Nosila Sanovnik – šta znači sanjati nosila?

Sanjati nosila
Ako u snu vidite nosila, to implicira da vas očekuje nasledstvo. Može se desiti da ćete dobiti ono što vam je neko od članova porodice obećao što ćete doživeti kao veliku čast, ali i obavezu da imovinu uvećate ili, makar, sprečite gubitke. Trudićete se da se prema svima postavite prijateljski sa dozom autoriteta koja će dati do znanja ko je glavni.

Sanjati nekoga u nosilima
Ukoliko u snu vidite nekoga u nosilima, to označava nesreću. Moguće je da će starija osoba iz vašeg okruženja imati nezgodu što ćete teško podneti. Iako ste bili svesni da je samo pitanje dana, drugačije će biti razmišljanje o događaju od stvarnog suočavanja sa istim.

Sanjati da nosite nekoga u nosilima
Kada u snu nekoga nosite u nosilima, to ukazuje da imate stresan posao. Verovatno svakoga dana slušate srcecepajuće priče koje čine da se osećate loše jer ne možete ništa da uradite kako bi se njihov ishod promenio. Uprkos vremenu koje prolazi, nećete oguglati na sve to, već ćete u sebi skupljati svu negativnu energiju koja će se loše odraziti na vaše zdravlje.

Sanjati da nosite leš na nosilima
San u kome nosite leš na nosilima znači da morate da povedete više računa o svom zdravlju. Naime, stalno zanemarujete simptome koje osećate u nadi da će proći sami od sebe. Umesto što u časopisima i na internetu tražite dijagnozu i lekove, obratite se lekarima za pomoć. Što duže odlažete posetu doktoru, oporavak bi mogao duže i da traje.

Sanjati da drugi nose leš na nosilima
Ovakav san, na žalost, nije dobar znak. Ako ste sanjali da neko nosi ili vozi leš na nosilima to simboliše bolest u porodici. Bićete zabrinuti za zdravlje bliske osobe. Nećete mu/joj moći mnogo pomoći, ali vaša pažnja, ljubav i uteha će mu/joj mnogo značiti. Zato se potrudite da budete na raspolaganju osobi kojoj ste trenutno potrebni. Pobrinite se da ga/je razvedrite i unesete dozu optimizma u njegovu tj. njenu svakodnevnicu.

Sanjati da vas neko nosi na nosilima
Ako ste sanjali da vas neko nosi na nosilima to implicira da ste lenji ili razmaženi. Vi previše očekujete od drugih ljudi. Navikli ste da su vam uvek na raspolaganju i da umesto vas završavaju neke poslove i obaveze. Vreme je da preuzmete odgovornost za vlastite postupke, jer će vam to veoma teško pasti kada ostanete bez onih koji su mnoge stvari radili umesto vas.

Sanjati da ste pali sa nosila
Pasti sa nosila u snu ukazuje na to da ćete se teško snaći u određenoj situaciji. Naime, pred vama je buran i stresan period. Dogodiće vam se brojne nedaće, a nećete znati kako da se nosite sa pritiskom i izazovima. Na sreću, vi ste uporna osoba i niste skloni predaji, što može biti od presudnog značaja u nekom trenutku vašeg života. Sada je važno da budete hrabri i istrajni, pa ćete se brzo izvući iz krize.

Sanjati da je neko drugi pao sa nosila
Ako ste u snu nekoga vozili ili nosili na nosilima, ali ste ga/je slučajno ispustili to implicira da biste trebali da razmislite o odlukama koje donosite. Vrlo je važno da u budućnosti ne preduzimate nikakve velike korake ukoliko niste proanalizirali situaciju i pokušali da predvidite negativne posledice. Ovo je posebno važno ukoliko potpisujete bilo kakvu vrstu ugovora. Potrudite se da pročitate i, što je još važnije, da razumete, na šta se tačno obavezujete tim dokumentom.

Sanjati da kupujete nosila
Kupovati nosila u snu znači da morate da dozvolite bliskoj osobi da razmišlja svojom glavom. Često mu/joj iz dobre namere namećete svoje mišljenje, stavove i ideje i ne dozvoljavate mu/joj da odluke donosi sam/a. Naravno da ne mislite ništa loše, ali on tj. ona to može protumačiti kao pokušaj da mu/joj se mešate u život. Savete delite samo onda kada ih neko traži od vas, u svakom drugom slučaju je to pogrešno.

Sanjati da prodajete nosila
Prodavati nosila u snu ukazuje na to da ćete prekinuti emotivnu ili prijateljsku tj. rodbinsku vezu sa nekim. Verovatno će se to dogoditi spontano, te ćete shvatiti da sa tom osobom više nemate ništa zajedničko. Štaviše, smetaće vam neki njegovi tj. njeni stavovi i nećete moći da pređete preko toga. Zato ćete se postepeno sve više distancirati jedno od drugog, dok ne prekinete kontakt.

Sanjati da ste dobili nosila
Kada sanjate da vam je neko poklonio nosila to implicira da u bliskom okruženju imate veštog manipulatora. Neko pokušava da vam nametne svoju ideju ili mišljenje i verovatno će mu/joj to poći za rukom ako se na vreme ne probudite. Ukoliko uspete da jasno sagledate o čemu se radi, nećete dozvoliti da vas iskoristi kako bi ostvario/la svoje ciljeve.

Sanjati da ste nekome dali nosila
Ukoliko ste sanjali da ste nekome poklonili nosila to znači da ćete u bliskoj budućnosti upoznati osobu koja vam može pomoći da ostvarite neke svoje ciljeve. Reč je o nekome ko ima moć i uticaj, a uz to ima i značajne kontakte. Potrudićete se da se zbližite sa njim tj. njom i da steknete njegovo tj. njeno poverenje, kako biste ga/je u nekom momentu mogli zamoliti za pomoć. Nije isključeno da će vaš plan uroditi plodom.

Sanjati da ste pozajmili nosila
Pozajmiti nosila od nekoga u snu ukazuje na to da ćete angažovati nekoga da vam pomogne u nekom poslu. Moguće je da ćete se odlučiti za renoviranje kuće ili stana te ćete zaposliti majstora ili stručnjaka za interijer da vam dà savet ili da vam pomogne u poslu. Druga mogućnost jeste da ćete pitati kolegicu tj. kolegu za savet u vezi sa nekim komplikovanim zadatkom.

Ako ste u snu vi nekome pozajmili nosila to implicira da ćete pomagati kolegi tj. kolegici ili prijatelju tj. prijateljici u nekom poslu. Ukoliko se bavite zanatom moguće je da ćete u narednom periodu imati mnogo posla.

Sanjati da ste ukrali nosila
Ukrasti nosila u snu znači da ćete se obrukati u većem društvu. Naime, prisustvovaćete razgovoru na temu o kojoj ne znate apsolutno ništa. Sa ciljem da budete ravnopravan učesnik te debate kazaćete nešto što će izazvati podsmeh prisutnih. Tek tada ćete shvatiti da je u takvim situacijama uvek bolje ćutati, nego govoriti gluposti.

Sanjati da vam je neko ukrao nosila
Ovakav san simboliše manju štetu usled tuđeg nemara. Verovatno ćete članu porodice, partneru tj. partnerki ili radnom kolegi, odnosno kolegici poveriti neku obavezu ili zadatak, a on tj. ona neće ispoštovati dogovor. Negativne posledice ćete snositi samo vi. Iz ovoga ćete naučiti da je izreka „u se’ i u svoje kljuse“ apsolutno tačna.

Sanjati da ste pronašli nosila
Pronaći nosila u snu, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi često simbolizuju pehove i neuspehe. Moguće je da će vam se izjaloviti neki plan ili posao na kome dugo radite neće doneti željene rezultate. U svakom slučaju, ne smete da dozvolite da vas to demorališe, nego morate da se potrudite da zadržite motivaciju i nadu da ćete ipak uspeti u svojim namerama.

Sanjati pokvarena nosila
Ako ste u snu videli poderana nosila ili nosila bez jednog ili više točkova to implicira da neko ili nešto neće ispuniti vaša očekivanja. Možda će vas iznenaditi nečiji nemar, neznanje ili manjak profesionalizma. Sa druge strane, moguće je da stvar koju ste mnogo platili neće opravdati svoju cenu, jer neće imati nikakvu upotrebnu vrednost. Pokajaćete se što niste malo bolje razmislili o posledicama svojih odluka.

Sanjati da popravljate nosila
Popravljati nosila u snu znači da imate želju da pomognete drugim ljudima. Naime, trenutno ste u fazi života kada imate dovoljno vremena i novca da izađete u susret onima koji nisu imali sreće kao vi. Zato ćete se pridružiti nekoj humanitarnoj akciji ili ćete podržati drugi vid pomoći onima kojima je najpotrebnije. Dobro ćete se osećati zbog toga, pa će to postati jedna od vaših redovnih aktivnosti.

Sanjati da drugi popravljaju nosila
Videti u snu kako neko popravlja nosila ukazuje na to da će vas oduševiti nečiji angažman ili dobro delo. Verovatno ćete imati priliku da razgovarate sa nekim ko je ceo svoj život podredio pomaganju drugima, jer ga/je to usrećuje. Shvatićete kako zapravo njegov tj. njen život ima mnogo više smisla od života onih koji teže sticanju bogatstva. Moguće je da će vam ta osoba otvoriti neke sasvim nove vidike.

Sanjati da ste bacili nosila
Baciti nosila u snu simboliše olakšanje. Verovatno ćete rešiti neki problem koji vas dugo muči ili će se to dogoditi vama bliskoj osobi. Konačno ćete moći slobodno da dišete i smanjićete količinu stresa koji je pretio da ugrozi vaše fizičko i mentalno zdravlje. Nije isključeno da ćete taj presudni događaj obeležiti manjim slavljem.

Sanjati da je neko drugi bacio nosila
Ukoliko ste u snu videli kako je neko bacio nosila to implicira da će vas usrećiti tuđi uspeh. Bićete ponosni na dragu osobu koja će ostvariti svoj san. Verovali ste u njega tj. nju i niste iznenađeni zbog toga što je postigao, ali ćete se ipak svima hvaliti zbog toga.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli nosila, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nosila

Nosila su uređaj za prenos obolele ili povređene osobe.