Privezak u snu – značenje i simbolika

Motiv priveska u snu može da ima veliki broj značenja. Sve zavisi od detalja koji su pratili vaš san i ambijenta u kome se on odvijao.

Mali privezak u snu

Ako ste sanjali vrlo mali i jednostavan privezak to implicira da će neko pokušati da ugrozi vaš odnos sa partnerom tj. partnerkom.

Verovatno će sujeta „umešati svoje prste“ u tu vezu tj. brak. Dozvolićete da tuđa klevetanja utiču na vas, ali, na sreću stvari neće otići predaleko, jer ćete na vreme shvatiti o čemu se tačno radi.

Sanjati veliki privezak

Veliki privezak u snovima može da najavi probleme u emotivnom životu. Moguće je da ćete pomisliti da vas partner tj. partnerka laže i da ćete ga/je odmah napasti zbog toga.

Pre nego što napravite veliku štetu sebi, njemu tj. njoj i vašoj budućnosti, razmislite da li su vaše optužbe opravdane i realne ili ste nešto pogrešno protumačili.

Simbolika zlatnog privezka u snu

Ukoliko ste u snu videli zlatni privezak to implicira da ste privukli nečiju pažnju. Neko se intenzivno raspituje za vas i moguće je da ćete uskoro saznati o kome tj. o čemu se radi.

Srebrni privezak u snu

Kada u snu vidite srebrni privezak to znači da bi trebalo da povedete računa o svojim finansijama. Prečesto trošite novac na ono što vam uopšte nije potrebno.

Zbog toga biste se već u bliskoj budućnosti mogli suočiti sa velikim problemom.

Značenje sna o smaragdnom privesku

Smaragdni privezak u snu je dobar znak. Ovakav san ukazuje na to da će se odnos sa nekim uskoro harmonizovati. Shvatićete da ste pogrešili i odlučićete da pokažete više razumevanja i spremnosti na kompromis kako bi se vaša veza popravila, tj. kako biste rešili neke nesporazume.

Privezak od žada u snu

Ukoliko ste u snu videli privezak od žada to implicira da ćete napokon upoznati osobu koja vam se dugo dopada. Vrlo brzo ćete shvatiti da vam baš u svemu odgovara i uopšte se nećete razočarati.

Međutim, otvoreno će vam priznati da trenutno nema mnogo prostora u njegovom tj. njenom životu. Ako ništa drugo, cenićete tu količinu iskrenosti, jer je danas prilično retka.

Sanjati privezak od rubina

Privezak od rubina u snovima najavljuje strast na javi. Možda će se vaša situacija po pitanju seksa uskoro drastično promeniti. Odnos sa voljenom osobom će biti bolji nego ikada.

Ako ste duže vreme sami san može da bude znak da ćete uploviti u neku vrstu neformalne ili tajne, ali izuzetno strastvene veze.

Dijamantski privezak u snu

Kada u snu vidite dijamantski privezak to implicira da bi trebalo da se čuvate gordosti. Lepo je što imate visok stepen samopoštovanja i što ste ponosita osoba. Međutim, lako biste mogli preći granicu, te stvoriti sliku arogantne osobe kakva nikad niste bili.

Simbolika sna o privesku od safira

Ako ste u snu videli privezak od safira to znači da vas na javi neko laže. Moguće je da pokušava da ostvari neke lične interese „preko vaših leđa“. Obratite pažnju na to kako se neki ljudi ponašaju, pa ćete shvatiti o čemu je reč.

Ipak, nemojte da budete paranoični!

Privezak od opala u snu

Ukoliko ste u snu videli ili nosili privezak od opala to implicira da će vam vaša blaga i smirena priroda pomoći da prevaziđete neki problem. Niste skloni burnim reakcijama i to će vam se u bliskoj budućnosti višestruko isplatiti.

Nije isključeno da ćete biti moderator kako bi se prevazišao konflikt između dve osobe koje poznajete.

Vrlo skup, luksuzan privezak u snu

Luksuzan privezak u snu, na žalost, najavljuje gubitke na javi. Moguće je da će vas nešto izaći skuplje nego što ste planirali. Na sreću, moći ćete to da servisirate bez problema zato što ste ranije uštedeli nešto novca.

Simbolika sna o plastičnom privesku

Plastični privezak u snu ukazuje na to da nikad ne potcenjujete problem ili protivnika. Važno je da u narednom periodu donosite vrlo mudre i promišljene odluke. Sve što „prelomite preko kolena“ moglo bi da izazove ogromnu glavobolju u bliskoj budućnosti.

Privezak za ključeve u snu

Ako ste u snu videli privezak za ključeve moguće je da ćete promeniti mesto boravka. Preselićete u drugi stan ili čak u drugi grad. Trebaće vam vreme da se naviknete na novu sredinu, ali se nećete pokajati zbog odluke koju ste doneli.

Sanjati polomljen privezak

Polomljen privezak u snovima, na žalost, nije dobar znak. Ovakav san vam poručuje da ćete nešto završiti, ali da će vam to oduzeti dosta vremena, energije i nerava.

Važno je da se naoružate strpljenjem i da ne odustanete na pola puta. Krajnji cilj vam mora sve vreme biti na umu, bez obzira na to sa kakvim se preprekama morali suočiti.

Sanjati da nosite privezak

Ako ste u snu nosili privezak to znači da ste sasvim spontano nekoga oduševili. Možda je vaša inteligencija ili humor došao do izražaja u pravom trenutku. Niste imali nameru da bilo koga zadivite, ali se to ipak desilo.

Ostavili ste snažan utisak na njega tj. nju i dugo će govoriti samo pohvalno o vama.

Praviti privezak u snu

Kada sanjate da pravite privezak to implicira da ste perfekcionista. Osoba ste koja niti jedan posao ne započinje ukoliko sto odsto sigurna da će moći da ga završi na pravi način.

Vaši saradnici misle da je sa vama teško raditi, ali je ipak teže vama samima sa sobom. Jedno je sigurno, kada se uhvatite u koštac sa nečim to donosi odlične rezultate, a to je, na kraju krajeva jedino što se računa.

Kupovati privezak u snu

Ako ste sanjali da kupujete privezak to najavljuje ljubavnu avanturu. Moguće je da ćete se upustiti u veliki izazov, da ćete prići osobi koja vam se duže vreme dopada ili da ćete nekome napokon priznati svoja osećanja.

Ovaj rizik će se sigurno isplatiti jer ste predugo čekali da ga preduzmete.

Sanjati da prodajete privezak

Prodavati privezak u snu znači da je pred vama težak razgovor sa nekim. Verovatno ćete morati nekoga da suočite sa vrlo bolnom istinom i to će vam teško pasti. Najbolje je da budete iskreni i direktni, tj. da taj „flaster odlepite odjednom“.

Šta znači kada sanjate da ste dobili privezak?

Kada sanjate da vam je neko polonio privezak to implicira da ste dobri u svom poslu i da vam mnogi na tome zavide, premda se pretvaraju da su srećni zbog vašeg uspeha.

Bilo kako bilo, ne smete da se obazirete na njihove „šaljive“ opaske. Ma šta vam kazali, samo im uzvratite širokim osmehom. Takvi gestovi mnogo više bole zle ljude od bilo čega drugog.

Sanjati da ste nekome poklonili privezak

Pokloniti privezak nekome u snu znači da ćete neki posao uspešno privesti kraju zahvaljujući dobrim saradnicima. Imaćete sreću da vas život spoji sa pravim ljudima, osobama koje žele isto što i vi. Zato će uspeh biti zagarantovan.

Ukrasti privezak u snu

Ako ste sanjali da ste ukrali privezak iz radnje to implicira da bi posledice loših odluka koje ste doneli u prošlosti uskoro mogle da dođu na naplatu.

Sanjati da ste od nekoga ukrali privezak ukazuje na to da ste ljubomorni na pogrešnu osobu. Njegov tj. njen život nije uopšte tako lep kako vam se možda čini.

Sanjati da vam je neko ukrao privezak

Kada sanjate da vam je neko ukrao privezak to znači da ste na teži način naučili da pazite šta pričate pred ljudima. Opekli ste se previše puta, ali ste izvukli pouku iz svega toga.

O stvarima koje vas brinu, pa čak i vesele, razgovarate isključivo s osobama koje vas do sada nikad nisu izdale.

Oteti privezak od nekoga

Ako ste sanjali da ste nekome oteli privezak to nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju probleme u komunikaciji sa nekim od koga zavisi vaša budućnost. Pazite šta pričate pred nadređenima.

Ma koliko malo poštovanja prema njima osećali, nemojte da se svađate jer biste mogli ostati bez posla.

Šta znači kada sanjate da vam je neko oteo privezak?

Kada sanjate da vam je neko oteo privezak to implicira da ste primetili da vam se bliska osoba previše meša u život i to je počelo da vam smeta.

Svesni ste da su mu/joj namere dobre, međutim, ne dopada vam se to što vam nameće svoje odluke i poteze zato što vi njoj tj. njemu to nikad ne biste radili.

Nemate drugi izbor osim da budete potpuno otvoreni prema njemu tj. njoj.

Sanjati da ste izgubili privezak

Ako ste sanjali da ste izgubili privezak to implicira da ćete na teži način shvatiti koliko je loše ulaziti u konflikte sa ljudima. Nikad ne znate kada vam neko može zatrebati, zašto biste se onda svađali zbog svake sitnice?

Pronaći izgubljeni privezak u snu

Kada sanjate da ste pronašli privezak koji ste prethodno izgubili to znači da ćete problem koji vas muči rešiti ukoliko se za pomoć obratite pravim ljudima. Neko je spreman da vam pomogne, samo je potrebno da ga/je pitate za sugestiju tj. savet.

Šta znači kada sanjate da ste bacili privezak koji vam je neko poklonio?

Ovakav san ukazuje na potisnut bes ili želju za osvetom. Neko vas je povredio i niste mu/joj to oprostili, premda se pretvarate da je sve u redu. Ovakvim načinom razmišljanja i lošim osećanjima samo trujete vlastitu dušu.

Sanjati da je neko bacio privezak koji ste mu/joj poklonili

Ako ste sanjali da je neko bacio privezak koji ste mu/joj poklonili to simboliše grižu savesti. Nekoga ste uvredili ili povredili, a niste mu/joj se izvinili. Sada je verovatno prekasno da se bilo šta promeni, ali je bitno da ste naučili važnu lekciju.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno izgubili, dobili ili kupili privezak to je ostavilo utisak na vas.

Definicija priveska

Privezak je viseći deo nakita, obično zakačen pomoću male karike za lanac. Može se naći i na minđušama, na narukvicama, ali i na ključevima.