Vredno radite, ali ponekad to nije dovoljno za napredak. Zato ne prezate ni od čega kako biste postigli ono što želite. Vaše ponašanje je opravdano izdrekom „cilj opravdava sredstvo“, ali ste je vi shvatili previše bukvalno. Ponekad biste trebali da se osvrnete iza sebe i pogledate koliko ste mostova porušili da biste ostvarili neke svoje ciljeve. Sigurno vam se neće dopasti taj prizor.

Sanjati da se drugi ljube sa kolovođom
Ovakav san je posledica nekog mučnog događaja na javi. Verovatno ste ušli u konflikt sa nekim, te doživeli da baš svi prisutni stanu na stranu vašeg „protivnika“. Osećali ste se izdano i usamljeno, pa se niste ni zapitali zašto je to tako. Ako su svi podržali drugu stranu, to mora da je znak da niste u pravu, a ne da su svi protiv vas jer vas ne vole, ne poštuju i slično.

Sanjati da vas je kolovođa „izbacio“ iz kola
Ukoliko sanjate da vas je kolovođa zamolio da ne igrate u kolu to implicira da vaše ideje i projekti neće naići na pozitivne reakcije okoline. Možda ćete predložiti nešto što je ostvarivo samo u vašim mislima, ali ne i u realnom životu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro bili ili videli  kolovođu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kolovođe

Kolovođa je osoba koja upravlja kolom i na čiju komandu se igraju razne igre.