Ljutnja – šta znači sanjati ljutnju ili da se ljutite?

Sanjati da ljutite nekoga
Ako u snu vi ljutite drugoga, to ukazuje da ćete steći novog prijatelja. Moguće je da ćete se u početku loše slagati i da nećete moći jedno drugo da podnesete. Međutim, vremenom ćete shvatiti da imate slična interesovanja i brojne teme za razgovor koje će vaše druženje učiniti još intenzivnijim. Nekada ćete imati osećaj da njemu/njoj možete da poverite više stvari nego ljudima koje godinama poznajete.

Sanjati da vas neko ljuti
Sanjati da vas neko ljuti implicira da će vam sve smetati. Može se desiti da u narednom periodu nećete biti raspoloženi za šalu i smatraćete da je svaki komentar uperen protiv vas. Tražićete razloge za svađu i zamerićete se mnogima iz okruženja koji takvo ponašanje neće hteti da trpe.

Sanjati da ne možete naljutiti nekoga
Kada u snu ne uspevate nikoga da naljutite, to znači da vas drugi ne shvataju ozbiljno. Verovatno ste u mladosti voleli da se zabavljate pa vam obrazovanje, posao i porodica nisu bili bitni, ali u poslednje vreme ste promenili ponašanje. Mnogi će smatrati da će vas ovo kratko držati i da ćete vrlo brzo nastaviti po starom.

Sanjati da neko pokušava da vas naljuti
San u kome neko pokušava da vas naljuti ukazuje na to da ćete uspeti da iskontrolišete svoje emocije u momentu kada osoba iz vašeg okruženja odluči da vas isprovocira i da ćete zbog toga biti ponosni na sebe.

Kako bi tumačenje snova sa motivom ljutnje bilo preciznije pokušajte da se setite na koga je vaša ljutnja bila usmerena, odnosno, u kome je vaše ponašanje izazvalo takve osećaje.

Sanjati da ste ljuti na nepoznatu osobu
Ovakav san ukazuje na neugodno iznenađenje. Moguće je da će osobe do čijeg mišljenja vam je stalo i koje su vam drage uraditi ili kazati nešto šokantno. Mogu vas iznenaditi i vesti s posla ili informacije koje dolaze iz inostranstva. Ipak, ono što ne smete nikako da dozvolite jeste da vam to izazove veću količinu stresa.

Sanjati da je nepoznata osoba ljuta na vas
Ako ste sanjali da se osoba koju na javi ne poznajete ljuti na vas to znači da se morate čuvati izdaje od strane ljudi koje smatrate svojim prijateljima ili saveznicima. Moguće je da će neko izneveriti vaše poverenje. Budite posebno oprezni prilikom razgovora sa kolegama na poslu. Nije isključeno da će vas neko „žrtvovati“ kako bi ostvario/la svoj cilj.

Sanjati da ste ljuti sami na sebe
Ukoliko ste sanjali da se ljutite sami na sebe to može da simbolizuje manjak samopouzdanja. Posedujete brojne kvalitete kojih niste ni svesni. Zbog toga mislite da su svi drugi bolji, sposobniji i uspešniji od vas. Kada biste vi počeli više da cenite sami sebe i drugi bi vas više poštovali. Zato poradite na tome i život će vam biti mnogo lepši i jednostavniji.

Sanjati da ste ljuti na partnera tj. partnerku
Kada žena sanja da je ljuta na svog partnera moguće je da u toj vezi nešto nije u redu. Ovakav san žene najčešće sanjaju kada osete da njihov dečko ili suprug gubi interesovanje za njih. Trebalo bi da pričate o tome kako se osećate, a ne da zaključke donosite sami.

Ako muškarac sanja da je ljut na svoju partnerku to implicira da joj nije na javi priznao ono što joj zamera. Verovatno je uradila nešto što vam se nije dopalo, ali ste odlučili da zbog „mira u kući“ pređete preko toga. Ako to nastavite da radite vaše nezadovoljstvo će se nagomilavati, a to će se negativno odraziti na vašu vezu.

Sanjati da je partner tj. partnerka ljut/a na vas
Ukoliko žena sanja da je njen partner ljut na nju moguće je da je grize savest zbog postupaka na javi. Možda ste uradili nešto pogrešno, ali ste odlučili da to sakrijete od voljene osobe. Ovakav san nosi poruku da mu ipak priznate o čemu se radi.

Kada muškarac sanja da je njegova supruga ili devojka ljuta na njega to implicira da bi trebao da joj posveti mnogo više pažnje. U dužim vezama ili brakovima se često dešava da supružnici zanemare jedno drugo. Ako ste sanjali da je vaša lepša polovina ljuta na vas, trebali biste da je na javi odobrovoljite nekim romantičnim gestom.

Sanjati da ste ljuti na dete
San u kome se ljutite na svog sina ili ćerku ukazuje na to da ste nezadovoljni jer još uvek niste implementirali neke svoje ideje. Sigurno dugo planirate i razmišljate o nečemu, ali nikako da se naterate da krenete u akciju. Ako budete predugo čekali, postoje realne šanse da svoje snove nećete ni ostvariti, što će još gore uticati na vašu psihu. Sve je na vama, zato prestanite da tražite izgovore i počnite da radite na tome.

Sanjati da je dete ljuto na vas
Ako ste sanjali da je vaš sin ili ćerka ljut/a na vas to znači da sumnjate u to da uspešno obavljate ulogu roditelja. Bez brige, skoro svaki otac ili majka se s vremena na vreme pita da li je dobro odradio/la najvažniji zadatak u životu. Ipak, nemate razloga za brigu. Vreme će pokazati da niste pravili velike greške i da ste uspešno položili taj test.

Sanjati da ste ljuti na oca ili majku
San u kome se ljutite na svog oca ili majku ukazuje na to da ste zabrinuti za njegovo tj. njeno zdravlje. Moguće je da ignoriše vaše savete da poseti lekara ili da se ne pridržava terapije koja mu/joj je propisana. Normalno je brinuti za roditelje, ali, s obzirom na to da se radi o odraslim ljudima ne možete da uradite ništa drugo osim da im date savet.

Sanjati da su otac ili majka ljuti na vas
Ukoliko ste sanjali da je vaš otac ili majka ljut/a na vas to implicira da se plašite da ste izneverili njegovo tj. njeno povrenje. Znate koliko su se žrtvovali kako bi vaše detinjstvo bilo lepo i pokušavate da im se na neki način odužite za to. Možda im ne možete pomoći finansijski, ali je vrlo važno da im posvetite ljubav i pažnju. To im je bitnije od bilo koje sume novca.

Sanjati da ste ljuti na brata ili sestru
Ovakav san može da ukazuje na to da ćete se sa bratom ili sestrom na javi posvađati zbog sitnice. Verovatno ćete ući u raspravu prethodno iznervirani nečim drugim i to će „eksplodirati“ u pogrešnom momentu. Ne smete da dozvolite da u afektu kažete nešto zbog čega biste se kasnije mogli pokajati.

Sanjati da su brat ili sestra ljuti na vas
Kada sanjate da je vaš brat ili sestra ljut/a na vas to znači da bi vas uskoro mogao/la pitati za savet u vezi sa problemom koji ga/je muči. Reč je o delikatnoj stvari, zato pazite šta pričate. Ako se do sada vi sami niste našli u takvoj situaciji, zapitajte se prvo kako biste vi postupili na njegovom/njenom mestu.

Sanjati da ste ljuti na prijatelja ili prijateljicu
Ljutiti se na prijatelja ili prijateljicu u snu obično ukazuje na to da će vas na javi nehotice uvrediti. Moguće je da će reći nešto pogrešno, što bi vas moglo obrukati pred drugim ljudima. Ipak, nemojte da mu/joj to uzimate za zlo, jer sigurno to sigurno ne bi uradio/la iz loše namere.

Sanjati da je prijatelj ili prijateljica ljut/a na vas
Ako ste sanjali da je prijatelj ili prijateljica ljut tj. ljuta na vas to znači da biste se mogli udaljiti. U nekom momentu ćete shvatiti da ste previše različiti i da su vaša interesovanja otišla u nekom drugom smeru. Nedostatak tema za razgovor će biti prvi znak da više niste bliski kao pre.

Sanjati da ste ljuti na kolegu tj. kolegicu
Ljutiti se na kolegu tj. kolegicu sa fakulteta ili posla može značiti da će vas zajednički problem zbližiti. Verovatno ćete neki zadatak zajedno rešavati jer su „dve glave pametnije od jedne“. Tek tada ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog, pa ćete se početi družiti i u slobodno vreme.

Sanjati da je kolega tj. kolegica ljut/a na vas
Ukoliko ste sanjali da je kolega tj. kolegica ljut/a na vas to implicira da neko treći pokušava da vas zavadi. Možda je neko ljubomoran na odnos koji imate, te će učiniti sve kako bi vas rastavio/la. Ako obratite pažnju sigurno ćete brzo shvatiti ko bi mogao imati takve motive.

Sanjati da ste ljuti na šefa tj. šeficu
Ljutiti se u snu na šefa ili šeficu je znak da niste zadovoljni svojim položajem na poslu. Sigurno mislite da zaslužujete veću platu s obzirom na trud i rad koji svakodnevno ulažete. Nije isključeno da ćete uskoro krenuti u potragu za novim radnim mestom.

Sanjati da je šef/ica ljut/a na vas
San u kome se šef tj. šefica ljuti na vas ukazuje na to da ste dozvolili da vam posao bude na prvom mestu. Vi ste osoba koja je „udata tj. oženjena“ svojim poslom i nikad nemate slobodnog vremena. Čak i u retkim trenucima koje provodite sa porodicom i prijateljima telefon ne prestaje da vam zvoni.

Sanjati da ste ljuti na osobu koja više nije živa
Ako ste sanjali da se ljutite na blisku osobu koja je umrla to znači da vam nedostaje. Još uvek niste preboleli njegov tj. njen odlazak. To je sasvim normalno, jer tuga se ne leči preko noći.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro naljutili nekoga, ili je neko vas naljutio, to je sigurno ostavilo jak utisak.

Definicija ljutnje

Ljutnja je osećanje frustracije koje nastaje kada je osoba sprečena da ostvari ono što želi.