Sanjati ejakulaciju – simbolika i značenje

U najopštijem smislu, ejakulacija u snovima simbolizuje gubitak kontrole ili snage. Ipak, tumačenje ovakvih snova može da se razlikuje u zavisnosti od konteksta u kome su se odvijali, kao i od detalja koji su ga pratili. Osim toga, značenje može da bude različito za muškarce i žene.

Sanjati mušku ejakulaciju
Kada sanjate mušku ejakulaciju to može da bude znak da ćete uspešno završiti posao kojim se trenutno bavite ili da ćete rešiti problem koji vas neko vreme muči. Napokon ćete moći da odahnete i da se odmorite. Ne bi bilo loše kada biste se počastili putovanjem, večerom ili nekom sitnicom kako biste se nagradili za trud koji ste u to uložili.

Sanjati žensku ejakulaciju
Ako ste sanjali žensku ejakulaciju to znači da će vaš trud biti nagrađen. Verovatno ste uložili mnogo vremena, energije i strpljenja kako bi ste nešto postigli. Možda će poslodavac napokon da prepozna vaše zasluge, pa će vam povećati platu ili isplatiti kratkoročnu stimulaciju. U svakom slučaju, novac će vam dobro doći.

Sanjati da čitate o ejakulaciji
Čitati o ejakulaciji u snu ukazuje na to da ne bi trebalo da se upuštate u neke rizične poduhvate ukoliko o tome ne znate apsolutno ništa. Ako sebi dozvolite taj luksuz u budućnosti biste mogli snositi ozbiljne posledice. Ponašajte se kao odrasla i odgovorna osoba, pa se nećete kajati.

Sanjati da pišete o ejakulaciji
Pisati o ejakulaciji u snu znači da će vas prijatelj tj. prijateljica ili neko od članova porodice zamoliti za sugestiju ili savet u vezi sa problemom koji ga/je muči. S obzirom na to da se radi o vrlo delikatnoj stvari, tj. situaciji sa kakvom se do sada niste susreli, trebaće vam neko vreme da razmislite šta da mu/joj kažete.

Sanjati da gledate TV prilog o ejakulaciji
Gledati TV prilog ili emisiju o ejakulaciji u snu ukazuje na to da biste ono čime se trenutno bavite mogli raditi mnogo bolje i efikasnije da ste spremni da radite, pre svega, na sebi. Ne bi bilo loše kada biste upisali kurs ili obuku u vezi s onim što vas zanima. To bi vam se u nekom momentu višestruko isplatilo.

Sanjati da slušate predavanje o ejakulaciji
Slušati predavanje o ejakulaciji u snu znači da bi trebalo da razmislite o savetu koji vam je dala dobronamerna osoba. Moguće je da ste neku situaciju pogrešno procenili i da niste videli širu sliku tog problema. On tj. ona vam želi dobro i zbog toga ne bi bilo loše kada biste usvojili sugestiju koju ste dobili.

Sanjati da držite predavanje o ejakulaciji
Ukoliko ste sanjali da držite predavanje o ejakulaciji to implicira da ste potcenili obavezu sa kojom treba da se suočite ili konkurenciju u onome čime se bavite. Moguće je da se niste dovoljno informisali o tome i da ćete zbog toga doneti lošu odluku. Ne libite se da o tome razgovarate sa nekim ko ima mnogo više životnog iskustva od vas.

Značenje sna za žene

Sanjati da je muškarac ejakulirao na vašu nogu
Kada sanjate da je muškarac ejakulirao na vašu nogu to implicira da će vam se izjaloviti neki plan. Možda duže vreme razmišljate o putovanju, ali će vas objektivne okolnosti sprečiti u tome da napokon spakujete kofere. Ne očajavajte, jer će nova prilika doći i pre nego što se budete nadali.

Sanjati da je muškarac ejakulirao na vaš stomak
Ukoliko ste sanjali da je muškarac ejakulirao na vaš stomak to znači ćete se osigurati da ne ponovite grešku iz prošlosti. Verovatno ste uradili nešto zbog čega se sada kajete. Postupili ste nepromišljeno, ali nećete dozvoliti da vam se tako nešto ponovi u budućnosti.

Sanjati da je muškarac ejakulirao na vašu ruku
Ako ste sanjali da je muškarac ejakulirao na vašu ruku to implicira da često razmišljate o nekome ko vam iz bilo kog razloga nije dostupan. Možda on ima partnerku ili deluje nezainteresovano za vas. Bilo kako bilo, to vas ne sprečava da o njemu maštate.

Sanjati da je muškarac ejakulirao u vašu šaku
Ovakav san ukazuje na to da se plašite da gubite kontrolu nad nekim segmentom svog života. Verovatno vam se u poslednje vreme mnogo toga dogodilo i niste stigli da sve procesuirate. Zato je jako važno da u narednom periodu ne donosite ishitrene odluke i ne vučete nagle poteze.

Sanjati da je muškarac ejakulirao na vaša leđa
Kada sanjate da je muškarac ejakulirao na vaša leđa to implicira da ćete ponoviti grešku iz prošlosti. Moguće je da niste naučili lekciju i da ćete se zbog toga naći u nekoj vrsti opasnosti. Potrudite se da barem ovog puta izvučete pouku da ne biste i treći put zapali u isti problem.

Sanjati da je muškarac ejakulirao na vašu zadnjicu
Ukoliko ste sanjali da je muškarac ejakulirao na vašu zadnjicu to znači da ćete se upustiti u neku avanturu ne razmišljajući o mogućim negativnim posledicama. Poželećete da barem jednom „otpustite kočnice“, međutim, brzo ćete shvatiti da zbog užitka ne želite da se suočavate sa takvim rizicima.

Sanjati da je muškarac ejakulirao u vašu vaginu
Ovakav san može biti posledica straha zbog nezaštićenog seksualnog odnosa. Druga mogućnost jeste da će se uskoro probuditi vaš majčinski instinkt pa ćete poželeti da ostanete u drugom stanju.

Sanjati da je muškarac ejakulirao na vaš vrat
Ako ste sanjali da je muškarac ejakulirao na vaš vrat to implicira da imate tajnog obožavaoca. Nekome se dopadate i uskoro bi vas mogao pozvati na kafu, piće ili večeru. Ukoliko ste sami nema razloga da ga odbijete.

Sanjati da je muškarac ejakulirao na vaše lice
Kada sanjate da je muškarac ejakulirao na vaše lice to znači da ćete se naći na meti tračeva. Ne pokušavajte da se pravdate, nego pustite da se „prašina slegne“ i nastavite sa svojim životom kao i do tada.

Sanjati da je muškarac ejakulirao u vaša usta
Ukoliko ste sanjali da je muškarac ejakulirao u vaša usta to implicira da očajnički pokušavate da se nekome dopadnete. Odabrali ste pogrešan način da vas primeti. Promenite taktiku ili odustanite od njega.

Značenje sna za muškarce

Sanjati da ste ejakulirali u krevetu
Ako ste sanjali da ste ejakulirali u krevetu to implicira da teško izlazite iz svoje zone komfora. Ne volite promene, a to može da bude razlog što niste onoliko uspešni koliko biste želeli.

Sanjati da ste ejakulirali na radnom mestu
Kada sanjate da ste ejakulirali na radnom mestu to znači da se plašite da niste dorasli zadatku koji vam je poslodavac poverio. Možda mislite da ste uzeli „prevelik zalogaj“ i da nećete moći da ga progutate. Ne libite se da potražite pomoć ukoliko shvatite da su se vaše sumnje obistinile.

Sanjati da ste ejakulirali na javnom mestu
Ukoliko ste sanjali da ste ejakulirali na javnom mestu to implicira da se sramite nekog postupka iz prošlosti. Moguće je da ste uvredili ili povredili drugu osobu i da se sada kajete. Sve dok joj se ne izvinite, savest će vas proganjati i sanjaćete snove s ovakvim ili sličnim značenjem.

Sanjati da je drugi muškarac ejakulirao na vašu nogu
Ako ste sanjali da je drugi muškarac ejakulirao na vašu nogu to znači da se plašite da bi vaša tajna uskoro mogla da ugleda svetlo dana. Reč je o nečemu što dugo krijete jer se plašite osude ljudi koji vas vole ili celog društva.

Sanjati da je drugi muškarac ejakulirao na vašu ruku
Ovakav san najavljuje peh na javi. Možda ćete se osramotiti u većem društvu, na poslu ili na javnom mestu. Ne treba da zbog toga „razbijate glavu“, zato što se to moglo dogoditi svakome.

Sanjati da je drugi muškarac ejakulirao u vašu šaku
Kada sanjate da je muškarac ejakulirao u vašu šaku to implicira da će vaš odnos sa jednom osobom drugi protumačiti na pogrešan način. To što volite da razgovarate sa nekom ženom, ne znači da maštate o seksu sa njom. Međutim, drugima ć vaše drugarstvo biti, u najmanju ruku sumnjivo.

Sanjati da je drugi muškarac ejakulirao na vaša leđa
Ukoliko ste sanjali da je drugi muškarac ejakulirao na vaša leđa to znači da će vas uvrediti nečije ponašanje. Verovatno će prijatelj, kolega ili poznanik kazati ili uraditi nešto zbog čega ćete se razočarati u njega.

Sanjati da je drugi muškarac ejakulirao na vašu zadnjicu
Ako ste sanjali da je drugi muškarac ejakulirao na vašu zadnjicu to implicira da sumnjate u svoju seksualnost i zato se gnušate svake veze koju smatrate „neprirodnom“. Vodite se devizom „neka svako radi šta želi u svoja četiri zida“ i to je u redu. Međutim, ne treba toliko agresivno da iznosite svoje stavove, zato što odajete utisak osobe koja nije sigurna u to šta voli kada je seks u pitanju.

Sanjati da je drugi muškarac ejakulirao na vaš vrat
Kada sanjate da je muškarac ejakulirao na vaš vrat to znači da ćete čuti trač vezan za poznanika tj. poznanicu i nećete moći da verujete da je to što ste čuli istina. Nemojte ni da se opterećujete razmišljajući o tome, a ni da komentarišete sa drugima informacije koje su do vas došle.

Sanjati da je drugi muškarac ejakulirao u vaša usta
Ukoliko ste sanjali da je muškarac ejakulirao u vaša usta to implicira da se plašite da ste izgubili kontrolu nad svojim emocijama. Verovatno ni sami sebi ne želite da priznate da vam se neka žena dopada. Drugačije biste razmišljali i postupali da ste oboje slobodni, međutim, to što i vi i ona imate partnere jasan je znak da ne treba da se upuštate u nikakav dublji i intimniji odnos.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno vodili ljubav to je ostavilo utisak na vas. Isto važi i ukoliko ste gledali film erotskog sadržaja.

Definicija ejakulacije

Ejakulacija je izlučivanje sperme iz penisa, uobičajeno propraćeno orgazmom.