Sanjati čađ ili garež

Kada u snu vidite čađ to znači da je pred vama jedan povoljan period na poslovnom i ljubavnom planu. Sve što ste planirali ćete moći da ostvarite, dovoljno je samo da skupite dovoljno hrabrosti i da krenete u realizaciju svojih želja i planova. Ako se dvoumite da li da otputujete, nemojte da oklevate. Spakujte kofere i krenite!

Čistiti garež
Ako sanjate da čistite čađ iz dimnjaka do znači da ćete se osramotiti u većem društu Bićete u prilici da prisustvujete razgovoru o temi o kojoj ne znate ništa. U nameri da se vaše neznanje ili neinformisanost ne primeti reći ćete nešto što će izazvati podsmeh prisutnih. Tada ćete shvatiti da je ponekad bolje ćutati, nego se obrukati na ovakav način.

Ukoliko, pak sanjate da neko drugi čisti čađ iz dimnjaka to implicira da ćete se zbog „dugog jezika“ naći u neprilici. Pred osobom koju kratko poznajete ćete reći nešto što bi moglo biti protumačeno na pogrešan način i time upasti u zamku da postanete glavna tema tračeva u svom kraju. Ako budete govorili istinu nećete se obrukati, a ako budete dodavali ili izmišljali nešto što nije tačno, budite spremni na javnu osudu.

Kada sanjate da čistite čađ sa motora automobila moguće je da ćete morati mnogo da se pomučite kako biste ostvarili neki cilj. Možda ćete shvatiti da je fakultet koji ste upisali pretežak ili da ste preuzeli na sebe veliku odgovornost u firmi u kojoj radite. U svakom slučaju, trebaće vam mnogo truda kako biste završili započeto, ali će time i zadovoljstvo zbog uspeha biti veće.

San u kome vidite da neko drugi čisti čađ sa motora automobila ukazuje na to da ćete pretplatiti neku uslugu ili proizvod. Kupićete nešto mnogo skupo za šta će se ispostaviti da nije vredno novca koji ste na to dali. Naučićete važnu lekciju da ne robujete trendovima nego da se informišete pre nego što „bacite“ mukom zarađene pare.

Ako sanjate da čistite garež s auspuha automobila znači da biste trebali da imate više strpljenja i razumevanja za voljenu osobu. Partner/ka je učionio/la nešto što vam se nije dopalo, te ste prilično burno odreagovali. U afektu ste izgovorili reči koje ne mislite i time povredili blisku osobu. Verovatno se sad kajete zbog svog postupka, ali ste o tome trebali misliti na vreme. Potrudite se da se što pre izvinete za svoje ponašanje, kako ne biste zakasnili i izgubili partnera/ku.

Ukoliko u snu vidite da neko drugi čisti garež s auspuha to označava dobitak na kocki. Možda ćete odlučiti da uplatite tiket u kladionici ili da odigrate loto, te ćete sasvim neočekivano osvojiti veću sumu novca. To će vam pomoći da „zakrpite rupe“ nastale usled brojnih troškova. Ipak, nemojte da počnete da verujete da se od igara na sreću može živeti, jer ćete se grdno prevariti. Imajte na umu da je i kockanje opasan oblik zavisnosti.

Čađavo lice
Kada u snu vidite vlastito čađavo lice to znači da ćete biti predmet tračeva. Svojim postupcima ćete izazvati komentare radoznalih ljudi koji nemaju pametnijeg posla nego da se bave tuđim životima. Shvatićete da su zavist i ljubomora glavni pokretači svega što se o vama govori, te se nećete ni truditi da demantujete te glasine.

Ako, pak, u snu vidite čađavo lice osobe koju poznajete to implicira da će on/ona u bliskoj budućnosti da zatraži vašu pomoć. Moguće je da će vas pitati da pomognete tokom selidbe ili nekog drugog posla. Sa druge strane, možda će vas upitati za pozajmicu ili neki savet.

Ukoliko u snu vidite čađavo lice nepoznate osobe to znači da je pred vama jedan prilično turbulentan period. Imaćete problem da uskladite posao sa privatnim obavezama. Sa jedne strane, šef će vam spočitavati da se ne trudite dovoljno oko radnih zadataka, a sa druge će biti porodica i prijatelji koji vam zameraju što im ne posvećujete pažnju i vreme. Potrudite se da iz ovoga izađete „zdrave pameti“. Jedan od načina je da ne slušate ni jedne ni druge, nego da poslušate svoje telo. Možda je krajnje vreme da se malo odmorite od svega.

Čađave ruke
San u kome vidite da su vam ruke čađave upozorava na neprijatnosti na putu. Možda ćete biti prinuđeni da satima putujete od jednog mesta do drugog zbog zastoja, kvarova ili saobraćajnih udesa. Moraćete da imate mnogo strpljenja, bez obzira na to što ćete tuđom krivicom da kasnite na unapred dogovorene sastanke. Svima ćete morati da objašnjavate da niste vi krivac za to, što će u vama izazivati dodatnu nervozu. Zato, za svaki slučaj, krenite ranije gde god da ste se zaputili jer nikad ne znate šta vas može zadesiti.

Ako u snu vidite tuđe čađave ruke to znači da ćete se tokom narednog perioda potpuno posvetiti osobi koja je preživela težak gubitak. Potrudićete se da budete u svakom momentu uz njega/nju, da ga oraspoložite ili nagovorite da uradi nešto dobro za sebe. Najvažnije od svega jeste da pokažete da ima vašu potpunu podršku.

Čađavog videti
Ukoliko u snu vidite čađavog čoveka ili ženu to predstavlja upozorenje da ne prisvajate nešto što vam ne pripada. Ovo se odnosi na radno mesto, neku materijalnu stvar ili čak emotivnog partnera sa kome niste u formalnom odnosu. Ako ste u nekoj vrsti tajne veze moguće je da se zavaravate da će ta osoba konačno svima da obznani vašu ljubav. Imajte na umu da se to sigurno neće desiti, te da postoje velike šanse da završite kao i svi oni koji su pokušali da svoju sreću grade na tuđoj nesreći.

Od čađavog bežati
Kada sanjate da bežite od čađavog čoveka podsvest vas upozorava da ne smete da se opuštate čim vam se malo posreći. Vi ste osoba koja misli da se uspeh podrazumeva, pa često kada dobijete nešto što želite odustanete umesto da „zapnete“ još više i pokažete da ste ozbiljni. Tokom narednog perioda ćete biti u opasnosti da izgubite sve što ste stekli, jer ćete dobiti opasnu konkurenciju željnu dokazivanja.

Sanjati da osetite miris čađi
Ako ste u snu osetili miris čađi to implicira da bi trebalo da povedete više računa o svom zdravlju. Simptomi koje osećate neće nestati sami od sebe. Još je gore ukoliko dijagnozu i lekove tražite na internetu ili u časopisima. U tom slučaju biste sebi mogli napraviti medveđu uslugu. Zakažite lekarski pregled kako se situacija ne bi dodatno zakomplikovala.

Sanjati da vam je soba čađava
Ukoliko ste sanjali da vam je soba čađava to znači da ste usamljeni. Osobe koje dugo nemaju emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ako ste u vezi ili braku san vam poručuje da je vreme za neke promene.

Sanjati da krečite čađavu sobu
Krečiti čađavu sobu u snu ukazuje na to da ćete se napokon ohrabriti da počnete da menjate stvari koje vam u životu smetaju. Najbolje bi bilo kada biste krenuli od sitnica. Manji uspesi će biti dobar podsticaj za krupne promene.

Sanjati da vam je kuća čađava
Kada sanjate da vam je kuća čađava to implicira da ste zanemarili članove porodice i prijatelje zbog profesionalnih obaveza. Trebalo bi malo bolje da odredite prioritete. Sigurno su vam trenuci koje provodite sa dragim ljudima važniji od novca i karijere.

Sanjati da krečite čađavu kuću
Ako ste sanjali da krečite čađavu kuću moguće je da razmišljate o tome da organizujete druženje ili zabavu za članove porodice i bliske prijatelje. Verovatno se dugo niste videli i voleli biste da provedete neko vreme u njihovom društvu. Opuštena atmosfera će pozitivno delovati na vas, pa ćete se lakše suočavati s izazovima koji vam predstoje u budućnosti.

Sanjati čađavu kancelariju
Čađava kancelarija u snovima simbolizuje lenjost. Moguće je da vas u poslednje vreme mrzi čak i da ustanete iz krevete, a kamoli da se posvetite nekim konstruktivnim stvarima. Ukoliko ova faza potraje, mogli biste se naći u nezavidnom položaju.

Sanjati da čistite čađavu kancelariju
San u kome čistite čađavu kancelariju ukazuje na napredak. Verovatno dugo radite na nekoj ideji. Uložili ste mnogo energije i strpljenja u to, a prve značajnije rezultate ćete videti u skorijoj budućnosti. Zato je važno da ostanete motivisani i istrajni.

Sanjati čađav podrum
Ukoliko ste sanjali čađav podrum to implicira da bi trebalo da prestanete neke probleme da „gurate pod tepih“, jer će u određenom momentu da vas prerastu. Naime, plašite se da se uhvatite u koštac sa time i nadate se da vam je vreme saveznik. Morate da znate da ste u zabludi i da se niko drugi za to neće pobrinuti osim vas.

Sanjati da čistite čađav podrum
Ako ste sanjali da čistite čađav podrum to znači da ćete početi da se rešavate starih obaveza. Napokon će doći na dnevni red ono što ste stalno odgađali. Verovatno se plašite da će vam to oduzeti dosta vremena, međutim, budite sigurni da će stvari teći lakše nego što trenutno mislite.

Sanjati čađav tavan
Čađav tavan u snovima ukazuje na to da krijete nešto od bliskih ljudi, jer se plašite da bi istina mogla da ih povredi. Ne biste želeli da vaša tajna ugrozi odnos s osobama do čijeg vam je mišljenja stalo. Međutim, imajte u vidu da će mnogo više da ih zaboli ukoliko istinu čuju od nekog drugog, a ne od vas.

Sanjati da čistite čađav tavan
Ukoliko ste sanjali da čistite čađav tavan to znači da ćete popraviti odnos sa partnerom tj. partnerkom, članovima porodice ili prijateljem tj. prijateljicom. Verovatno su sitnice dovele do loše komunikacije, međutim, oboje ćete shvatiti da ništa ne bi trebalo da bude veće i važnije od osećanja koje gajite jedno prema drugome.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno čistili čađ iz dimnjaka ili motora automobila to je ostavilo utisak na vas.

Definicija čađi/gareži

Čađa ili garež je jedan od oblika hemijskog elementa ugljenika. To je crna prašina koja ostaje nakon što se ugasi vatra. Može se naći na motoru, auspuhu i drugim delovima automobila.