Kometa ili zvezda repatica u snu – značenje i simbolika sna

Motiv zvezde repatice tj. komete je mnogo više zastupljen u snovima mlađih ljudi. Međutim, njihovo tumačenje zavisi od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili.

Sanjati zvezdu repaticu na nebu
Ako ste u snu videli zvezdu repaticu na nebu to može da bude znak nekog neočekivanog događaja koji će ostaviti dugoročne posledice. Taj događaj ne mora nužno da bude loš tj. negativan, nego može da donese lepe promene u vašem životu. Potrudite se da prepoznate dobre prilike zbog kojih bi vam budućnost mogla biti mnogo kvalitetnija.

Sanjati više zvezda repatica na nebu
Ukoliko ste u snu istovremeno videli više zvezda repatica na nebu to simbolizuje velike promene u vašem životu. Ako ste bez posla uskoro biste mogli dobiti životnu šansu. Za ljude koji dugo čekaju dete san može da bude znak da će u bližoj budućnosti dobiti prinovu. Moguće je da ćete dobiti šansu da svoju budućnost gradite u nekom drugom gradu ili državi.

Sanjati da se zvezda repatica raspala na nebu
San u kome vidite na nebu kako se zvezda repatica raspala ukazuje na to da na neke promene ne treba da gledate kao na nešto negativno. Svaki izazov je nova šansa, samo je pitanje da li ćete je prepoznati i da li ćete znati da je iskoristite. Život i jeste zanimljiv zato što nije samo crno-beo.

Sanjati da zvezda repatica gori na nebu
Ako ste u snu videli zvezdu repaticu kako gori na nebu to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju bolest ili smrt. Verovatno ćete saznati za komplikovano zdravstveno stanje osobe koja je nekad bila vrlo važan deo vašeg života.

Sanjati da je zvezda repatica nakratko zasjala ne nebu i nestala
Ovakav san simbolizuje kratkoročnu sreću. Moguće je da ćete doživeti neku veliku radost, ali će ubrzo nakon toga uslediti problem. Nemojte da dozvolite da vas on demorališe, nego to shvatite kao životnu lekciju iz koje možete mnogo toga da naučite.

Sanjati zvezdu repaticu kako pada
Videti u snu kako zvezda repatica pada ukazuje na neki incident koji biste mogli uskoro da doživite. Verovatno će vas neko ili nešto dovesti u nezavidan položaj. Nemojte da reagujete burno, nego pokušajte da racionalizujete situaciju, pre nego što bilo šta kažete ili uradite. Odluke donesene u afektu bi vam se vrlo lako mogle „obiti o glavu“.

Sanjati da nekoliko zvezda repatica „juri“ prema Zemlji
Ako ste sanjali da se nekoliko zvezda repatica brzo kreće prema Zemlji to simbolizuje profesionalni napredak. Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu za posao ili da će vam poslodavac ponuditi bolje plaćeno radno mesto. Jedna od mogućnosti jeste i da ćete pokrenuti ili unaprediti vlastiti biznis i da će to doneti dobre rezultate.

Sanjati da je zvezda repatica pala pored vas
Kada sanjate da je zvezda repatica pala pored vas to implicira da u stresnim i nepredviđenim situacijama morate da naučite da budete staloženi. Ovo je posebno važno za vaše mentalno zdravlje. Osim toga, morate da naučite da prihvatite savet, kritiku i sugestiju i da ego i sujetu ostavite po strani kako biste sebi obezbedili bolju i kvalitetniju budućnost.

Sanjati da je zvezda repatica uništila vaš dom
Ukoliko ste sanjali da je zvezda repatica uništila vaš dom to simbolizuje nesporazume sa partnerom tj. partnerkom ili ukućanima. Moguće je da se nećete složiti oko načina za rešavanje nekog zajedničkog problema. Potrudite se da pokažete razumevanje i spremnost na kompromis kako se jaz među vama ne bi dodatno produbio.

Sanjati da je zvezda repatica uništila vaš grad
Ako ste sanjali da je zvezda repatica ili više njih uništilo vaš grad to implicira da razmišljate o selidbi. Verovatno ste shvatili da vam sredina u kojoj živite ne može dati ono što očekujete. Ovo se posebno odnosi na mlade ljude koji bi u skorijoj budućnosti mogli da otputuju na školovanje u drugi grad ili državu, te na one koji su u potrazi za boljim poslom.

Sanjati da je zvezda repatica uništila ceo svet
San u kome vidite kako je zvezda repatica uništila celu planetu Zemlju je znak destruktivnog razmišljanja i ponašanja. U poslednje vreme svaku svoju ideju osudite na propast čak i pre nego što pokušate da je realizujete. Možda patite od manjka samopouzdanja i to se negativno odražava na svaki segment vašeg života. Poradite na tome pa će vam budućnost biti lepša.

Sanjati da ste pronašli ostatke zvezde koja se raspala
Ukoliko ste sanjali da ste pronašli ostatke zvezde repatice koja se raspala to implicira da će vam se posrećiti. Moguće je da ćete neki problem rešiti brzo i lako. Druga mogućnost jeste da se nećete baš najbolje spremiti za ispit, test ili konkurs za posao, ali ćete dobro proći.

Sanjati da slikate zvezdu repaticu na nebu
Slikati zvezdu repaticu na nebu u snu znači da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj potencijal ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Verovatno vaš trenutni posao ne zahteva kreativnost i inovativnost, ali to ne znači da svoj talenat ne možete da upotrebite baveći se nekim hobijem. Ako se posvetite tome možda će vam u nekom momentu doneti i pristojnu zaradu.

Sanjati da fotografišete zvezdu repaticu na nebu
Fotografisati zvezdu repaticu na nebu u snu ukazuje na to da ste radoznala osoba, ali da o svojim interesovanjima nemate sa kime da razgovarate. Vaši bližnji i prijatelji imaju neke druge teme koje vama nisu zanimljive. Zato ne bi bilo loše kada biste proširili krug ljudi sa kojima provodite svoje vreme.

Sanjati da ste snimili pad zvezde repatice
Kada sanjate da ste uspeli da snimite pad zvezde repatice to znači da ćete biti traženi. Moguće je da će se za vaše znanje, iskustvo ili veštine brzo pročuti, pa će mnogi želeti saradnju sa vama. Moći ćete da birate kome i čemu da posvetite svoje vreme i energiju.

Sanjati da čitate o zvezdama repaticama
Čitati o zvezdama repaticama u snu ukazuje na to da biste uskoro mogli upisati seminar, kurs ili obuku kako biste proširili svoje znanje o oblasti koja vas interesuje. Nije isključeno da će vam se trud i vreme isplatiti, pa ćete profitirati od ovog dobrog poslovnog poteza.

Sanjati da pišete o zvezdama repaticama
Pisati o zvezdama repaticama u snu znači da će vas neko pitati za mišljenje u vezi sa nekim poslom. S obzirom na to da je reč o nečemu sa čime imate mnogo iskustva, rado ćete mu/joj izaći u susret, a nije isključeno i da ćete na tome zaraditi.

Tumačenje može da zavisi i do toga koje je boje bila zvezda repatica iz vašeg sna.

Sanjati belu zvezdu repaticu
Bela zvezda repatica u snovima najavljuje putovanje. Moguće je da ćete konačno naći vremena i novca da odete u posetu prijateljima u drugom gradu ili državi. Druga mogućnost jeste da ćete otići na kraći izlet ili na godišnji odmor sa ljudima koje volite i da ćete se odlično zabaviti.

Sanjati žutu zvezdu repaticu
Žuta zvezda repatica u snovima simbolizuje izazov na javi. Verovatno ćete uskoro doživeti veliko uzbuđenje i da ćete taj događaj, a posebno osećaj pamtiti do kraja života. Jedna od mogućnosti jeste i da ćete upoznati osobu koja će vas brzo zavesti i sa kojom ćete poželeti da provedete ostatak svog života.

Sanjati narandžastu zvezdu repaticu
Narandžasta zvezda repatica u snovima ukazuje na to da ćete određeni posao završiti samo ukoliko budete verovali u njegov uspeh. Sve dok, pored vremena i truda, ne uložite i pozitivnu energiju tj. strast rezultati će biti prosečni. Odlični će postati onda kada uložite sebe u to čime se bavite.

Sanjati crvenu zvezdu repaticu
Crvena zvezda repatica najavljuje opasnost, tj. nevolju na javi. Moguće je da ćete poverovati slatkorečivim ljudima. Neko će vam obećati kule i gradove, a ništa od toga neće imati nameru da ispuni. Potrudite se da prepoznate pokušaj manipulacije kako biste izbegli veće probleme.

Sanjati plavu zvezdu repaticu
Plava zvezda repatica simbolizuje prijatno iznenađenje. Verovatno će se neko potruditi da vam pruži ono o čemu dugo maštate. Možda ćete dobiti poklon koji sami sebi niste mogli da priuštite. Druga mogućnost jeste da će partner tj. partnerka prirediti lepo i ugodno veče za pamćenje.

Sanjati zelenu zvezdu repaticu
Zelena zvezda repatica u snovima ukazuje na to da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati vrlo zanimljivu osobu. Osvojiće vas ne samo izgledom, nego i inteligencijom, harizmom i spontanošću, te uneti svežinu u vaš život. Ako je reč o osobi suprotnog pola nije isključeno da ćete se brzo zaljubiti.

Sanjati šarenu zvezdu repaticu
Ako ste u snu videli raznobojnu zvezdu repaticu to implicira da je pred vama vrlo buran period. Dogodiće vam se mnogo lepih, ali i stresnih situacija. Trebaće vam mnogo energije i strpljenja da sve to prevaziđete. Dobra stvar je što neće sve biti negativno i što ćete imati za šta da se uhvatite kada počnete da padate u očaj.

Značenje sna može da bude i mnogo jednostavnije. Ukoliko ste nedavno posmatrali zvezde ili čitali o njima to je ostavilo snažan utisak na vas koji ste sa jave preneli na san.

Definicija zvezde repatice (komete)

Zvezde repatice tj. komete su mali, deformisani objekti prečnika nekoliko kilometara, obično zaleđeni i tamni. Sastoje od čestica prašine, stena, leda, gasova i organskih materija bogatih ugljenikom.