Ormar – šta znači sanjati orman?

Sanjati pun orman ili ormar
Ako u snu vidite pun ormar, to simbolizuje blagostanje. Vi ste osoba koja bi i poslednji dinar dala na putovanja, druženje i provod sa ljudima do kojih vam je stalo. Te stvari smatrate zaista važnim u životu ne opterećujući se sticanjem materijalnog bogatstva koje vas ne čini srećnim/om.

Sanjati prazan ormar
Ukoliko u snu vidite prazan ormar, to je upozorenje da će vas pokrasti. Može se desiti da će lopovi provaliti u vaš stan ili kancelariju i odneti sve vredne stvari koje nađu. Imaćete sreće što se niste zatekli na tom mestu i trudićete se da u budućnosti budete oprezni i da zaštitite sebe i svoju imovinu.

Sanjati mali ormar
Kada u snu vidite mali ormar, to označava dug život. Vi ste neko ko usvaja samo one savete i predloge koje smatrate korisnim, dok sve ostale informacije jednostavno odbacujete. Ne želite da se opterećujete glupostima pa tako uspevate da sačuvate dobro zdravlje i kritičko mišljenje prema svemu što se oko vas dešava.

Usniti nov orman
Ako u snu vidite nov orman, to ukazuje da ste još uvek naivni. Bez obzira na vaše godine, vi ste nepopravljivi optimista i filantrop koji veruje u ljudsku dobrotu, bez obzira što ste više puta imali prilike da se uverite da iza nje mogu stajati lični interesi. Trudite se da pronađete dobrotu za koju ste uvereni da se nalazi u svakom čoveku.

Sanjati da neko pretura po vašem ormaru
Ukoliko u snu neko pretura po vašem ormaru, to implicira da vam se drugi mešaju u život. Verovatno se radi o članovima porodice koji, pod izgovorom da znaju šta je najbolje za vas, žele da vam nametnu njihovu volju. Ne dozvoljavaju vam da se sami suočite sa teškim situacijama i da naučite na sopstvenim greškama.

Sanjati da pravite ormar
Kada u snu pravite orman, to znači da ćete se preseliti. Može se desiti da će vam se ukazati prilika da odete u stan ili kuću koja će zadovoljiti vaše kriterijume i koja će postati vaš novi dom. Želećete da obezbedite nove stvari za život koji ćete započeti daleko od loših uspomena i ljudi koji su vas povredili.

Sanjati da sređujete orman
Ako u snu sređujete orman, to implicira da ćete napraviti listu prioriteta. Svesni ste da vam dosadašnji način života nije doneo ostvarenje ciljeva koje ste sebi postavili zbog čega ćete imati potrebu da promenite mnoge stvari. Nećete više toliko juriti za novcem i karijerom, već ćete se posvetiti ljudima i stvarima od kojih, sem radosti, nemate druge koristi.

Sanjati da prodajete orman
Kada u snu prodajete orman, to označava kraj jedne životne etape. Moguće je da ćete shvatiti da je vreme da odrastete i da se uozbiljite. Odbacićete mnoga pravila koja nisu bazirana na realnim činjenicama i prihvatićete ona po kojima funkcioniše veliki broj odgovornih ljudi.

Sanjati da kupujete ormar
Kupovati ormar u snu simbolizuje promenu u privatnom životu. Možda ćete se odseliti od roditelja, započeti zajednički život sa partnerom tj. partnerkom ili se preseliti u drugi grad ili državu. Biće ovo buran period u vašem životu, ali će vam se ipak dogoditi mnogo više lepih, nego ružnih stvari. Ako sebi postavite jasan cilj, sve će se dobro završiti.

Sanjati da ste dobili ormar
Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio ormar to implicira da u bližem okruženju imate osobu koja vam se mnogo meša u život. Verovatno je reč o članu vaše ili partnerove tj. partnerkine porodice, koji/a iz najbolje namere pokušava da vam nametne svoje mišljenje, odluke i ideje. Nema pravog recepta da mu/joj suptilno ukažete na to, pa ćete morati da budete direktni.

Sanjati da ste nekome poklonili ormar
Pokloniti nekome ormar u snu ukazuje na to da biste bliskoj osobi trebali da dozvolite da se osamostali i da konačno počne da živi svoj život. Ne možete i ne smete da mu/joj stalno suflirate šta i kako treba da radi. Čak i ako napravi grešku, pustite ga/je da je sam/a popravi. Savete delite samo onda kada ih neko od vas traži.

Sanjati da se krijete u ormaru
Kriti se od nekoga u ormaru u snu ukazuje na to da ćete morati da se suočite sa problemima koje već neko vreme gurate pod tepih. Verovatno ste i sami shvatili da se neće rešiti sami od sebe i da vam vreme u ovom slučaju nije saveznik nego neprijatelj. Ukoliko se pod hitno ne pozabavite time, postoje realne šanse da ćete od jednog problema sami sebi napraviti mnogo velikih briga.

Sanjati da nekoga skrivate u ormaru
Ukoliko ste sanjali da nekoga krijete u ormaru to znači da lažima želite da zaštitite voljenu osobu. Verujete da bi ga/je istina mogla povrediti, pa ste zato odlučili da ćutite. Međutim, istina će kad-tad pronaći svoj put do njega tj. nje, a tada bi ga/je više moglo povrediti to što je nije saznao/la od vas.

Sanjati da se drugi kriju u ormaru
Ako ste sanjali kako se neko krije u ormaru to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi simbolizuju loše vesti sa kojima biste se u bližoj budućnosti mogli suočiti. Ako čekate rezultate ispita, razgovora za posao ili zdravstvenih testova, pripremite se za loše rezultate. Ipak, ne smete da dozvolite da vas to demorališe, nego morate da pronađete snagu i hrabrost da nastavite dalje.

Sanjati da popravljate ormar
Popravljati ormar u snu ukazuje na to da ste vrlo ekonomična osoba. Imate mnogo veština, pa ih koristite u kućnim poslovima kako ne biste morali da plaćate majstora za svaku sitnicu. Jedini vaš problem je što ste prilično lenji i što vam treba mnogo vremena kako biste započeli i završili neki posao.

Sanjati da drugi popravljaju ormar
San u kome vidite kako neko popravlja ormar znači da ćete svoj novac uložiti u nešto neisplativo. Moguće je da ćete kupiti nešto što ne zadovoljava vaše potrebe, niti opravdava cenu koju ste morali da date za to. Neka vam ovo bude lekcija da sledeći put dobro razmislite šta dobijate za pare koje odlučite da date za nešto.

Sanjati da ste razbili ormar
Razbiti ormar u snu simboliše potisnuti bes ili frustraciju. Verovatno vas je neko na javi uvredio ili povredio, pa razmišljate o tome kako da mu/joj se osvetite. Najbolji način je da ne radite apsolutno ništa. Izostanak reakcije sa vaše strane bi mu/joj bio dovoljan udarac. Osim toga, i sami znati da bi vam bilo ispod časti da se svetite nekome ko vam nije ravan.

Sanjati da je neko drugi razbio ormar
Kada u snu vidite kako neko razbija ormar to implicira da ćete se naći u nezgodnoj poziciji. Moguće je da ćete svedočiti svađi dvoje ljude koje ste nedavno upoznali. Vaše prisustvo im neće smetati da iznesu niz optužbi na račun jedno drugog. Štaviše, pokušaće i vas da uvuku u taj konflikt. Ako ostanete prisebni i jasno im date do znanja da vam ne pada na pamet da se mešate, izvući ćete se iz toga bez većih posledica.

Sanjati da ste zapalili ormar
Zapaliti ormar u snu ukazuje na to da ćete konačno ostaviti prošlost iza sebe i krenuti dalje. Verovatno postoji neki događaj zbog koga ste ostali zaglavljeni u mestu i niste imali snage i hrabrosti da razmišljate o budućnosti. Na sreću, stvari u vašoj glavi će se promeniti, pa ćete skupiti energiju i početi da planirate naredne korake u svom životu.

Sanjati da drugi pale ormar
Ako ste u snu videli kako neko pali ormar to implicira da ćete pomoći bliskoj osobi da prevaziđe emotivnu ili profesionalnu krizu. Neko od članova vaše porodice ili prijatelja će prekinuti dugogodišnju vezu ili brak ili će izgubiti posao, a vi ćete se potruditi da mu/joj pomognete da iz svega toga izađe sa što manje ožiljaka.

Sanjati da ste bacili ormar
Ukoliko ste sanjali da ste gurnuli ormar na drugu osobu to znači da biste trebali biti pažljiviji i nežniji prema bliskim ljudima. Jasno je da ih kritikujete iz najbolje namere, ali mogli biste biti i mnogo blaži, rezultati ne bi izostali.

Sanjati da ste bacili ormar u smeće znači da ćete uspeti da se rešite poroka. Moguće je da ćete konačno shvatiti koliko je stil života koji gajite loš za vaše zdravlje, pa ćete početi da menjate prehrambene navike i da se odričete nezdravih užitaka. Motivacija vas neće napuštati ni u kriznim momentima, tako da ćete uspeti da ostvarite svoju misiju.

Sanjati da je neko drugi bacio ormar
Ako ste sanjali da je neko gurnuo ormar na vas to implicira da će vas bliska osoba povrediti ili razočarati. Reći će vam istinu koja će zaboleti. Znate da vam želi dobro, ali vam ipak teško pada to što se ni ne trudi da ublaži posledice koje sve to ostavlja na vašu psihu.

Kada u snu vidite kako je neko bacio ormar u smeće to znači da ćete podržati dragu osobu u realizaciji njegovih tj. njenih ideja i planova. Potrudićete se da mu/joj se nađete pri ruci u svakom momentu, jer svim srcem verujete da će postići ono što želi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli pun, prazan, mali ili nov orman, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ormara

Orman je deo nameštaja u koji se stavljaju knjige, odeća, i druge stvari.