Pidžama – šta znači sanjati pidžamu?

Sanjati da oblačite pidžamu
Ako u snu oblačite pidžamu, to označava svađu sa voljenom osobom. Moguće je da će partner/ka biti ljuboran/ljubomorna na vaš društveni život zbog čega će tražiti da napravite niz ustupaka koje će ga/je smiriti i uveriti da ste mu/joj verni. Pošto nećete hteti da trošite vreme i energiju na rasprave, brojne zahteve ćete uvažiti što će samo predstavljati početak uslovljavanja kome se neće nazirati kraj.

Sanjati da svlačite pidžamu
Ukoliko u snu svlačite pidžamu, to simbolizuje seks. Vi ste veoma zavodljiva i maštovita osoba koja se trudi da svog partnera/partnerku uvek iznenadi priređujući mu/joj provokativne scene koje nikada neće zaboraviti. Smatrate da je dobar seks najvažniji deo veze zbog čega mu poklanjate posebnu pažnju.

Sanjati da ste izgubili pidžamu
Kada u snu izgubite pidžamu, to je upozorenje da ćete biti uhvaćeni u laži. Verovatno ćete voditi dvostruki život koji će zahtevati opreznost i dobro pamćenje koje će vas izdati. Sopstvenom krivicom ćete se naći u nezgodnoj situaciji pa ni Sava, ni Dunav neće moći da vas operu.

Sanjati da kupujete pidžamu
Ako u snu kupujete pidžamu, to ukazuje da ćete se osamostaliti. Može se desiti da ćete sami, sa partnerom/partnerkom ili cimerima iznajmiti stan i početi da živite daleko od roditelja. Iako ste u njihovom domu imali sve što ste želeli, oduvek ste maštali o tome da funkcionišete po svojim pravilima i da nikome ne polažete račune.

Sanjati da poklanjate pidžamu
Kada u snu poklanjate pidžamu, to implicira da ćete nekoga ispravno posavetovati. Verovatno će vas prijatelj/ica pitati za mišljenje u vezi svog emotivnog statusa koji nije nimalo jednostavan. Posle dugih razgovora, doći ćete do jedinstvenog zaključka i pružićete mu/joj potrebnu podršku.

Sanjati da ste dobili pidžamu
San u kome vam neko pokloni pidžamu je znak da ćete određeni problem rešiti uz pomoć članova porodice, prijatelja ili kolega. Moguće je da ćete se naći u nevolji, a da će vam savet bliske osobe pomoći da se izvučete iz toga. Druga mogućnost jeste da ćete se naći u finansijskoj krizi, a da će vam neko blizak pozajmiti novac.

Sanjati da prodajete pidžame
Prodavati pidžame u snu ukazuje na to da je pravo vreme da krenete u realizaciju nekih svojih ideja. Moguće je da vam se nešto duže vreme „vrzma“ po glavi, ali nikako niste smogli hrabrosti da to sprovedete u delo. Sada je najbolji trenutak da krenete u ostvarenje svojih planova. Ako budete strpljivi i uporni rezultati će vrlo brzo biti vidljivi.

Sanjati ženu u seksipilnoj pidžami
Ako muškarac sanja ženu u seksipilnoj spavaćici to implicira da nije zadovoljan svojim seksualnim životom. Možda ste dugo bez emotivne partnerke, pa se to odražava na vaše snove. Druga mogućnost jeste da je strast između vas i voljene osobe nestala, te da ste se udaljili u svakom smislu te reči.

Ukoliko žena sanja drugu ženu u seksipilnoj spavaćici to znači da je muče kompleksi. Moguće je da se upoređujete sa ženama koje krase naslovnice svetskih časopisa i da ste nezadovoljni svojim izgledom. Vreme je da poradite na samopouzdanju.

Sanjati da nekome skidate pidžamu
Skidati pidžamu detetu u snu ukazuje na to da ste vrlo brižna osoba. Mnogo vodite računa o članovima porodice, rodbini i prijateljima. Verovatno uvek vi prvi inicirate telefonske razgovore i druženja.

Kada muškarac sanja da ženi skida pidžamu to implicira da komunikacija sa partnerkom nije na zavidnom nivou, a to se onda odražava i na vaš celokupni život. Ukoliko žena sanja da skida muškarcu pidžamu moguće je da je usamljena i da joj nedostaje nežnosti i pažnje.

Sanjati da vam neko skida pidžamu
Ako ste sanjali da vam osoba suprotnog pola skida pidžamu tj. spavaćicu to je znak da se ne biste trebali upuštati u rizične poslove, jer biste mogli biti prevareni. Ne verujte ljudima koji vam obećavaju kule i gradove zato što biste se mogli mnogo razočarati.

Sanjati da vam osoba istog pola skida pidžamu tj. spavaćicu znači da ćete u ključnim trenucima svog života imati pomoć i podršku bliskih ljudi. Pogrešno je da verujete da vas niko ne razume i da nemate na koga da se oslonite jer to, jednostavno, nije tačno.

Sanjati da nosite tuđu pidžamu
Nositi tuđu pidžamu ili spavaćicu u snu može da simbolizuje iznenadno putovanje. Moguće je da ćete ići u posetu rodbini ili prijateljima u inostranstvu. Druga mogućnost jeste da će vas poslodavac poslati na službeni put i da nećete naći način da to izbegnete.

Sanjati da neko nosi vašu pidžamu
Ukoliko ste u snu videli kako neko nosi vašu pidžamu moguće je da imate rivala tj. rivalku. Postoji osoba u životu vašeg partnera tj. partnerke koja pokušava da ga/je osvoji. Ipak, budite oprezni i nemojte da voljenu osobu optužujete ni za šta ukoliko nemate konkretnih dokaza da je učinio/la nešto pogrešno.

Sanjati da nosite tesnu pidžamu
Kada sanjate da nosite pretesnu pidžamu ili spavaćicu to je znak da ste škriti. Vi stalno štedite novac za „crne dane“, pa ne želite sebi da priuštite ono što vam je potrebno. Vreme je da počnete da živite u skladu sa svojim mogućnostima, jer ono što ste tokom života zaradili nećete moći da ponesete sa sobom na „onaj svet“.

Sanjati da šetate gradom u pidžami
Šetati gradom ili otići na posao u pidžami ili spavaćici u snu ukazuje na to da vas na javi nije briga šta ljudi misle i govore o vama. Vi ste potpuno „operisani“ od tračeva, jer nemate komplekse. Živite onako kako vama odgovara i nikome ne želite da polažete račune za svoje odluke i postupke.

Sanjati da drugi šetaju gradom u pidžami
San u kome vidite kako neko šeta gradom u pidžami ili spavaćici je znak da ste pogrešno procenili neku osobu. Na osnovu tuđeg znanja i iskustava ste doneli zaključak da je loš/a. Međutim, kada biste se potrudili da ga/je malo bolje upoznate shvatili biste da grešite.

Sanjati prljavu pidžamu
Ako ste u snu videli prljavu pidžamu ili spavaćicu to simbolizuje lenjost. Možda ste trenutno u fazi kada vam se ništa ne radi i želite da se odmorite. Međutim, ukoliko ta faza traje duže vreme to je znak za uzbunu.

Sanjati poderanu pidžamu
Ukoliko ste u snu videli ili nosili staru ili poderanu pidžamu ili spavaćicu to implicira da ste neko ko ne robuje stereotipima. Za vas je izreka „odelo ne čini čoveka“ sasvim tačna. Ljude procenjujete samo na temelju njihovog znanja, ponašanja i dobrote, a nikako na osnovu toga kako izgledaju.

Tumačenje ovakvih snova može da zavisi i od boje pidžame tj. spavaćice koju ste nosili ili videli.

Sanjati belu pidžamu
Bela pidžama ili spavaćica u snu simbolizuje mirnu savest. Vi ste osoba koja može spokojno da legne u krevet zato što se trudite da nikoga ne povredite ili uvredite namerno. Čak i kada vas neko potcenjuje ili omalovažava vi to ne doživljavate kao uvredu. Jedino vam je važno da su vaši bližnji ponosni na vas i da mogu uzdignute glave da hodaju ulicom.

Sanjati crnu pidžamu
Crna pidžama u snovima ukazuje na zahlađenje odnosa sa partnerom tj. partnerkom ili prijateljem tj. prijateljicom. Možda postoji neki problem o kome se ne govori, ali stvara tenziju među vama. Pokušajte da to rešite ukoliko želite da bliska osoba ostane deo vašeg života.

Sanjati crvenu pidžamu
Crvena pidžama najavljuje strastvene trenutke. Oni koji su duže vreme u vezi ili braku bi mogli obnoviti strast sa partnerom tj. partnerkom. Ako već neko vreme niste u vezi moguće je da ćete doživeti kratku, ali vrlo strastvenu avanturu sa nekim koga ste nedavno upoznali.

Sanjati roza pidžamu
Ako ste sanjali roza pidžamu to znači da ste preosetljivi. Vas mnogo pogađa bilo kakva nepravda načinjena prema vama ili drugima. U stanju ste da se rasplačete dok gledate crtani film, a bližnji moraju biti vrlo oprezni kada vam saopštavaju loše vesti, jer se mnogo plaše vaših reakcija. Moraćete da očvrsnete jer vas život neće zauvek maziti.

Sanjati žutu pidžamu
Žuta pidžama simbolizuje radost. Moguće je da ćete provesti lepe trenutke sa decom ili ljudima koji su vam dragi. Verovatno ćete organizovati druženje za porodicu i prijatelje ili ćete biti pozvani na venčanje, krštenje ili neku drugu svečanost.

Sanjati ljubičastu pidžamu
Kada u snu nosite ili vidite ljubičastu pidžamu ili spavaćicu to znači da je pred vama jedan lep period kada je emotivni život u pitanju. Potrudite se da ga iskoristite na najbolji mogući način.

Sanjati plavu pidžamu
Ukoliko ste u snu nosili ili videli plavu spavaćicu to simbolizuje napredak u poslu. Za one koji su nedavno pokrenuli privatni biznis san je vrlo dobar znak.

Sanjati zelenu pidžamu
Zelena pidžama ili spavaćica u snovima ukazuje na to da bi u vaš život uskoro mogla ući vrlo zanimljiva osoba. Od njega tj. nje ćete moći da naučite mnogo toga.

Sanjati šarenu ili kariranu pidžamu
Šarena ili karirana pidžama u snovima je znak da biste uskoro mogli izaći iz dosadne i jednolične kolotečine u kojoj se duže vreme gušite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro obukli, svukli, izgubili, kupili ili poklonili pidžamu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pidžame – spavaćice

Pidžama je odevni predmet u kome se spava.