Parking – šta znači sanjati parkiralište

Snovi sa motivom parkinga ili parkirališta nisu retki, s obzirom na to da ga skoro svakodnevno koristimo kako bismo parkirali svoje vozilo. Njihovo tumačenje zavisi od konteksta u kome su se odvijali, kao i od detalja koji su ih pratili.

Sanjati pun parking
Parking pun automobila u snovima ukazuje na to da se možete smatrati srećnom osobom jer imate zaista iskrene i verne prijatelje. Oduvek se vodite devizom „ne čini drugima ono što ne bi voleo/la da tebi neko učini“, pa se prema bliskim ljudima odnosite sa mnogo poštovanja. Isto to dobijate zauzvrat i zato se na ljude koje smatrate prijateljima možete osloniti u svakom trenutku.

Sanjati prazan parking
Prazan parking u snovima simbolizuje usamljenost. Moguće je da ste tek nedavno shvatili da nemate sa kime otići na kafu jer svi vaši prijatelji imaju neke svoje privatne i poslovne obaveze. Za ljude koji su dugo bez emotivnog parnera usamljenost je normalna pojava. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku ne biste se trebali tako osećati. Vaš san je znak da se u odnosu sa partnerom tj. partnerkom nešto mora menjati.

Sanjati da se vozite po parkingu
Voziti se po parkingu bez nekog određenog cilja u snovima znači da vam je dosadno. Verovatno ste zapali u dosadnu kolotečinu i svaki dan vam je isti. Voleli biste da doživite neko uzbuđenje, ali se plašite da napustite svoju zonu komfora. Vreme je da izađete iz tog „začaranog kruga“ i da promenite nešto u svojoj svakodnevnici. Na primer, umesto da svako veče provodite pored televizora, otiđite u šetnju ili na rekreaciju.

Sanjati da tražite parking mesto
Ako ste sanjali da tražite parking mesto na velikom parkingu to implicira da je pred vama buran period. Moguće je da ćete u narednih nekoliko meseci imati mnogo obaveza i da ćete se suočavati sa velikom količinom stresa. U nekim momentima ćete gubiti i strpljenje i motivaciju. Zato je veoma važno da se već sada pripremite za to što vam dolazi, kako biste lakše prevazišli tu fazu.

Sanjati da vam je neko uzeo parking mesto
Ukoliko ste sanjali da se neko drugi parkirao na vašem mestu to znači da morate više da razgovarate o svojim osećajima. Umesto što dobro i loše držite u sebi, podelite to sa nekim kome verujete. Ako mislite da vas partner tj. partnerka, članovi porodice ili prijatelji ne mogu razumeti, zakažite seansu kod osobe koja je stručna za to područje.

Sanjati da tražite svoj automobil po parkingu
Bezuspešno tražiti svoj automobil na parkingu ukazuje na to da ste zbunjeni situacijom u kojoj ste se našli. Reč je o nečemu što niste mogli da predvidite, niti da se pripremite za to, pa ćete određene probleme morati da rešavate u hodu. Ne libite se da potražite savet osobe kojoj verujete kako biste što brže i jednostavnije eliminisali neke prepreke i izazove.

Sanjati da vam je ukraden automobil na parkingu
Ovakav san, na žalost, nije dobar znak. Kada sanjate da vam je neko ukrao automobil sa parkinga to simbolizuje gubitak drage osobe. To ne mora nužno da znači da će neko ko vam je blizak preminuti, nego je moguće je da će vaš prijatelj tj. prijateljica ili član porodice odlučiti da preseli u drugi grad ili državu. Premda ćete biti srećni zbog njega tj. nje, znaćete da će vas geografska udaljenost razdvojiti i na drugim nivoima. Bićete ubeđeni da njega tj. nju niko može da zameni, ali će vas vreme demantovati.

Sanjati da kradete automobil na parkingu
Krasti automobil sa parkinga simbolizuje lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Premda ste u dugoj vezi ili braku ponekad vam se čini da se ne poznajete i da nemate istu viziju zajedničke budućnosti. Ako se oboje ne potrudite da vaši razgovori ne počinju i ne završavaju svađom, uspećete da prevaziđete taj problem. U suprotnom, razvod tj. raskid je neminovan.

Sanjati da ste ste se sudarili na parkingu
Doživeti sudar na parkingu u snu je prilično jasan znak – budite vrlo oprezni u saobraćaju, bilo da ste pešak ili vozač. Manjak koncentracije bi mogao da vam donese mnogo problema. Izbegavajte upotrebu mobilnog telefona dok ste za volanom i trudite se da na put krećete odmorni i naspavani.

Sanjati da vas neko juri po parkingu
Kada sanjate da vas neko juri po parkingu to implicira da ćete relativno lako poraziti neprijatelja. Naime, neko pokušava da ugrozi vaš posao ili da našteti vašim privatnim odnosima. Međutim, na vreme ćete shvatiti o čemu se radi, te ćete delovati proaktivno. To će se pokazati veoma uspešnim, pa ćete brzo moći da odahnete.

Sanjati pucnjavu na parkingu
Ako ste sanjali kako neko puca na vas ili vi pucate na druge ljude na parkingu to znači da ste vrlo maštovita osoba, ali da taj svoj talenat ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Moguće je da vaš trenutni posao ne zahteva kreativnost, ali to ne znači da je ne možete usmeriti na neki hobi. Ako budete dobri u tome, nije isključeno da ćete početi da zarađujete radeći ono što volite.

Sanjati da razgovarate na parkingu
Ukoliko ste sanjali da razgovarate sa nekim na parkingu to implicira da ste nepoverljivi prema ljudima koji vas okružuju. Verovatno imate loša iskustva sa ljudima i da iz tog razočarenja proizilazi sumnja. Međutim, nisu svi ljudi loši, niti su im namere zle. Imajte to u vidu kada vam se sledeći put pruži šansa da nekoga pustite u svoj život.

Sanjati da se svađate sa nekim na parkingu
Svađati se sa nekim na parkingu ukazuje na to da morate da naučite da kanališete negativnu energiju. Naime, u poslednje vreme svoj bes i frustraciju „lečite“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili. Kako ne biste ostali bez svih koji su vam dragi, pozabavite se unutrašnjim dilemama i problemima.

Sanjati da se drugi svađaju na parkingu
Ako ste u snu videli i čuli kako se neko svađa na parkingu to implicira da će vas nečije ponašanje iznenaditi ili razočarati. Moguće je da će osoba koju ste smatrali svojim idolom uraditi ili reći nešto što će vas naterati da razmislite da li je on tj. ona onakav/a kakav/a ste verovali da jeste.

Sanjati da ste se potukli na parkingu
Kada sanjati da ste se potukli na parkingu to znači da ste u poslednje vreme preosetljivi. Burno reagujete na svaku sugestiju ili kritiku. Vi ste oduvek uvredljiva osoba, međutim, počeli ste da preterujete. Moraćete da budete potpuno iskreni prema sebi, kako biste rešili taj problem i prestali da svako malo pravite neki skandal.

Sanjati da vodite ljubav na parkingu
Ukoliko ste sanjali da vodite ljubav na parkingu sa vašim partnerom tj. partnerkom to implicira da ste u vrlo strastvenoj vezi. Možda ne možete reći da ste još uvek ludo zaljubljeni jedno u drugo, ali vam seksualne želje ne nedostaje.

Sanjati da vodite ljubav na parkingu sa prijateljem tj. prijateljicom, kolegom tj. kolegicom ili nekom drugom osobom koju na javi poznajete znači da se mnogo trudite da sakrijete svoje osećaje. Verovatno smatrate da bi vas okolina osudila kada bi znala ko vam se dopada.

Voditi ljubav na parkingu sa nepoznatom osobom ukazuje na to da biste u bliskoj budućnosti mogli doživeti avanturu. Za mlađe ovakav san sugeriše intimne trenutke na nekom „zabranjenom mestu“, dok za starije ukazuje na potpuni izlazak iz zone komfora.

Sanjati da spavate na parkingu
Spavati na parkingu u snu ukazuje na to da vam je potreban odmor. Verovatno u poslednje vreme imate mnogo posla i obaveza i ne stižete da se posvetite sebi. Razmislite dobro da li će svet zaista propasti ako vi uzmete dva dana pauze da oporavite dušu i telo.

Sanjati da drugi spavaju na parkingu
Videti u snu kako neko spava na parkingu znači da ste zabrinuti za voljenu osobu. Neko od članova porodice, partner tj. partnerka ili prijatelj/ica se suočava sa velikim problemima, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Ipak, nemojte da mislite da mu/joj razgovor sa vama ne znači mnogo jer ste u krivu.

Sanjati da gradite parking
Projektovati ili graditi parking u snu ukazuje na to da imate potrebu da uvedete više reda u svoj život. Shvatili ste da vam nedostaje organizacije i discipline kako biste ostvarili neke svoje želje. To je već prvi korak ka uspehu, zato nemojte da odustajete nego svoju ideju „izgurajte“ do kraja.

Sanjati da drugi grade parking
Videti u snu kako neko gradi parking znači da će vas obradovati lepe vesti. To ne mora nužno da bude vezano za vas, nego može biti pozitivna promena u životu vašeg partnera tj. partnerke, člana porodice ili prijatelja.

Sanjati da uništavate (rušite) parking
Uništavati tj. rušiti parking u snu simbolizuje nezadovoljstvo. U poslednje vreme vam malo toga polazi za rukom, pa ste počeli da verujete da su se sve kosmičke sile urotile protiv vas.

Sanjati da drugi uništavaju parking
San u kome vidite kako neko uništava parking znači da ćete se na javi pobuniti protiv nepravde. Na žalost, bićete u manjini, pa vaša reč neće proizvesti željenu reakciju.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ukoliko ste nedavno parkirali svoj automobil na parkingu to je ostavilo utisak na vas.

Definicija parkinga

Parking ili parkiralište je otvoren ili zatvoren prostor namenjen isključivo parkiranju vozila. To je skup parking mesta na nekom prostoru.